Hajar du hur mycket stryk Pikachu och de andra pokémon-liret fått utstå i den långtgående spelserien? Mängder! Så mycket att djurrättsorganisationen PETA nu skämtar till det i och med Pokémon Black and Blue. Kortfattat handlar det om att ge igen på de där jäkla tränarna i nedan inbäddade spel. En del vanliga attacker ingår, men förvänta dig även lite göttiga specialattacker som kramar och demonstrationer.

Uppdatering: Nå spelet via denna länk (hög volymvarning). Den inbäddade varianten väsnades som bara den och gjorde lite läskiga saker med vår design. Vi på FZ gillar dock läskiga saker, men inte när de är läskiga av fel anledning.

För två år sedan tyckte PETA att #Super Meat Boy var alldeles för köttig, vilket ledde till parodin Super Tofu Boy. Därefter skojade #Team Meat tillbaka och implementerade Tofu-killen i Super Meat Boy.

Vad tycker du om denna form av djurrättsaktivism?

Förresten, missa inte vår kommande recension av #Pokemon Black Version 2. Den dyker upp nu i veckan, signerad THE ONE AND ONLY POKÉMON-EXPERTEN LIND. För tillfället sitter herrn i sin spelsoffa med tårar rinnandes nedför hans rosiga kinder medan han bankar på de stackars djuren. Det är dock oklart vilken sorts tårar det gäller. Därutöver har dessvärre ingen i skrivande stund utvecklat en parodi där du ges tillfälle att smacka till Sebastian, så vill du göra det får du åka till Göteborg.