När #Electronic Arts i går levererade sin kvartalsrapport var det med en mängd nyheter i släptåg. Ett par nya titlar presenterades; några av dem kända sedan tidigare och några helt nya. Vi tar dem i tur och ordning.

- #Battlefield: Bad Company 2
Fortsättning på sommarens actionlir till konsol. Utvecklas av #Digital Illusions Stockholmskontor och väntas få premiär redan innan årsskiftet (om undertecknad läst rätt). Plattformar vet vi ingenting om i nuläget men PS3 och Xbox 360 känns som en relativt säker satsning.

- #Dead Space (Wii)
Vinterns succéskräckis portas till #Nintendos succékonsol. Ska enligt uppgift bjuda samma skräckkänsla som originalspelen och finnas i butik lagom till julhandeln.

- #Mass Effect 2
Ingen direkt nyhet att en uppföljare till #Biowares hårt hyllade rymdrollspel är på gång. Däremot får uppgiften om att det är en multiplattformare sägas vara intressant; #ettan var inledningsvis 360-exklusiv och släpptes senare till Windows. Vilka plattformar det rör sig om för tvåan är i nuläget okänt.

- #Dante's Inferno
Inte några omvälvande nyheter; redan i december [n=29963 stod det klart] att Dantes gudomliga komedi är på väg att bli spel. Preliminära uppgifter talar om premiär i början av nästa år.