Den svenska star citizen podden

Medlem
Den svenska star citizen podden

Nu är patch 3.15 LIVE! Med detta startar också Asgard igång sin egna podd.

Asgard har nu skapat ett test podd avsnitt med syfte att föra oss svenskar närmare. I denna podd så kommer du få möjlighet att träffa svenska spelare runt om i Star Citizen universumet. Allt från svenska organisations ledare till spännande individer

Vårt mål med denna podd är att samtala med den svenska spelarbasen där vi alla kan få en djupare inblick i vad svenska spelare gör i Star Citizen. Vi kan samtala med allt från svenska organisationsledare eller spännande individer som håller på med något unikt i spelet, Genom denna podd öppnar vi upp en möjlighet att få en närhet och gemenskap mellan den svenska spelarbasen, med hjälp av denna podd så hoppas vi göra avståndet kortare mellan oss svenska star citizen spelare där vi förhoppningsvis kan få en bättre förståelse för varandra

Om du är intresserad av att vara med i podden så släng gärna ett meddelande till mig. Det spelar ingen roll om du tillhör en svensk organisation eller inte, vi är ute efter att samtala med svenska spelare i Star Citizen.

Avsnitt 1
Vår första gäst är ledaren TheBanjolorian, som leder över den internationella organisationen 7Hills Industries. I podden får vi höra om vad det är att vara ledare och utmaningarna som man ställs inför, samt vad man bör tänka på när man bygger en organisation.

Om ni vill spela med andra svenska orgs

Så finns min org Asgard på (454 medlemmar)
https://robertsspaceindustries.com/orgs/ASGARD:

Eller SWEUMB (131 medlemmar )
https://robertsspaceindustries.com/orgs/SWEUMB


signatur

Org-ledare för Asgard, en svensk Star Citizen organisation.
https://robertsspaceindustries.com/orgs/ASGARD

Asgard Discord
https://discord.com/invite/zs5humSzF7

Medlem

Trevlig podcast! Att vara med i en organisation gör stor skillnad. Spelupplevelsen blir mycket roligare. Något jag kan rekommendera till alla som spelar Star Citizen.

Medlem

Bra idé Zemion!

Medlem
1
Skriv svar