Rainbox Six: Siege

De som vill besegra motståndare i en taktisk shooter bör titta närmare på #Rainbox Six: Siege. När spelet utannonserades under årets E3-mässa fick vi följa med på en multiplayer-match i en villa, där ena laget höll gisslan medan de andra försökte frita dem. Det resulterade i för all del intensiv action, men inte helt besinningslös. Samarbeta med andra, använd taktiska prylar som sköldar och sprängmedel för att plocka hem segern och rädda dagen. Eller förstöra den.

Rainbow Six: Siege tillkännagivet

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Hideo Kojima fortsätter sin sluga spelserie med öppen uppdragsstruktur och precis lika mycket japansk buskishumor som vanligt. Och sjukt många filmsekvenser.

Metal Gear Solid 5 offentliggjort

The Legend of Zelda: Wii U

Trots att vi inte vet jättemycket om nästa Zelda-inkarnation så sitter vi ändå längst fram i hype-tåget som åker så snabbt att det riskerar att spåra ur. Det brukar ju bli så varje gång #Nintendo behagar släppa ut Link på nya äventyr. Den här gången blir det snyggare och större än någonsin, och kan mycket väl bli årets mest magiska spel.

Nästa Zelda blir open-world!

Battleborn

#Gearbox tar paus från Borderlands-serien och snickar ihop en shooter med inslag av moba. Skjut creeps, andra spelare och allt annat som rör sig i intensiva 5 mot 5-bataljer.

Battleborn – nytt från Gearbox

Dead Island 2

“Kom för solen – stanna för slakten” är mottot för zombieslaskaren som onekligen tar spelserien i en mer humoristisk riktning med skojvåld till skön musik. Sämre semester kan man ha. Och bättre.

Förhandstitt – Dead Island 2