Inlägg av quaddern

Inlägg som quaddern har skrivit i forumet

12
Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Jag var också en missbrukare av quicksave/quickload. Minns ni de gångerna man råkade trycka på fel knapp och snabbsparade ett misslyckande istället för att få en ny chans? Det hände mig i bland annat Max Payne 2 och det tog säkert 40 försök att klara en passage med typ ingen hälsa.

Jag lyckades autosave:a precis innan en container föll ned i huvud på mig i Max Payne (kommer inte ihåg om det var 1 eller 2 men man var i en hamn). Tog mig säkert 30-40 försök innan jag var tillräckligt snabb med en bullettime dodge vid laddning. Hade spelat väldigt länge den sessionen också så om jag gett upp och tagit en annan save så hade jag förlorat flera timmar progress. Fina minnen!

Vad det gäller spelmekanik som är lite fuskigt så skulle jag sätta förmågan att fotografera fiender i Eternal Sonata. Tog man bra bilder på en boss så kunde man sälja dem dyrt till vendors och man fick på så viss mer pengar än man kunde göra av med

Jag förstår inte riktigt syftet med detta läge. Köper man på sig packs i hopp om att man får en bra spelare som man sen kan använda i matcher i spelet?

Varför spelare man då inte "vanliga" matcher där man kan välja vilket lag/spelare man vill? Att vinna över någon för att jag har Ronaldo och den spelare jag möter har Pelle Nilsson från Enköping istället känns väl inte så duktigt? Är väl roligare om man vinner över någon då alla har samma möjligheter (kan iofs vara roligt att vinna över Ronaldo med Pelle också).

Som sagt inte så insatt i Fifa överlag men känns som att man väljer att betala för saker som redan finns i andra spellägen i spelet?

Jackbox är något vi ofta spelar på jobbet och det fungerar även väldigt bra på distans. Räcker med att dela skärm så kör alla från mobilen
https://store.steampowered.com/app/331670/The_Jackbox_Party_P...

12