Veckans Xbox-nyheter #45 (v.17)

Ambassadör
Xbox
Veckans Xbox-nyheter #45 (v.17)

Ännu en vecka har passerat på Xbox-fronten och det är dags för en liten sammanfattning av veckans nyheter. Många previews på kommande spel såsom Gears Tactics, Minecraft Dungeons och Grounded har det blivit. Microsoft trademarkar ny logga till Xbox Series X, Sea of Thieves har sjösatt en ny update, Xbox Game Pass surprise-annonserar spel och lite annat smått o gott!

ryktesfronten surras det mest kring när nästa Xbox-event går av stapeln. Senaste budet är tidigt i maj, någon gång mellan 4-6:e har nämnts liksom det mer precisa 5:e maj. Oavsett exakt när det blir så verkar de flesta insiders överens om att det blir ett extra event innan "E3" i alla fall.
Den eventuella andra next-genkonsolen "Lockhart" pratas det om en hel del, många menar på att en billig konsolvariant skulle fungera väldigt bra om ekonomin tankar i spåren av pandemin i höst. Men inget nytt egentligen, förhoppningsvis behöver vi inte vänta länge på att få lite svar!
På spelfronten ryktas det ganska hårt om att en reboot av Perfect Dark är på gång. Både The Initiative och The Coalition dras in i ryktena, där The Initiative skulle göra singleplayer och The Coalition gör MP. Om det ligger något i det här lär vi bli varse snart.

Vill ni kolla in förra veckans tråd så hittar ni den här.

Med det sagt...Let's Jump in!

Gears Tactics

Nästa vecka är det releasedags för nästa spel från Xbox Game Studios, det fjärde så här långt i år! Gears Tactics släpps på PC först, även på Steam. Konsolrelease blir det senare i år, exakt datum okänt. En hel del previews har vi redan fått och den här veckan kom ytterligare en, från Vice.

"Designers describe Gears combat as horizontal platforming, infantry manuals talk about fire and maneuver, but it all amounts to the same idea. Gears Tactics wants to translate all that to a turn-based tactical game without sacrificing the fast pace and sense of ultra-empowerment that controlling Gears heroes provides."

Kolla in det på länken nedan!

Gears Tactics ingår så klart i Xbox Game Pass!

Vice-Gears Tactics Preview
Gears Tactics

Xbox Series X-logga

Nya trademark-ansökningar som dök upp i veckan på det däringa Internet tyder på att Xbox Series X har fått en logga! Kreativa personer har lekt lite med bilder som ni kan se nedan:

Inte helt otänkbart kanske, om "Lockhart" is a thing.

FZ-diskussionstråd
Trademark-källa

Grounded Gameinformer Cover!

Senaste numret av Gameinformer har Obsidian's kommande survivalspel Grounded på omslaget! Alltid en åtråvärd ära. Numret har en stor och matig preview av spelet med exklusivt material.

I senaste avsnittet av GI Show tas gameplay-intryck och nya detaljer upp! Grounded går in i Game Preview/Early Access i sommar via Steam och Xbox Game Pass.

Gameinformer
Grounded

The Outer Worlds - Noclip

Noclip fortsätter att släppa avsnitt ur sin dokumentärserie om The Outer Worlds och Obsidian. Den gångna veckan så har vi fått ytterligare två stycken videos att bita i. Mycket bra!

Del 4.

Del 5.

Noclip - Youtubekanal
The Outer Worlds

Bleeding Edge

Bleeding Edge tuffar på med sina updates och efter den första tidens stabiliseringspatchande så börjar det bli dags att få nytt content. Nästa vecka är det således dags för den första nya hjälten att läggas till. Den mycket, mycket skruvade delfinkaraktären Mekko som presenterades redan i mars.

Mekko är en ranged tank och en av de mer avancerade hjältarna som kräver en del av sin spelare. Förutom en ny spelbar hjälte så kommer det nya emotes, paint jobs och boards att låsa upp i och med updaten.

Ninja Theory har mer på gång och efter Mekko-updaten så kommer det skinpacks med helt nya skins till alla hjältar, ny hjälte är på gång och man är i full fart med att skapa fler game modes och titta på hur ett rankingsystem skulle fungera. Det kommer mera alltså!

Bleeding Edge

Minecraft Dungeons

Minecraft Dungeons är nästa månads släpp från Xbox Game Studios, den 26:e maj närmare bestämt. Spin-offen från Mojang ser väldigt inbjudande ut och betan har hållit på ett tag med en hel del gameplay ute till allmän beskådan.
FZ-Calle har lagt upp en trevlig preview på sajten under veckan och sedan tidigare har han bjudit på trevligt beta-spelande som ni kan se nedan!

FZ - Minecraft Dungeons förhandstitt
Minecraft Dungeons

Xbox Game Pass

Xbox Game Pass fortsätter med sina surprise-drops av spel till tjänsten! Dessutom så har vi fått en ny reklamfilm för Xbox Game Pass som ni kan se nedan...

Under veckan så fick vi Yakuza Kiwami tillagt utan förvarning, och det på Xbox-releasedagen.

Inte nog med det så avslöjades att Red Dead Redemption 2 joinar Xbox Game Pass den 7:e maj! GOTG om ni frågar mig, alla måste spela!

Det verkar som om Xbox Game Pass (ö)kända twitter-personal fått tag i marknadsföringskassan och producerat en ny reklamfilm med Shroud...haha.

Xbox Game Pass

MS Flight Simulator

Microsoft Flight Simulator fortsätter sitt alphatestande och det ser helt vansinnigt vackert ut! Nu har systemkraven släppts och de ser inte nådiga ut de heller. Nästa månad får vi också en ny episod av Discovery-serien från utvecklarna!

Systemkraven!

MS Flight Simulator
FZ-artikel

Tell Me Why

Tell Me Why vars alla episoder släpps i sommar fortsätter att se ut som ett av årets intressantaste släpp. I veckan så har vi fått lite mer info om hur Dontnod samarbetar med lokala konstnärer och designers i Alaska med rötter hos Huna Tlingit-folket för att sätta rätt stämning och känsla runt miljöerna där spelet utspelas. Vackert! Läs mer i länken nedan.

Totempåle koncept vs ingame.

Väggmålning ingame.

Bringig Delos Crossing to life - blogpost
Tell Me Why

Sea of Thieves

Sea of Thieves senaste update, Ships of Fortune, gick live i veckan! Med massor av nytt trevligt content att sätta tänderna i. Höjda leveltak, nytt Trading Company, nytt gameplaysystem med Emissaries, stor Arena-update och katter!

Emissaries-systemet för med sig många nyheter och i videon ovan förklaras det lite mer!

Sea of Thieves

Det var veckans nyheter det! Hoppas att ni fann något intressant att läsa eller kolla på. På återseende nästa vecka!

#xbox #microsoft #gears-tactics #xbox-series-x #grounded #the-outer-worlds #obsidian #bleeding-edge #minecraft-dungeons #xbox-game-pass #microsoft-flight-simulator #tell-me-why #sea-of-thieves


signatur

Jump in.

Backloggens befriare

Ge mig Gears Tactics nuuuuuuuuuuuuuuuuu! (Kommer fortfarande spela Diablo 2, men galet sugen)


signatur

Ad hoc addendum

Ambassadör
Xbox
Skrivet av keffkebab:

Ge mig Gears Tactics nuuuuuuuuuuuuuuuuu! (Kommer fortfarande spela Diablo 2, men galet sugen)

Det kanske finns en yxa i Gears Tactics också!!


signatur

Jump in.

1
Skriv svar