Kvalitetsmässigt har de Warhammer-brädspel som omtolkats i digital form varit en salig röra. Spel som Spacehulk har fått ett relativt svalt välkomnande medan Sanctus Reach föll Warhammer-törstande datorspelare mer i smaken.

Trots tvivelaktiga framgångar ser det dock inte ut som att utvecklarna ger upp, och näst på tur är Warhammer Underworlds: Online. Designmässigt har vi ännu inte så mycket att gå på, utöver en handfull väldigt gröna skärmdumpar och en kort men stämningsfull teaser-trailer som skvallrar om ett släpp under 2019. Enligt Spelets Steam-sida rör det sig dock inledningsvis om ett Early Access-släpp.

I Warhammer Underworlds: Online tar man som spelare kontrollen över varsitt "Warband", och med hjälp av olika kort skapar man en kortlek som förhoppningsvis hjälper en att slutföra de mål som krävs för att vinna, såväl som att döda fiender i turordningsbaserade strider. Två olika Warbands kommer finnas tillgängliga när Early Access drar igång, och fler kommer läggas till allteftersom. Man kommer kunna lira antingen ensam eller online mot andra.