Bright Memory: Infinite — Indie Next-Gen titel från ensam utvecklare!

Testpilot
Bright Memory: Infinite — Indie Next-Gen titel från ensam utvecklare!

Nu den 11.e November släpps äntligen Bright Memory: Infinite, ett action-FPS/Hack-n-slash som är utvecklat i Unreal Engine 4 med fullgott RTX-stöd i alla dess former, detta utöver DLSS.

Det som är imponerande här är att det är en ensam liten utvecklare som sedan 2015 tagit fram spelet!
Ursprungliga Bright Memory släpptes redan i Mars 2020. För den som äger denna titel kommer Infinite att vara en gratis uppgradering och läggs automatiskt till i biblioteket när det släpps om ett par dagar – Passa på att införskaffa det redan nu, kostar mindre än en pizza (8 euro)

In addition to RT Reflections, Bright Memory: Inifinite will also support RT Global Illumination, RT Ambient Occusion, RT Shadows, RT Caustics, NVIDIA DLSS. - Bright Memory: Infinite RTX Trailer Unleashed

Jag är inte ensam om att vara imponerad av denna utvecklare och spelet i sig, detta då Jensen "läderjacka" Huang (Nvidia grundare och VD) själv valde att använda spelet som en demo och ge en liten shout-out till utvecklaren under en konferens på scen för RTX-Mobile i bärbara datorer.

Tänkte jag lägger in lite video-länkar och bilder, hoppas sedan att någon mer än jag får upp ögonen för detta projekt även här på FZ (startat en likadan tråd på SweClockers)

Videos (trailers, intervju mm):

PC release trailer:

RTX-showcase:

Officiell trailer:

Jensen på scen och intervju med utvecklaren:

Bilder:


signatur

Jag kan komma att använda "du" löpande i texter jag skriver. Med detta menas då "vem nu än som läser", om inte kontexten avser annat. Om du tar åt dig av någon anledning, då är det upp till dig som person att ansvara för din egna tolkning och efterföljande reaktion.

Moderator | Testpilot

Det där ser galet nice ut, tack!


signatur

Testpilot & Twitter
Personbeskrivning: "Han är stygg över alla gränser" - Gustav Höglund
Personbeskrivning 2: "Man kan lita på uber" - Joakim Bennet
Det råder lite tvivel ovan, men jag luktar gott i alla fall.

1
Skriv svar