Veckans Xbox-nyheter #11 (v.27)

Sida 1 av 1
2019-07-07 14:49
Veckans Xbox-nyheter #11 (v.27)

Det rasslade till lite i nyhetsflödet även denna vecka så det får bli en tråd trots allt! Inga världsomvälvande nyheter men lite smått o gott från Gears 5, Forza och så lite lösa rykten så klart. Hoppas att ni finner något av intresse! Vill ni kolla in förra veckans tråd så hittar ni den här och har jag missat något intressant så hojta till i kommentarerna vetja!

Med det sagt...Let's Jump in!

Forza Horizon 4 Update 11.

Update 11 till Forza Horizon 4 har dundrat in och för bland annat med sig en ny Horizon Story med Top Gear-tema, nya events och en hel drös bilar så klart. The Stig kör racingtraktor!

En hel del av detta gås igenom i julis upplaga av Forza Monthly:

Läs mer om Update 11.

Xbox Game Pass Juli.

Den första laddningen titlar som kommer till Xbox Game Pass under juli månad avslöjades i veckan. Det är blandat till både konsol och PC med ett gäng trevliga titlar. Ett spel har release direkt på XGP, Blazing Chrome, och sådant är ju alltid trevligt!

Xbox Game Pass Juli - Min tråd.
Xbox Game Pass

Gears 5.

Det fortsätter att sippra fram info och kul grejer från Gears 5 (release 10 sept, 6 sept för Ultimate). Gears 5 kommer att ha ett ganska omfattande träningsläge kallat Boot Camp där man kommer att kunna öva upp sina färdigheter för de olika spellägena. Nedan en kort gamplayteaser och analys:

Rod Fergusson pratar om sina fem favoritgrejer med Gears 5, bl.a Boot Camp:

Ytterligare två karaktärer till Escape-läget i Gears 5 har fått spotlights, Keegan och Mac:

Längre fram i juli så drar testerna igång för Versus ordentligt (Versus MP Tech test 19/7) och det lär komma mycket mer info om det spelläget då. Men redan den 13-14:e så kommer det under Gears ELEAGUE Summer Series testas på Gears 5 MP, bl.a Escalation som är en mer komplex, tävlingsinriktad del av Versus:

Gears of War
Gears ELEAGUE

Project Scarlett -Streamingkonsolen lever?

I en ny video avslöjar Brad Sams att han tror att den streamingkonsol som det pratades om tidigare trots allt verkar existera. Nu när Lockhart verkar vara begraven som "budgetalternativet" next-gen så finns det bättre plats för en riktigt billig streamingbox. En liten låda gjord för enbart streaming som hanterar och avlastar inputlagget litegrann vid streaming av spel via xCloud för en billig penning låter inte helt dumt ändå. Bara rykten än så länge men Brad presenterar sina tankar i videon nedan:

Project Scarlett

Sea of Thieves Dev Update.

Ett i det närmaste stående inslag här i tråden är Joe Neate's dev updates för Sea of Thieves och denna vecka är inget undantag. Alltid intressant och informativt! Den här veckan lite kort om vad som testas i Insiders och om rewards för att delta i Insider-programmet och Guardiancon bland annat. Sea of Thieves går som tåget med över 8 miljoner spelare hittills, 2 miljoner nya spelare bara sedan Anniversary-updaten i våras!
Sea of Thieves

Det var det hele för den här veckans uppdatering på Xbox-fronten, glad fortsättning på spelsommaren!

#xbox #microsoft #forza #xbox-game-pass #gears-5 #project-scarlett #sea-of-thieves

Sida 1 av 1