Inlägg av hewra

Inlägg som hewra har skrivit i forumet

Jag skulle bli såhär glad:
https://www.youtube.com/watch?v=3pLbobCbNzc

Slår man inte i benen i de där långa bordsskruvarna? (kan inget om racing, men det ser ju kul ut)

Levelling (eller iaf dålig sådan) på fiender. Slutade spela Fall-out 3 för det blev så tråkigt när det behövdes 50 skott med Gauss rifle för en giant radscorpion. Samma grej i Oblivion, som jag dock slutföljde, där man sprang runt och satte pil eller pil i ansiktet på en fiende som inte verkade påverka dem. Sabbar immersion när skadan man utdelar mystiskt beror på en level man är gentemot en fiende.

Kernel-nivå + Riot Games parent organisation: Tencent = mums för CCP

Tangentbordet är ju löjligt snabbt med 8kHz polling rate, men problemet är att JAG är flaskhalsen och behöver bli snabbare för att utnyttja det till fullo. Så mitt förslag är helt enkelt en knapp som kallas "High stakes". När jag trycker in den, så aktiveras mjukvaran som kommunicerar med tangentbordet och då börjar övervaka mitt spel. Om jag dör i spelet så får jag en lagom elchock via tangenterna. Detta överhängande obehag ökar min adrenalinnivå och pressar mig att reagera ännu snabbare.

Vissa frågor kändes lite som "har du slutat slå din fru?". Tror det var något i stil med "Har du haft problem med att dra ned på spelandet när relationer sattes på spel" eller liknande.

Tack Pewdiepie för skatten! All heder!

Jag fattar inte riktigt kommentarerna här att man inte skulle kunna se HDR. HDR är inte bara en enda sak; det finns teknik för att fånga ett större omfång (range) av ljus/färg, och man kan sätta samman flera olika exponeringar till en enda bild med bättre "dynamik" i omfånget. En bild är kan ha ett bra omfång för höga ljusvärden, men där allt som är mörkt blir bara svart. Likaså kan man ha en bild med ett bra omfång för svaga (mörka) ljusvärden, men där allt som är lite ljusare blir helt vitt. Med HDR-tekniker så kan man sätta samman dessa bilder så man får det bästa från flera "exponeringar" så att man kan både urskilja skillnader i mörka områden och ändå urskilja skillnader i ljusa områden, samtidigt. Så att de får HDR-stöd behöver inte vara märkligare att de har lagt till ett extra post-processningssteg.
https://en.wikipedia.org/wiki/High-dynamic-range_imaging#Exam...

De kunde använda en gnutta av de 80 mijonerna till att undersöka varför visst arbete funkar alldeles utmärkt att betala en gång och sedan använda obegränsat och fritt (exv. plattsättare, snickare, rörmokare) och varför andra arbeten måste få betalt först en gång och sedan måste få betalt gång på gång när det används (exv. fotografer, arkitekter). Kanske kunde de 80 miljonerna spara in sig själva om undersökningarna visade att staten borde vägra att betala för produktion av konstverk och TV-program om det inte släpps under en fri licens.

Fick sköna Arcanum-vibbar.

Tack Notch för skatteinbetalningarna och nettoinflödet av pengar till Sverige! Hoppas vi får fler sådana entreprenörer.

Pantera, hell yeah!

Problemet är att ögonrörelsestyrning inte är så pålitligt. Inte så kul när det plötsligt försvinner pga solen lyser in genom fönstret, eller du ändrar position så dina glasögonen ger feta reflexer i ögonrörelsestyrningen. Även om det bara sker under 1 sekund per 3 minuter, så är det störigt när det väl inträffar. Jmf med en mus som skulle rycka till slumpmässigt en gång var tredje minut -- den skulle åka ut genom fönstret efter en kortare tids spelning.

Skönt att man inte köper spel med "aktiveringar" och "always online". Då slipper man sådan här skit.

"Utvecklarna säger att man vill upprepa genreklyschor som grinding och upprepning[...]"
Eh, stämmer detta eller saknas ett "inte"?

Testade betaversionen. Den var snygg, men spelet var inte roligt i längden. Förhoppningsvis har de ändrat en del i mekaniken. Det var minimalt med interaktion mellan spelarna då, och det fanns någon slags "War counter" som ökade på och skickade ut monster, vilket inte var oönskat för man fick mer och slakta och mer poäng. Om det är fixat så man kan interagera mer med spelare, så kan det kanske vara kul som fysiskt spel.

Förhoppningsvis har någon insikt i vad som ändrats de senaste 6 månaderna.

Skönt att se Sven Nordqvist (OBS stavning, Arnroth) ha en vettig inställning. Var rädd att en eventuell konservativ åsikt skulle "tainta" hans suveräna böcker när jag löser godnattsagor.

Logiken som förs brukar väl vara i den här stilen:
Skattefinansierad -> Snedvriden propaganda! Usch!
Avgiftsfinansierad, men med stöd av särlagstiftning och styrelse tillsatt av regeringen -> Oberoende media fri från påtryckningar! Yay för demokrati!

Nu ska jag sluta kolla Witcher-filmer som släpps för att inte spoila upplevelsen. De verkar ju följa Time of Contempt-storyn (ungefär iaf), men fan vad Dijkstra inte såg ut som jag hade förväntat mig.

Helvete vad ståpäls man fick av trailern. Jag hoppas innerligt att CD Projekt inte gör mig besviken med spelet.