Därför kommer VR aldrig att slå igenom

Sida 4 av 4
2017-10-11 03:37
Skrivet av duked:

När teknologin är redo? Ja men så bra, då blir VR alltså ingen flopp;

"Virtual reality-tekniken är gammal, men det är först nu tekniken är tillräckligt bra så att den virtuella världen kan utvecklas. Den här gången VR här för att stanna."
http://illvet.se/teknologi/prylar/virtual-reality

Ang. jämförelser med 3D-bio:
http://uploadvr.com/stop-comparing-vr-to-3d-televisions/

Har du några egna faktabaserade argument att bidra med? Om någonting tyder på okunskap är det att länka en pro-VR-artikel skriven av någon med ett investerat monetärt intresse i formatet. Går att hitta otaligt många liknande artiklar från 3D-aktörer som konstaterade att "3D är ingen fluga".

Samma argument om pris, väntan på innehåll, "barnsjukdomar" (i form av grundläggande problem som gör folk illamående) och "en helt ny upplevelse".

2017-10-11 06:53

@kebbe: Hej igen. Fakta? Läste du mitt senaste inlägg?
Har Illustrerad Vetenskap investerat i VR? Mer än vad jag visste, men de är ju knappast ensamma i så fall. Stället vi befinner oss på nu har gjort detsamma, vilket är en riktig höjdpunkt för ungdomarna som är här.
Javisst fanns det många som trodde på 3D-bio. Men mer relevant att jämföra med spelutvecklingen eller styrdon/inputmetoder. Annars kan man lika gärna jämföra med elbilen som sagt, eller varför inte Internet? Vissa tycks helt enkelt vilja att utvecklingen ska stå still.

2017-10-12 15:18
2017-10-25 13:26

Har jag missat nått mån tro? Nästan alla storfilmer på bio visas ju i 3d?

för hemmabruk är det ju dött, tillverkas inte ens 3dtvs idag vad jag vet. Men det klart, var ju svårare och krångligare att piratkopiera 3dfilm så inte så konstigt att det inte funka

Sida 4 av 4