Inlägg av Verity

Inlägg som Verity har skrivit i forumet

DAMN!
Synd att det inte kommer till min samsung galaxy s, hade varit riktigt kul att lira

SWEET

Spelet är riktigt bra. Dock så glider jag fortfarande runt i drygt 30fps oavsett inställingar vilket inte är lika kul. Verkar finnas ganska stora problem så jag hoppas att dom får ordning på det.

Kul att det har sålt bra iaf så att dfom har råd att patcha det

Jag kan tyvärr inte rekommendera spelet i dagsläget. Gameplayet är bra, men spelet flyter på riktigt illa och krashar en hel del.
Sitter själv med q6600, 4GB ram samt ett Radeon hd6950 2GB och får 20-30 fps oavsett inställningar. Jag är besviken på tripwire, spelet borde inte ha släppts i det här skicket.

Skrivet av Tybalt:
Skrivet av Zackebacke:
Skrivet av MarkusWolf:

Det är ok för egen del, men skulle bli en smula små sur om staket och murar står kvar vid explosioner eller när en stridsvagn kör in i dom.

Det är just detta destruction i RO2 ska vara till för - Att se till så att staketen fälls när du åker över dem med pansarvagnar. Hus kommer även kunna förstöras, men inte jämnas med marken.
"It's much more fun to fight over ruins, than just flat ground", som en utvecklare sa.

Skrivet av Reize:

Något jag läste på RO2-forumet som jag gillade var att man bara kommer kunna ha ett litet antal machine gunners och snipers i sitt lag. Resten av spelarna får därför spela rifleman med bolt action (vet inte vad det heter på svenska) gevär. Mycket trevlig funktion att ha som default.

Så är det i ettan. Bra att inte alla springer omkring som sniper.

Synd bara att det är först till kvarn som gäller, sen har han sitt sniper-kit hela matchen.

Låter bra. Har aldrig gillat när det ligger snipers och trycker överallt.

Gör man bra ifrån sig under matchen så kan man även få en så kallad "Battlefield commendation" och får då ta över vilket kit man vill. Väldigt bra när man känner för att snipa lite eller om commandern är inkompetent

Ljud och bild ser fruktansvärt bra ut. Gameplayet ställer jag mig skeptisk till dock, påminner fortfarande lite väl mycket om bfbc2 och mw. Jag spelade alphan och var inte imponerad, Ser dock att man kan köpa det för cirka 300kr, så det bli nog att skaffa till release iaf, kan vara kul att äga noobs i några timmar.

Och ja, efter post launch supporten av BF2 och det konsollifierade bfbc2 så har jag rätt att vara skeptisk.

Är riktigt kul när man väl har kommit in i det, fortfarande en hel del buggar dock som jag hoppas dom fixar till release. Har hunnit spela 6 timmar hittills. Tankstriderna är helt underbara, blir väldigt stressigt när fienden lyckas döda ens gunner så man blir tvungen att klättra runt i tanken för att besvara elden

Var ganska väntat och inte så farligt. Förstår dock inte riktigt deras resonemang. Som tur är ser det ut som att man kan konfigurera privata servrar till att förbjuda vissa vapen. Det bör göra det enklare att arrangera klanmatcher.
Efter besvikelsen med bfbc2 så är jag dock fortsatt skeptisk och kommer nog i första hand att lägga mina pengar på att hyra en server i heroes of stalingrad.

Skrivet av Plasmabengt:
Skrivet av Ringo:
Skrivet av Zidious G:

Single Life? Vad innebär det exakt? Får man börja om banan eller spelet om man dör?

Det innebär i det här fallet att om du dör får du vänta tills dess att alla på endera laget har dött och rundan tar slut. Eller att anfallarna tar målet och får fortsätta till nästa, varpå alla spelare spawnar igen. Tänk Rush i BC2 fast utan respawns.

Får en att värdesätta sitt liv in-game lite mer. Spela mer realistiskt...

Enda som händer är att spelet blir segt och utan någon action.

Själv har jag alltid älskat single life spellägen. ATG i vietcong var underbart samma gäller search and destroy i dom första cod spelen, sen får man ju inte glömma cs heller.
Single life is teh shit helt enkelt

Skrivet av nils45:

Märkligt att dom pratar engelska i spelet, hmm.

Om jag har förstått det rätt så kommer motståndarna alltid att snacka tyska/ryska. Sedan får man välja själv vilket språk man vill ha på dom i sitt i eget lag.

Ser underbart ut. Betan för dom med deluxe edition kan komma vilken dag som hellst.

Såg ju riktigt läckert ut. Beställde det direkt. Får se hur betan är

Skön trailer
Hoppas att vi får se lite gameplay i hd snart också, eller ännu hellre betan.

Skrivet av Baxalasse:
Skrivet av Posuic:
Skrivet av Baxalasse:

Kollade nyligen igenom de filmer som finns, känns verkligen inte färdigt. AI'n verkar förskräcklig, får hoppas att dom extra veckorna gör susen.

Nu har jag i sig inte kollat på videos på ett tag men de flesta är väl rättså gamla om jag inte missminner mig?

Det stämmer, men det är också det enda man har att gå på. Någon som hört demo rykten?

Det kommer att släppas en demo efter release. Annars så lär det dyka upp en hel del videos iom att betan släpps för pressen och pre-orders.

Hoppas bara att betan för dom som förbokat kommer igång i tid

Det var en intressant definition på djup. Man hade kanske hoppats på att dom syftade på gameplayet.

Btw, om dom inte fixar en version där alla har tillgång till exakt samma vapen så finns det ingen möjlighet att det här blir ett e-sport spel.
Efter att ha gjort ett försök att starta upp en klan i BC2 så har jag väldigt litet förtroende för DICE på den fronten. Lär bli hyffsat kul i public dock.

Hann någon läs om det dyker upp på impulse eller inte? Det är den bästa digitala försäljaren efter steam imo.

Jag skulle ärligt talat vara förvånad om man ens får konfigurera sin egen server som man vill. Förbjuda korkade unlocks osv. Kommer dock att köpa spelet oavsett, då det säkert kommer att vara kul att lira public i ett par timmar.
För seriöst spelande känns ändå Heroes of Stalingrad som det säkra kortet. Där släppte dom stöd för moddar INNAN spelet ens gick in i beta. Det är helt enkelt en fråga om vad man prioriterar.

Supreme Commander: Forged Alliance
Red Orchestra
Starcraft 2
Battlefield 2
Vietcong

Givetvis refererar jag enbart till respektive spels flerspelardel.

SP-spel tröttnar jag alltid på inom 10h tyvärr.

För dom som inte har testat den än så finns ju alltid GoldenEye: Source som är en väldigt bra remake. Hade riktigt kul med den när jag lanade med polarna

Vi får se vad GoldenEye reloaded har att erbjuda, jag ställer mig dock skeptisk än så länge.