Vad tycker du om Battlefield 3-betan?

Medlem

Your connection to the server timed out... HELA TIDEN.


signatur

Rawr

Medlem
Skrivet av SajCo:
Skrivet av Tybalt:

Fråga: Är hitdetection/hitbox lika som i de tidigare spelen? Ni vet vad jag menar, man kan mata ett mag i ryggen på en fiende "point blank" utan att det registreras.

De videos som FZ publicerat har visat APC's som matar skott i fiender på några meters håll och de överlever bra många skott. Är det så i betan också?

Ja det händer att det inte registreras varje gång. Matade med M249 framifrån, på några meters avstånd med cirka 60 skott och inget registrerades. Slutade med att den andra hann mata ner mig, men förmodligen är det något de fixar.

Hm... de fixade det aldrig i BF2... kanske denna gång?


signatur

Att spela elektroniska spel är inte en mänsklig rättighet.

Medlem

buggit som en beta ska vara men ändå jävligt roligt!
lite prestanda problem och krångel med meny t ex men det är enligt mig sjukt roligt att spela. Ser fram emot Relase!

Medlem

Verkar vara den ända här som spelar på konsol enbart, har jävligt kul inga större klagomål förutom diversebuggar, som att hamna under marken, diverse ljud-buggar när man skjuter, men som jag läsa på battlefield 3-forumet, så använder de just nu en äldre version av kodningen, vilket jag inte vet vad det innebär, men dom menar nog då att det blir bättre till release.

Det är ju beta så lite brister får man dras med, lite väl likt bc2, men känns som en hyffsad soldat-simulator om man jämnför med hur det sker på riktigt.

Har spelat nästan alla andra bf fast på dator då, fast detta funkar fint på konsol imo, skulle väl vara trevligt att få pröva nått annat änrush och nått fordon, men men, på bf1942 betan var det ju bara Wake Island om jag minns rätt, det var tider det.

4/5 till bf3-betan, tack för ordet-

Medlem

Det är ingen Beta!
Det är ALPHA egentligen.
BattleLog......no use, som en jevla facebook(wtf?)................i fall du har inga vänner då blir det bara du som kommer se alla stats och sånt -_-"
Jag hoppas att dice släpper klar version av spelet annars e det "Fail of the Year"

Medlem

Jag gillar betan, har inte haft några problem att starta det eller att spela det. Dykt på osynlighetsbuggen några gånger, det är väl det enda.

Battlelog tycker jag inte är några problem heller, vi är några vänner som har startat en liten pluton, eftersom det inte fanns nå plats i FZ:s pluton. Vi använder Com Center för att starta ett party med VoIP och sen kunna komma in på samma server och i samma lag, vilket har funkat riktigt bra.

Enda lilla buggen jag upptäckt är med inställningarna i Com Center, varje gång man loggat ur Battlelog och t.ex. loggar in några timmar senare, så måste man göra om VoIP inställningarna, ifall man t.ex. använder en annan knapp för Push-To-Talk eller volyminställningarna ifall man använder Voice Activation istället för Push-To-Talk. Men detta har jag rapporterat i BF3 forumet.

http://www.youtube.com/watch?v=YFFeQGRpSQg


signatur
Medlem

Hmm. Jag gillar den iaf


signatur

Jag har ätit pannkaka!

Youtube-proffs

Efter att både spelat alphan och betan ett bra tag (10 h+) på båda så är det bara att inse att spelet är grymt.

Går inte att förneka, spelet har en sådan "woah" effekt över sig att till och med tjejen blev imponerad. Precis som bf1942 hade. Så snyggt som det är, roligt, varierande och häftigt gör det till ett grymt spel i mina ögon. Och för mig som är ljudhomofil så rinner det ur öronen. Är jag laddat ur 200 skott ur min M240B.

Har stött på några buggar i betat men inget som fick mig att börja kaskadspy och gråta blod. Om man tänker på vad spelet levererar så bör man inte klaga på det egentligen, stötte på bombmycket mer buggar i Crysis 2.

Battlelog is the shit, har en del vänner som spelar och jag gillar det nya system, surfa och göra annat medans spelet laddar e riktigt nice. Squadsystemet kan såklart slipas och det finns lite som kan förbättras, men i helhet är jag nöjd med betan.


signatur

Calle säger att jag är influencer

Medlem

Squad systemet borde inte finslipas - det borde ändras helt och hållet. Uruselt.
Att man hittar sina servers genom battlelog stör mig inte - dock känns det hela som det är i ett tidigt stadium (nu menar jag battlelog och inte spelet).
Sen vad det gäller själva spelet så är det mest Squad systemet som stör mig. Utöver squad systemet så är det väl ingame kartan som är sämst.
Själva spelet i sig är fantastiskt roligt och de buggar som finns där oroar jag mig inte för Det är ju en beta.

Edit: Förbättringarna från alphan var riktigt nice (även om en hel del nya buggar dök upp). Att sänka betans betyg för att kartan var uttjatad var enligt mig lite tramsigt. Skumt förövrigt att de tog bort fordonet från alphan - men de hade väl sina anledningar.
Kaspian Border var riktigt riktigt trevlig!


signatur

<allt jag skriver är mina åsikter och ni behöver varken hålla med eller säga emot>

Medlem

Metro är grymt tråkig och inte alls en bf bana utan känns mer som en bc bana. Dock fungerar den nog bra om man har tex clan matcher där man kör 5v5 och dylikt. I de fallen är det en perfekt bana.
En del buggar helt klart och vissa vapen känns som de är lite för bra men allt som allt så tycker jag ändå att det är väldigt kul att spela. 3/5 (pga metro banan, ush!)

Battlelog tycker jag faktiskt är riktigt bra, genom origin kommer man in snabbt och det är bekvämt att inte behöva starta spelet förrän det är dags att spela. 4/5.

Medlem
Medlem

+ Potential (ska det bli ett nytt BC-spel som faller i glömska eller ska det ta över efter BF2 när det gäller tävlingsmöjligheter och klanstöd, upp till DICE vad de bryr sig om men det har potential bara om kartorna är balanserade nog).

+ Ljudet (tokbra vapenljud!).

+ Krigskänslan (det är hektiskt och känns som att man är i en krigsfilm, klart gött).

- Hitboxarna/nätkod (i vanlig ordning när det gäller BF-spel så kan de inte få till det ordentligt, bli skjuten runt hörn/genom grejer tillhör vanligheten).

- Prone (VARFÖR? Enda det tillför är slöare gameplay, mer campning och tråkigare spel iom 80% snipers på servern. Det sköna med BC2 var att snipers inte var OP vilket resulterade i mer fartfyllt lagspel på public).

- Ficklamporna (Inte heller något som tillför roligare spel, bara irritation).


signatur

http://www.kompaniet.nu :+: #kompaniet @ QuakeNet

Medlem

Ahh - glömde ju en sak. Jag hoppas verkligen de tar bort 3d person view från fordon. Det är ju pinsamt.


signatur

<allt jag skriver är mina åsikter och ni behöver varken hålla med eller säga emot>

Medlem

Jag var kritisk till Battlelog först men har gjort helt om på den. Funkar hur bra som helst för mig, surfa göra vad jag vill utan att behöva titta på splashscreens och licens ditt och datt som när man startar vanliga spel.

Det enda jag är extremt kritisk till är avsaknaden av Squad system. Liksom what???
Någon på Dice Twittrade att det skulle skötas via Battlelog och det verkar ju helt galet. Det har alltid skötts inne i spelet och har alltid fungerat felfritt!
Kunna joina med en grupp är ju ett jättebra tillskott men att inte kunna se alla squads och joina en annan om man kommit i fel ska kunna göras ingame!!!

Kram!

Medlem
Skrivet av Securion:

Ingen Commander, inget vettigt för Squad Leaders att göra, inga Teamwork Tools, fullt fokus på sin egen K/D-ratio och inget Teamwork...

Ser inte bra ut alls för "Battlefield" 3.

...... men jävlar vilket ljud........ !!!!

Håller helt med, BF utan Commander,katastrof, de har ju världens möjlighet att ta bort commander vocie spam och bara tillföra BRA saker.

Ett enda stort K/D-Ratio är vad det blir!! Inte en kotte som bryr sig om team work. Utan stats kåta COD spelare överallt. Vart är BF1942/BF2 " Aha-Känslan"

Men visst kul spel, men säkert änny roligare med team work och ingen K/D Ratio. Ta bort det och låt spelarena bara se totala poängen samt rank.

Medlem
Skrivet av Styrman:
Skrivet av Securion:

Ingen Commander, inget vettigt för Squad Leaders att göra, inga Teamwork Tools, fullt fokus på sin egen K/D-ratio och inget Teamwork...

Ser inte bra ut alls för "Battlefield" 3.

...... men jävlar vilket ljud........ !!!!

Håller helt med, BF utan Commander,katastrof, de har ju världens möjlighet att ta bort commander vocie spam och bara tillföra BRA saker.

Ett enda stort K/D-Ratio är vad det blir!! Inte en kotte som bryr sig om team work. Utan stats kåta COD spelare överallt. Vart är BF1942/BF2 " Aha-Känslan"

Men visst kul spel, men säkert änny roligare med team work och ingen K/D Ratio. Ta bort det och låt spelarena bara se totala poängen samt rank.

Håller helt med!
Finns ju inga förutsättningar till teamwork i betan förutom att kunna spawna på teamkompisen, hoppas att commorose kommer göra att det blir bättre teamwork?

Medlem

Trist och tråkig
BF3 rush beta = MW3.
Vill inte ens spela skiten för att det är så jävla trist.
Patrich Bach och company borde skämmas.

Ge oss en beta med caspian border.
som i BF2.
så långt en epic fail av dice.

dumskalalrna borde hyra in folk som kan ge dem bättre input och feedback.
en månad till lansering och de släpper en glitzig beta rush mw3 bana?
spelet är inte klart.

Medlem
Skrivet av flopper:

BF3 rush beta = MW3.

Knappast!

MW3 fungerar och är spelmässigt (spelkänsla) mycket bättre än BF3 beta... I alla fall på konsol!

Medlem

well, föruom att man fick starta om spelet flera gånger för att kunna disconnecta ordentligt från game's och att banan dom släppte var pisstråkig så tycker jag att det verkar vara svårt att hålla reda på vilka som är vänner och vilka som inte är det.

sitter och hoppas på att dom ändrar lite i betan och låter oss fortsätta testa. men ja, FORDON VAFAN!?
BF3 för mig finns inte föräns jag får testa flyga och köra fort som fan med jeep!

Medlem

Visserligen är det roligt, det finns Ribbons för nästan vad som helst känns det som, fick en medalj igår för 9000 poäng (kände mig stolt). Jag klagar inte över vapnen, gadgets eller equipments, utan jag klagar över att på flera platser på kartan sjunker man ner i jorden och fastnar. Inte bara det utan också att när man väl har samlat ihop sig med kompisar t.ex. 4 pers så hamnar man aldrig i samma lag eller ens samma squad, det händer även ibland att alla fyra hamnar i olika matcher. Samt att Xboxen fryser ständigt, man fastnar på laddningsskärmen, om man trycker för fort på A-knappen så fryser spelet...

Förutom detta så är betan bra.


signatur

CAYDE-6: Do it for the loot they've taken from us, and most importantly: do it-
TITAN: FOR THE PUPPIES!!

Medlem

Hade jätteproblem att finna en ledig server. Men det lilla jag hann spela så tyckte jag det var riktigt bra. Dock gillar jag inte att behöva ha igång en webbläsare i bakgrunden samt Origin, känns onödigt men men inte hela världen.

Medlem
Skrivet av HFarmer:

Battlelog fungerar väl ok men ser ingen mening med både det och origin. borde ha gått att lösa så man startar bara browsern eller origin som i sig är en browser. Nu startar origin systemets browser som i sig startar battlefield. 2:a

håller fullständigt med. jag menar det finns ju en browser inbyggd i Origin om man trycker shift+F1 i spelet, varför inte bara använda den funktionen för battlelog?

Själv får jag skit skumma muslagg i spelet om jag har FF öppet i bakgrunden så jag måste stänga ner det när jag spelar.
Men det kan ju bero på att min dator är gammal och rutten =P

Inaktiv

skratt.. folk verkar tro att dice har en egen vilja, när dom ägs till 100% av EA

Inaktiv

jag röstade ett på båda .. känns frikostigt, men noll va inte ett alternativ.
hade jag kunnat rösta på grafiken hade det blivit fem. Men jag vet nu att destruction kommer va starkt begränsad i releaseverisionen .. Dom skyller på balans .. när det egentligen beror på att konsollerna ska orka .. så inget köp

Medlem

Ptja vad ska man säga. Det senaste bf-spelet jag lirade var BF2, så mina jämförelser blir väl mot just det spelet, vilket egentligen inte är mer än rätt då detta är uppföljaren till just BF2 och inget av bad-company-liren.

Val av bana i betan lämnar jag åt dice. Dom hade säkert sina anledningar att välja denhär banan, om det så var att inte låta spelarna smaka på för mycket av spelet så det finns lite nyheter kvar tills senare, eller om det var just infanteristrider som behövde testas i större skala.

+Folk dör lättare än i BF2, yay! Alla är inte hjältar nå mer, ett steg mot realism samt i rätt riktning. De få vapen jag testat känns rätt vettiga när det gäller rekyl osv.

+Ljudet känns väldigt välgjort. Speciellt ljuden från kulor som slår i backen eller flyger igenom buskar. Som taget från en intensiv krigsfilm Trevlig spelupplevelse med surround-system när raketer och liknande flyger förbi.

-Grafiken är ju såvitt jag vet bantad i betan, men kan ändå yttra mig om att grafiken i frostbitemotorn känns.. luddig? Inte alls så skarp som jag skulle vilja ha den. Mitt HD5850 kämpar med att driva spelet på Low/Medium i spelbar fps (50-60).

---Menyer, interface... för i helvete dice.. varför låter ni er sommarpraktikant göra menyer/hud? Ingame-kartan är ju helt bedrövlig! Totalt värdelös! Skit i dendär flashiga designen och gör en användarvänlig karta som faktiskt är mer nytta än ivägen!

Vart ska jag ta vägen om jag vill se en helhetsbild av kartan, kolla vilka taktiska möjligheter som finns och sist men absolut inte minst, lära mig en ny karta jag inte spelat förut? Riktigt värdelöst dice.. tillbaks till skolbänken och lär er om interaktion mellan människa och dator och hur man designar användarvänliga gränssnitt.

+-?Battlelog. Smidigt att ha i webläsarn, men den går rätt trögt när man ska refresha hundratalet servrar. Filtret känns klumpigt placerat och ivägen. Och varför försvinner View-servers-knappen när man minimerar filtret? Den vill man ju ha kvar så man kan refresha listan >_<

---Säkerheten känns ju även den bristande då man genom att evaluera en enkel kodsnutt i firebug/chrome kommer förbi samtliga lösenordsskyddade servrar.. hur tänkte dom?

Medlem

Jag tycker det är pinsamt att DICE fortfarande inte ens kan göra funktionella menyer... Web-gränssnittet är intressant, men att man ska behöva dö flera gånger bara för att ändra inställningar är helt jävla sjukt. Har de inte ens testat spelet själva?

Mycket konstigt beslut att släppa en karta som är så "o-Battlefield" också, men har fortarande stora förhoppningar inför fulla releasen.

Medlem

Riktigt bra exempel på hur en beta ska vara (de kunde dock haft med en conquest-map för betatest av just fordon).
Inte speciellt många buggar, och jag har hört att Dice har fixat de flesta, då vi provade betan på en gammal build.
Battlelogen är ett smidigt verktyg facebook-style, dock inte som launcher/ny "in-game browser". Enda anledningen jag kan komma på att använda Battlelogen är väl att det blir lite mer komplicerat att cracka spelet.
Så jag måste ge BF3 betan en 5'a, och battlelogen en 2'a..

Medlem

Till alla MW3 - lovers:
Get real.. Jag älskar storyn i MW-serien, men de gör INGET för att försöka ändra på spelkänsla eller uppdatera sig på något sätt och vis.
Sen är det väl mysko att vi ALDRIG fått möjlighet att betatesta MW-serien? Kan vara för att det inte är något nytt.. De vill bara inte att folk ska få se hur det är och möjligtvis få avsmak.

Medlem

sicken jävla dynga... Beta jojo... alpha snarare...

Alltså hur startar man spelet utan att joina en server? Så man kan ställa in keys, grafik mm.

Kul att man inte kan använda alla keys på tangentbordet, eller musen.. Så jävla värdelösa Dice har blivit... hoppas de går i KK. Vissa borde ju helt enkelt inte få göra spel...


signatur

Ja jag vet att jag är bäst!

Medlem

Kan inte FZ försöka få till en interview med DICE (någon som kan och vet något på DICE) och bara ställa de frågor som alla vill ha svar på borta på http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/view/2826551518944... ?

Jag tänker främst på hur det faktiskt blir med squad systemet, kan man skapa squads ingame ha någon kontroll över vilka man spelar med, ingame? Alla vet redan att de sagt att det där bara kan skötas genom battlelog men jag vägrar tro det och flera med mig. Pretty plz FZ?


signatur

I would never lie. I wilfully participated in a campaign of misinformation. - Fox Mulder

Skriv svar