Uppdatering (23:00): Buggen är nu identifierad, och man arbetar på att få upp servrarna igen. Ingen tidpunkt för när det kan tänkas ske har dock angetts, så det är fortfarande oklart om spelet kommer vara spelbart till tjuvpremiären (som man måste betala extra för att få vara med på) om en timme.

Håll koll på spelets X-konto för statusuppdateringar.

Originalnyhet: Suicide Squad: Kill the Justice League släpps först den 2 februari, men den mer kostsamma Digital Deluxe-utgåvan ger tillgång till spelet redan den 30:e. Och när klockan slog midnatt i Nya Zeeland för ett par timmar sedan släpptes superhjältarna ut på spelservrarna. Ett kort tag, för snabbt upptäcktes en bugg som tvingade utvecklarna att stänga servrarna medan man fixar problemet.

Buggen bestod i att storyn angavs som avklarad så fort spelaren loggade in i spelet. På spelets X-sida står att "ett antal spelare" drabbats av detta, men det är oklart hur många. Åtgärder vidtas direkt, vilket alltså betyder att servrarna plockats ner för underhåll. Uppdateringen beräknas ta "flera timmar" och X-kontot kommer uppdateras så snart ny information om läget finns.

Spelet ska släppas i Sverige vid midnatt (för de som köpt tjuvstartsversionen). Det är i skrivande stund okänt om och i så fall hur spelet påverkas här. Håll ett öga på X-sidan för information.

FZ recenserar Suicide Squad: Kill the Justice League så snart som möjligt. Gissningsvis sent denna vecka eller tidigt nästa.