Inlägg av EGS8877

Inlägg som EGS8877 har skrivit i forumet

Jag tar gärna en nyckel också 😁

Skrivet av VertexBuffern:

Jag som aldrig spelat Mass Effect, var ska jag börja? Har köpt Mass Effect 2 och planerar att köpa trean. Måste jag köpa Andromeda också för att följa med i storyn eller vad tror ni?

Nu har du förvisso redan köpt 2:an vilket är min personliga favorit, men som Thane skrev före mig så hade jag väntat på Legendary Edition till våren som är en remaster på original-trilogin och kört alla spelen i rätt ordning.
Andromeda har jag inte testat då det blev så sågat i början. Tror heller inte den är ett krav då den nästan är helt fristående från trilogin.

Japp!

Besöka Plunder Island från The curse of Monkey Island. Alltid älskat att promenera runt där med dess ljuva musik.

"I've been in the industry long enough to remember when players weren't complete ass-hats to developers and it was pretty neat"

Låt mig gissa... Kan det ha varit tiden innan microtransaktioner och loot-lådor implementerades i spel, som man kanske även redan har spenderat fullt pris för? Som konsument tycker jag allt sånt är konsument-fientligt och bör kämpas mot där det uppstår.

Däremot är det aldrig okej med personliga påhopp och hat. Det går att visa missnöje med god ton. Särskilt när utvecklarna tvingas göra det som några högre chefer har beslutat.

Skrivet av B-itta:

Kan nog hålla med där. Tittar man runt på nätet så hamnar man runt 7... men visst det verkar inte blivit nåt mästerverk tyvärr.

Det är som alltid recensentens egna intryck och personliga åsikt som sätter betyg, och bör således inte påverkas av vad andra har betygsatt.
Hoppas ni ändå är nöjda med spelet om ni såg fram emot detta!

Härligt att ni tänker recensera detta! Ser fram emot detta 😁

Tycker gameplay ser ganska tråkigt ut med massa grinding och repetiva moment. Inget jag har sett hittills har lockat mig. Ännu ett spel från EA där grafik och meningslös action i för höga doser prioriteras framför djup och en bra story. Jag tror man kommer tröttna snabbt på Anthem i längden.

Total War: Empire 2

Jag tror inte det här kommer bli bra då jag helt enkelt föredrar linjära singleplayerspel så som The Last of US och Uncharted. Ur ett rent story-perspektiv tror jag det passar bäst. De krävs även så otroligt mycket arbete att göra ett spel med öppen värld intressant med tanke på att det måste fyllas med så mycket men samtidigt inte bli för repetitivt. Witcher 3 gjorde det riktigt bra och det håller jag varmt om hjärtat, men jag tror knappast att EA har tålamod att investera de resurser och tid som krävs för det.
Sen att Amy Henning är skeptisk gör verkligen inte saken bättre.

Jag drömmer gärna om ett Empire 2

Hjärtat brister när man aldrig får sitt efterlängtade singleplayer äventyr i Star Wars. Att EA fick licensen till SW spel var det värsta som kunde hända.

@Nemo: Japp! De släppte ny info i juli om kommande spel inför 2018 då vi får Batman, sista säsongen av Walking Dead och The wolf among us 2

https://www.youtube.com/watch?v=H1UnOysihiI

Spelet var väl okej. Men jag hade prioriterat (förutom Wolf among Us 2) en uppföljare till Tales from the Borderlands. Fick det gratis till ps4 och jösses vilket grymt roligt spel det var!

@Halvars90: Det kommer släppas en gratis uppdatering som kommer kombinera nya kartan med den första med alla raser. Den släpps ganska nära efter release men än så länge oklart när.

Jag tycker det är en strålande idé! I alla fall om det fanns som alternativ så att föräldrarna kunde anpassa detta. Jag tror att många föräldrar behöver hjälp till att hantera sina barns spelberoende. Det är inte att "bara att ta telefonen". I min egen umgängeskrets finns det barn som blir riktigt arga och det håller på i timmar. Det blir en daglig kamp och ibland orkar helt enkelt inte föräldrarna kämpa emot. Ni som inte förstår har säkert inte egna barn.
Om spelandet gäller 1-2 timmar/dag så blir det snarare som ett avsnitt barnprogram som man glatt får vänta på tills nästa dag. Barnen kommer så småningom anpassa sig.

Då kanske det blir ett köp om en månad

Jag tycker inte att kommentarerna till artiklarna ska finnas på separat sida utan ska ligga på samma som innan. Annars på helheten är det en bra förändring.

Mobilspel skulle mycket väl kunna vara framtiden för Nintendo och en framgångssaga dessutom.

Skrivet av maucau:
Skrivet av EGS8877:

Jag tycker Röda korset kan fokusera på det dom borde göra istället för att lägga resurser på detta trams. Låter som företag som viftar med sina copyrights för minsta lilla.

Har du funderat på vad du själv lägger resurser på? Bli upprörd på internet. Är du stolt nu?

Nej, jag är inte det minsta upprörd. Du gör snarare självmål med din egna omogna kommentar. Stolt?

Jag tycker Röda korset är jättebra att det finns och vad dom gör men när även t.ex FZ själva har fått brev eftersom dom använt deras symbol i ett ganska oskyldigt sammanhang, ja då tycker jag helt enkelt det är slöseri på resurser som hade kunnat gå till behövande. Punkt.