Inlägg av gundemannen

Inlägg som gundemannen har skrivit i forumet

Världen är ju GoT stora fördel så ett MMO skulle ju passa perfekt, frågan är om någon kan göra ett MMO som känns modernt och håller i längden idag.

Hoppas verkligen på något helt nytt, alltid gillat deras titlar, men det klickade aldrig med Returnal.

Känns ju inte som någon omöjlighet att vi får något nytt och kanske mindre sidospår som New Vegas av en annan utvecklare som Obsidian tex. Och kan absolut tänka mig att det skulle kunna bli release om 3år typ.

Skrivet av Barkbiten:

Känns mest som cope. Går att göra lokalisering som inte är "Rub-a-dub-dub, open, ya schlub"

Att dom använder en otroligt känd engelsk barnsång som referens när karaktären gnider något är ju inte konstigt alls. Bara att svenskar kanske inte har den kopplingen lika starkt som någon form England.

Skrivet av Cane:

Nu syftade jag på JRPG's i allmänhet men det borde jag kanske skrivit. Men nej detta är inte standardnivån då jag spelat oehört många JRPG under åren och det här spelet fick mig att reagera hårt väldigt snabbt.

Jag har spelat en hel del rollspel och pixel rollspel med och dom titlar som är skapade i japan, Korea, Kina har väldigt mycket ändringar i lokaliseringen, vilket är naturligt då det är en lokalisering som måste ha hänsyn till kultur och historia.

Skrivet av Cane:

Synd att den engelska lokaliseringen är bland det värsta vi sett på många många år. Första gången jag hoppar ett spel pga den fruktansvärt dåliga och pinsamma översättningen.

Nu är det som sagt en lokalisering och inte en rak översättning, då raka översättningar aldrig blir bra. Sedan om detta är den sämsta du sett antar jag att du ser så mycket anime eller läser manga, detta är och har alltid varit standardnivån, då det är oerhört svårt att få till perfekt.

Även om det är en genre jag gillar är det något som känns så otroligt generiskt med spelet, dels stilen som känns Ai skapad mer eller mindre, men även gameplay och likande. Om en hade ett program som kunde skapa ett helt spel utifrån kommandot: ”Korean action futuristic with monsters” så hade en fått exakt detta.

Skrivet av lonian:

Silksong vore trevligt, men skulle kännas märkligt då Nintendo nyss visat upp sina indiespel.

Är väl dock just på en Xbox show som Silksong skulle visas upp då det är day one på game pass, så om det visas innan sommaren (tror mera på den stora Xbox showen), så är det på på ett Xbox event.

5/5! Väldigt roligt med ett quiz inslängt så med

Skrivet av robbis:

Vad menar du? Det är inte playatation exklusivt. Funnits på PC sedan release och dom är inget Sony bolag. Dom valde bara att släppa det på pc/ps som många andra gjort.

Fast spelet har ju varit konsolexklusivt till Playstation och Sony har betalat mycket för utveckling av spelet och för marknadsföringen, så visst, inget Sony bolag men ack en stor Investor i det.

Fortsätter vidare med Rise of the Ronin, men väldigt glad att jag lånade på biblioteket, verkligen inte värt pengarna då knappt är ett 3/5 spel. Men i brist på annat så…

Undrar om alla som efterfrågar stabila 60fps på konsol skulle vara okej med den nedgraderingen som spelen skulle få, med allt från det grafiska som skulle närma sig förra generationen mera och med minskad detaljrikedom i världen, ai osv.

Sett igenom hela och lätt den bästa spel till serie/film adaptionen jag sett. Den fångar verkligen känslan av spelen och det känns lite som att jag har spelat ett nytt Fallout efter.

Skrivet av Bennii:

Håller med. Den mest värdiga vinnaren vi hade kvar. Nu lägger vi ner det här riggade valet! 😃

Jag bar tvungen att kolla upp klipp på youtube för att ens komma ihåg vem Gaunter var

Två avsnitt in och håller detta i sig är det lätt den bästa adaptionen av ett spel jag sett

Känns mer eller mindre som samma plus/minus lista som Last of Us serien, och den var ändå sevärd och då föredrar denna settingen mycket mera blir det härligt att se allt i helgen

Skrivet av trickeh2k:

Lite märkligt att ha ett sex år gammalt spel som avgörande?

Den plan som är presenterad är att eventuellt släppa äldre titlar till andra plattformar, så ett sex år gammalt spel är ju en perfekt måttstock.

Underbart att se att Kazuma Kiryu letar sig in på en lista även i väst

Har en känsla att ingen jag röstat på i denna omgången kommer att gå vidare