I ett pressmeddelande från #Bethesda konstateras malligt att #Obsidian Entertainment-utvecklade #Fallout: New Vegas skeppats ut i över fem miljoner exemplar världen över - hittills. Utgivaren konstaterar också att detta innebär 300 miljoner amerikanska dollar (drygt 2 miljarder kronor) rakt ner i kassakistorna, vilket låter som en helt okej veckopeng.

- Vi är mycket nöjda med mottagandet som Fallout: New Vegas fått av fans runt om i världen, säger Bethesda-chefen Vlatko Andonov.

- Trots de höga kvantiteterna vid lanseringen för detta spel har vi redan börjat ta emot återbeställningar från våra återförsäljarpartners, vilket understryker den enorma populariteten för detta mycket underhållande spel. Vi anser att Fallout: New Vegas är "måste köpa"-titeln för gamers denna julsäsong.

Att döma av gamle PC Gamer-räven Mats Nylunds hyllning så vet vi åtminstone en herre som förmodligen instämmer i detta påstående. För er som drabbats av spelets otaliga buggar har vi också andra glädjande nyheter just denna sagoskimrande, gnistrande afton.