Inlägg av Jkkb

Inlägg som Jkkb har skrivit i forumet

Skrivet av cb99:

I Stockholm,
Och vet inte om man kan hämta på bara ordernummer eller om det i fallet ps5 också måste visa leg.
Om dottern inte vill ha (rätt vuxen, och får betala själv), och om jag gör omaket med att "röja id" bakom nick, (rätt privat privatperson ) så postar jag här, med att den med äldst FZ konto gäller.
Annars som sagt "no scalping" och vidare i kön.

Anmäler också intresse

Disco Elysium

Du kan börja med att byta nätagg, till det du länkat behöver du knappast 1000W. Ett nätagg av bra kvalitet på runt 650W borde räcka.

http://www.corsair.com/learn_n_explore/?psu=yes

Där kan du själv fylla i och kolla ungefär vad du behöver.

Något annat du kan göra är att byta chassi. Ett alternativ är http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=622209. Den är dock inte ljudisolerad.

Skrivet av 73mpl4R:

Mer Proshop-reklam?

Eller Western Digital beroende på hur man ser det

Skrivet av Cane:

Hur kan det få minus för brudar och bröst? Känns lite typiskt Fz alá The Withcer 1 med andra ord fruktansvärt löjligt. Visst klagar dock inte på 2/5, även om jag ej spelat spelet så det jag har sett ifrån det verkar minst sagt ganska sunkigt.

Jag tycker det framgår rätt tydligt att det inte var pga brösten som betyget blev lågt och det minuset de fick var när de tog det för långt.

Jon Irenicus utan tvekan.

När WoW och MW 2 ligger högre än Baldurs Gate 2 vet man att nått är fel

Personligen håller jag fullständigt med om att JRPGs inte är riktigta rollspel. Jag skrev för ett tag sen en text om just RPGs och jag quotar en del från den ifall det är någon som är intresserad/orkar läsa. Notera att mycket är min personliga åsikt.

Citat:

För att då gå vidare, vad är ett RPG? Jag kommer även här ta hjälp av en text men även dra en del egna slutsatser. Som namnet antyder (Role-Palying Game) så sätter man sig in i en roll som man sedan spelar. Det behövs dock mer än att man bara spelar en roll för att göra ett spel till ett RPG. Nästan alla dagens spel innehåller till någon del rollspelande. När man T. Ex. spelar valfritt FPS (First Person Shooter) sätter man sig till viss del in i rollen man tagit, vilket för det till en form av rollspelande. Jag citerar ur Andrew Burn och Diane Carrs text Defining Game Genres. (Andrew Bum & Diane Carrs 2006).

"In action adventure games such as Tomb Raider or Oddworld: Abe's Oddysee the avatar is provided by the game."

"Aside from gradually acquiring bigger weapons, the avatar does not necessarily alter through the game [...] Obstacles tend to have a single solution, there is relatively little dialogue or on-screen text."

Detta är några exempel på vad som skiljer RPGs och andra genrer åt. I ett RPG skapar man ofta sin avatar själv. Ett exempel på detta är i Baldur's Gate II där man nästan helt fritt kan skapa sin avatar. Först väljer man kön, följt av ras, klass, moralisk inriktning (god, ond eller neutral till olika grader) och mer därtill. Viktigt för RPGs är också att karaktären utvecklas under spelets gång. Det kan vara både att ens karaktär går upp i nivå och får nya färdigheter eller att karaktären förändras som person och ?växer?. I många fall finns det delar av båda i RPGs.

Vad som mer nämndes och som är viktigt för RPGs är valen man kan göra. I ett FPS eller Äventyrsspel är valen man kan stå för oftast inte mer avancerade än att välja vilken väg man vill ta. I ett RPG har valen man kan göra ofta en större inverkan på spelupplevelsen. I Knight's of the Old Republic finns det olika slut beroende på vilka val man gjort under spelets gång. Dessa val leder också till att det ofta finns flera olika lösningar på ett problem. Det kan t. Ex. vara ifall man vill döda en viss person för att få ett speciellt föremål som krävs för att ta sig vidare eller om man vill övertala honom att ge det till en.

Skrev faktiskt en artikel om just denna fråga (fast då mer specifikt angående wow) och personligen tycker jag inte att det kan klassas som ett rollspel.

Skrivet av ThinBoi:

äh, det här är ju som WoW's "11 miljoner". De har säkert bara räknat ihop alla som någonsin spelat mw2. Och kanske till och med slängt in alla som hänger på deras officiella forum?

Nja, Blizzard räknar ju faktiskt endast de aktiva kontona.

Skrivet av Sleep:
Skrivet av PD:

Årets bästa spel redan både SP och MP.

Jävlar va grymt det är!! Och äntligen får quadcoren sträcka lite på benen.

Ja det e det ta mig fan!! Hurra! :up::D

Årets bästa SP spel kan jag nog inte hålla med om, men att det är det bästa MP spelet tyckerj ag stämmer!

Skrivet av jonne_man:
Skrivet av Jkkb:

Det är bara att inse, det är en desperat lösning på ett desperat problem.

Det som gjort att vi kommit till denna punk är att folk inte velat betala för spelen.
Vad förväntar ni er nu att företagen ska göra?

Sitta och se på när deras produkter laddas ner med ursäkter som att "det finns ju inget demo" eller "jag köper det om det är bra".

Tills det finns en bättre lösning kommer företagen att försöka utveckla nya skydd åt sina spel och ni får leva med det vare sig ni gillar det eller.

Problemet i detta fallet är att deras lösning med stor sannolikhet kommer få rakt motsatt effekt. Alltså att fler kommer ladda ner spel. Det är som musikbranschen, oj va många som laddar ner vi höjer priset, eller vi försöker stämma skiten ur folk. Istället för att själva utveckla något som spotify som är en smart lösning på problemet. Istället för smarta lösningar försöker man förbjuda och förhindra.

Jag skulle vilja säga att vi kan tacka alla som laddat ner för att spotify nu finns. Skivbolagen hade aldrig köpt in sig i spotify om de inte vore för all nedladdning. På spotify kan man nu hitta musik från gamla jazz labels som ALDRIG hade kunnat hittas på internet innan spotify för att det var så snävt och ingen delade ut sådant. För oss musik älskare som gillar musik som faller lite utanför mainstream är spotify det bästa som hänt sen freestylen. Min mamma är frälst i spotify liksom min polares morfar spenderar flera timmar per dag och letar gammal jazz. En smart lösning vi faktiskt kan tacka alla pirater för.

Vi kan också tacka pirater för att vi har kommersiell radio skulle jag vilja påstå. Om vi inte haft pirat radio hade vi kanske än idag bara haft p1 och p2.

Jag köper alla spel jag tycker är bra eller gärna vill ha.

Men man har ju blivit mer skeptisk med tiden mot vissa utvecklare.

Bra exempel HOMM V. ALDRIG mer att jag köper ett ubisoft spel innan jag provat det som piratkopia först. Det fanns features på förpackningen som släpptes först 1-2 år senare och då fick man KÖPA det för featuren kom i en expansion. Och MP fungerade typ aldrig. Kan säga att jag laddade ner expansionerna med gott samvete.

Ubisoft får gärna konka för min del. Vettiga företag som valve och blizzard kommer säkert leda utvecklingen på ett vettigt sätt.

Att jämföra spotify med spel nedladdning är inte helt korrekt. Mer än att bara försöka hindra piraterna så erbjuder det musik snabbare än om man skulle behöva köpa musiken i butiken eller på nätet. Att de stora musik företagen inte skulle satsat på spotify om inte piraterna laddat ner kan man aldrig säkert veta men jag måste hålla med om att det är sannolikt. Det har ju funnits försök att skapa liknande funktioner till pc/konsoll, ett exempel är Phantom.

Personligen är jag också väldigt skeptisk mot Ubisoft och köper aldrig dess spel (laddar inte heller ner dem) men det rättfärdigar inte på något sätt nedladdning.

Att sedan piraterna har bidragit och gett oss något gott är sant. Även nazisternas forskning under andra världskriget gav ju faktiskt omvärlden något (NEJ JAG PÅSTÅR INTE ATT PIRATER ÄR NAZISTER ELLER ATT DE PÅ NÅGOT SÄTT KAN JÄMFÖRAS MED DEM ELLER VAD DE GJORT). Även om de har bidragit är det de gör fortfarande inte rätt. Att sedan Ubisoft marknadsför tex HOMM med saker som inte finns i spelet när det släpps är ju absolut fel men bara för att de gör fel betyder inte att andra får göra det också.

Det är bara att inse, det är en desperat lösning på ett desperat problem.

Det som gjort att vi kommit till denna punk är att folk inte velat betala för spelen.
Vad förväntar ni er nu att företagen ska göra?

Sitta och se på när deras produkter laddas ner med ursäkter som att "det finns ju inget demo" eller "jag köper det om det är bra".

Tills det finns en bättre lösning kommer företagen att försöka utveckla nya skydd åt sina spel och ni får leva med det vare sig ni gillar det eller.

Vilket fortfarande inte rättfärdigar att du laddar ner det.

Premiärtrailer från Greed

Verkar tyvär väldigt tråkigt.

Ahh damn you! Ge mig nu!

Skrivet av darknshy:

Disney är skit

Kan du inte komma på bättre kommentarer än så här varför ens kommentera?

För övrigt är det väldigt synd att det endast släpps till Wii, verkar minst sagt intressant.

Mass Effect så klart!

Skrivet av Metal:

Måste ju vara riktigt kul för dessa hobbyknackare att få en anställning.
Mycket bra gjort av Blizzard tycker jag!

Blizzard? Det var ju Valve som anställde honom