Årets somrigaste helg är här, och stora delar av landet ser ut att få det varmt och fint. Inte bra om du tar vädret som ursäkt för att sitta inne och spela, men det kan man ju göra även om det är sol.

Så vid sidan av midsommarfirande kommer FZ-folket spela nedanstående i helgen. Hur ser dina spelplaner ut? Berätta i kommentarerna. Och smaklig sill!

Mike Stranéus
Final Fantasy baby! Midsommarfirande är ändå överskattat.

Mikael Berg
Tänkte tjuvkika lite på oerhört spännande Colony Ship. Ja, den fulla releasen står runt hörnet, nej, jag klarar inte att stå emot längre.

Jonny Myrén
Xenomorphs ska pryglas i Aliens: Dark Descent, och det blir även några vändor i den grymma Switch-porten av Portal/Portal 2.

Valentin Lundin
I helgen blir det Tears of the Kingdom vid poolkanten när barnen har somnat.

Johan Lorentzon
Det blev att skriva in sig som rekryt hos Colonial Marines. Har hört man får resor och boende gratis.

Jonas Vågström
Midsommar firas på annan ort så Switchen åker med. Har haft ögonen på Dredge länge men såg också att Disco Elysium var billigt just nu. Alternativt så kånkar jag med mig laptopen för ännu mer Street Fighter 6!

Joakim Kilman
Det blir en omgång spel jag inte hunnit testa än, samt mer Aliens: Dark Descent. Och gärna en massa badande också.

Johan Olander
Blir nog mycket Diablo IV, om min väns bröllop inte blir för vilt.

Joel Olsson-Svanfeldt
Den tid jag får över i helgen lägger jag nog på Rocket League. Möjligen i inte helt nyktert tillstånd. Återstår att se om ens rank påverkas positivt eller negativt…

Robin Andersson
Semestern börjar idag och över helgen blir det mycket spel! Final Fantasy 16-stream (och fortsatt spel), Super Mario RPG (med tanke på remake-annonseringen) och fortsatt Diablo IV där jag tagit mig till level 72!

Fredrik Eriksson
Semester, baby! Men Zelda: Tears of the Kingdom är ett (inte så jobbigt) heltidsjobb.

Daniel Sjöholm
Har fastnat i Mad Games Tycoon 2 som jag upptäckte tack vare en fin medlemsrecension av Mirage. Så kul att leka spelutvecklare!

Tomas Helenius
Släkten kommer på besök så prognosen är att det inte får plats så mycket spelande. Men bror och jag brukar vara duktiga på att hålla ut tills övriga somnat, och då kan det bli att spela allt från Diablo IV till gammal punk på grammofonen. Midsommarnatten är öppen för allt!