Spana in co-op i OpFlash: Red River

Medlem

Håller fullständigt med "Godofcheese" , Detta är ingen simulator längre, tacka vet jag första OPF, där fanns det ialla fall spel känsla kvar, & att man kunde spela som Ryssar & annat skoj, med lite moddar då förstås, men det är ju sånt som privat personer fixar, spelar för närvarande Arma 2 , med moddar, annars skulle det ochså enbart vara fixerat på Amerikanska styrkorna, så tråkigt enligt mig, men tycker att dom som gör moddarna har bättre kunskaper & ideer än orginal skaparna, Allt har blevat så slappt med att lägga ner lite mera energi på andra nationer i spel. Nej ush då, blir inget nytt Flashpoint för mig, Håller mig kvar till ARMA 2, "med Moddar".

Medlem
Skrivet av Wardancer:

Tycker inte det är konstigt, tycker dock det är tröttsamt när samma whine över att det inte är OperationFlashpoint längre i varje nyhetstråd om spelet. Vi vet att det inte är det, det har inte varit det sen Bohemia slutade med det och den som tror att det någonsin kommer bli det igen behöver ju en reality check.

Självklart vet de insatta redan det. Men det är många som inte har en jävla aning och som lockas av namnet för att originalet var ett bra spel. Det är också det som Codemasters hoppas att tjäna pengar på.

Nämnda "whine" utgör därför ren konsumentupplysning. Kunde jag skulle jag upplysa varenda person i hela världen om att det står Operation Flashpoint på förpackningen men att den bara innehåller lättsamt trams som inte har någonting med Operation Flashpoint att göra.

Inaktiv

Ser riktigt bajsigt ut, precis som väntat. Kan inte bli annat än stenhårt fail. Codemasters förtjänar också all kritik så länge de fortsätter dra OPF namnet i smutsen.

Medlem
Skrivet av Ish:
Skrivet av Soulless:

Hade inte stört mig om de inte kallat skiten för Flashpoint...
Det finns inte ett spår kvar av originalets briljans.

Precis detta! +1

12
Skriv svar