Inlägg av Jonrei

Inlägg som Jonrei har skrivit i forumet

Skrivet av Gaara:

Verkar inte riktigt stämma när man läser om dem...

"Svenska Sabaton har sedan länge varit ett av våra främsta heavy metal-band. Det är framför allt utomlands deras röster verkligen hörts. Inte minst i Östeuropa där de behandlas som hjältar. Gigantiska turnéer har genomförts, bland annat tillsammans med band som Helloween, Edguy och Dragonforce.

I somras utsåg den engelska hårdrockstidningen Metal Hammer Sabaton till årets "Breakthrough Artist" på deras stora gala i Londons O2 Arena. En bedrift långt mycket större än vad de flesta förstått.

Hemma i Sverige gjorde de förra året en turné lika välbesökt för att fylla Globen. De mottog dessutom en Grammis-nominerng för sitt sjätte album "Coat of Arms". En skiva de senare kammande hem en Bandit Award för årets bästa svenska album. "/livenation

Nu är väl inte Sabaton något jag själv lyssnat så mycket på men de låtar jag hört är väl helt okej ändå

Han lyssnar säkert på orten musik...

Det fuskas mer idag känns det som. Jag hoppar mellan CS2 och Destiny 2. Och just i Destiny är det helt sjukt hur mycket det fuskas nu... Infinite heavy ammo, aimbot eller xim/cronus användare... Var ju nån streamer som lirade med fusk i hela 5 timmar innan han blev bannad. Det tog alldeles för lång tid innan han fick smaka hammaren. Det ska vara instaban!

Börjar bli mer och mer AI hit och dit *play Terminator theme song*

Så fort jag ser en bild på Chris Roberts med värsta smajlet så för det tankarna till Bobby Kotick...skumt 🤔

JAAAAAAAAAAAA!!!! Ska firas med sprit!

Skrivet av Molotov:

Ja men skillnaden är att med Ubisoft är det same game different skin och varit så sen Xbox 360 tiden. Nintendo gör iaf något annorlunda.

Do they though?...

Nej nej neeeeej! Vi spelare försöker komma ifrån livet en stund och inte tänka på olika måsten. En liten paus med något gött spel. Då vill man fan inte få reklam i spel som man har betalat för....

Räcker med alla förbannade ads på youtube eller reklam i stort sett överallt, tv etc etc...

Om det här var ett test. Fine, nu har ni fått era reaktioner, kör upp reklamen i mumindalen!

Skrivet av mondo:

Ge dragon age IP't till Larian!

Fan heller! Då blir det turbaserat skit...

Hmmm. Jag som ville köra kampanjen för jag gillade de första 2. Speciellt mw 2s kampanj... Shame. Men jag läste nånting om att kampanjen ska vara mer open world i mw 3... Är det bara bullcrap?

Bästa assassins spelet 👍

Ja men varför inte. Tar gärna en nyckel (PC) *Håller tummar och tår

Skrivet av itsnotme:

Jag har hört om många influensers som har fått tidiga koder, till och med Youtube kanaler med några hundra följare. Det är konstigt att det inte delas ut till journalister.

Influensers....ryser. Det ordet gör mig illamående...

Dayworld... ehm, mmm, jaaa...

Verkar riktigt najs. Men turn-based combat får mig att inte vilja köpa, tyvärr...

Skrivet av Karmak:

Köpte det på rea för 200kr och spela igenom det. Var meh på alla nivåer

Sambon fråga när jag spelat i några timmar:
var inte det ett skräckspel du spelade?
Jo
Men du har inte skrikit en enda gång vad jag hört?
Ne var inte så bra skräckspel…

När jag spela dead space remake, skratta hon ihjäl sig hur mycket jag skrek och hade mig

Haha var samma för mig när jag körde Dead Space remake. Jag hade glömt bort vissa saker för det var länge sen man spelade originalet. Skrek till på ett par ställen och sambon bara "Spelar du Dead space igen?" Med ett flin 🤣

Skrivet av Fredrik Eriksson:

Jag undersöker detta... fall. 🕵️

Ohoo! Där fick du till det! 😅

Ge oss bad company 3! Samt att man kan förstöra allt. Ingen liten väggsnutt här och där.

Blir att skaffa! Men undrar bara, vad fan är det med spel som måste ha "fall" i deras namn? Greedfall, Titanfall, godfall, ashfall etc etc 🤣

Spyr...

Säga vad man vill om Destiny 2. Med tanke på problem de haft på sistone... Men de har verkligen lyckats med känslan i vapnena i det spelet. Speciellt Handcannons, oof. Det är mina favorit vapen i spelet. Jag kör båge och Handcannon, vilket är en härlig kombo. Sen har man all movement på det också, riktigt najs. Ska nämnas att jag kör mest pvp. Hade varit perfekt om de la till ett gamemode utan abilities. Bara pure gunplay och movement.

Men när det kommer till gunplay är Hunt: Showdown också ett riktigt bra spel. Sen lagspelet, man lägger upp taktiker och sen försöka överraska andra spelare. Sen när man lämnar banan som vinnare efter svettiga fighter är en go känsla.

Sen som nån här skrev, Ghost of Tshushima. Det var riktigt ballt spel och hade bra jäkla utmanande fighter som fick en att svära ibland, haha. Men när man fick häng på fighterna med olika stances etc. Aa, riktigt jäkla nöje att spela då. Man kändes sig så jäkla nöjd efter dem tuffa fighterna. 10/10 spel i min bok.

Sorry för lång text