Inlägg av anon7276

Inlägg som anon7276 har skrivit i forumet

Skrivet av FAMILJEGUFF:

Det ser ju ut som om dem har skickat in några frågor som dem gissat svaret på..

Det är precis vad dom gjort och så går nog fler intervjuer till än vad man kan tro

Skrivet av Tompa:

Vi försöker ge en hyfsad bild av diverse spelrelaterad hårdvara

Men snälla, det enda som egentligen har någon som helst betydelse i en hårdvarurecension är ju hur den presterar, och det nämns inte ett dyft om det. Allt i recensionen skulle jag ju lika väl kunna hitta i produktspecifikationen i valfri butik. Bättre att vara ärliga och inte kalla det för recension när det i själva verket rör sig om en helsidesannons.

Jag har alltid undrat vad det är för mening med att recensera hårdvara utan att ge några siffror på hur bra den presterar.

Men visst, vad gör man inte för ett par gratis möss.

Skrivet av mr.bear:
Skrivet av Sabel:

Bara så ni vet så ligger inte Belize i sydamerika utan i nordamerika. (sett att några har skrivit att det ligger i sydamerika)

Belize ligger varken i nordamerika eller sydamerika, det ligger i centralamerika.

Centralamerika är ingen kontinent, utan tillhör Nordamerika.

klar förbättring

Jag tror faktiskt inte de lata jävlarna på FZ läser alla bidrag, de kollar nog igenom de 30 första och sen kastar de tärning om vilka som ska vinna. Jag menar, hur annars kunde inte mitt "Perfect Cryme" ta hem tävlingen?

Assassin's Creed 2: Modern Warfare

hEhE

Skrivet av Hymer:

kan de bara inte patcha spelet så ja kan få ljud i det för fan. någon mer som har problem att få ljud i spelet under vista?? har läst att det är ett stort problem

Ja, det är otroligt många som har det problemet. Själv kör jag xp så har inte märkt av just det, men faktumet att dom verkar ha kopierat koden för musrörelser rakt av från 360-koden för de analoga spakarna driver mig till vansinne. Accelerationen är enorm och varierar under spelets gång. Har inte orkat lira mer än ett par timmar, då det i stort sett är ospelbart. Och det här är bara två av säkert hundratals problem i ett av årtiondets sämsta portningar. Det har snart gått 2 månader och inte en skymt av den påstådda patchen. Snabba pengar verkar vara det enda dom är intresserade av.

Skrivet av redmac:

mycket gnäll, en normal användare ska normalt sätt inte drabbas. bara uber gamers som har behov att formatera om datorn varje månad och inte orkar avinstallera spelet först kan få det lite kämpigt.

btw. den illegala varianten är väldigt krånglig att få igång vilket gör att skyddet fortfarande fungerar väl. Det är vad man hört från en del kunder som kommit och handlat spelet då de inte orkar ha massa krångel.

Det är ungefär lika krångligt att få igång den crackade piratkopian som det är att skala en banan. En normal användare har antagligen ingen aning om att det här verktyget ens existerar och det dröjor nog inte längre innan alla deras aktiveringar är slut. Till skillnad från vad 2k försöker lura i folk så upphävs INTE aktiveringen vid en vanlig avinstallation, utan man måste först köra detta verktyget.

Den här sorterns kopieringsskydd strider mot allt vad konsumenträtt heter. Det skulle inte förvåna mig om 2k är fullt medvetna om att det här inte stoppar en enda piratkopia från att spridas, utan gör det enbart för att effektivt sänka återförsäljningsvärdet till 0, och därav eliminera andrahandsmarknaden vilken med all säkerhet är många gånger mer lockande att sno andelar av.

Tyvärr är dagens spelpress en samling oinformerade fanboys där hype är högsta och enda prioritering. Inte många som ens skulle våga tänka tanken att kritisera änglarna som varje vecka förser dom med gratis spel. Aftonbladets nöjesbilaga har fanimej mer journalistisk integritet än all världens spelmedia.

Va? Aktiveringsfunktionen kan inte alls tas bort, det enda detta verktyget gör är att återställa aktiveringen på den datorn du använder det på så du kan installera en gång till på en annan dator. Du måste fortfarande aktivera via internet och om din hårddisk kraschar, windows måste installeras eller nåt annat liknande går fel förlorar du fortfarande den aktiveringen, plus alla fel/risker som uppstår med securom installerat finns fortfarande kvar. Ni kanske skulle ta och läsa FAQ:n själva innan ni postar om den?

Skrivet av MammaMuu:
Skrivet av PsyCor:

Hostel är en film. Lättare att sätta det i perspektiv jäntemot ett spel där du "styr" handlingen. Du är mycket mer inne i spelet.

Har inte spelat spelet så jag vet inte hur pass extremt det är men jag förstår viljan att skydda unga. Men jag tycker det borde räcka med en 18-års gräns.

Men skall det spela någon roll egentligen? Dom sätter ju åldersgränsen baserat på det våld man får se.

Tänk om vi tex hade lite halvinteraktiva filmer, dvs att man får trycka ett eller två på fjärrkontrollen för att välja vad som skall hända i filmen. Skulle den då få högre åldersgräns pga att man är med och styr handlningen jämfört med samma film där man inte kan välja?
Tycker det låter fel, man bör bara sätta gräsen baserat på vad det har för innehåll, och där tycker jag inte man kan säga att manhunt 2 är värre än tex hostel. Dessutom är grafiken ganska primitiv så film förmedlar betydligt mer verklighetstroget våld grafiskt sett.

Det publicerades ju nån undersökning för ett bra tag sen som menade att just pga av spelens interaktivitet är man mer medveten om att det som sker i spelen inte har någon verklighetsanknytning, vilket ju låter ganska rimligt. Har någon verkligen spelat ett spel som berör i närheten lika mycket som det flesta filmer? Har tyvärr varken ork eller tid att leta upp artikeln just nu, men det skrevs ganska flitigt på en del spelsidor om den.

Och ja som du säger är ju grafiken dessutom oerhört primitiv jämfört med filmmediet. Om något borde de här anledningarna leda till en lägre åldergräns än en liknande film. Men häxjakt och logik har ju aldrig gått särskilt bra ihop.

Sen att BBFC till skillnad från t.ex. ESRB är knutet till staten gör sån här censur riktigt vidrig.

Säga vad man vill om spelen, men epic gör liksom id grymma motorer. Blir alltid lite förundrad över hur bra deras spel flyter gentemot hur bra dom ser ut.

Har läst en massa om det här och det kan faktiskt bli häftigt som fan. För mig är det definitivt ett av nästa års intressantaste spel.

Jäkligt välgjord mod, grymt kul med lite tf igen. Efter att ha spelat ett tag har man dock lite svårt att se hur det ska kunna bli lika mycket röj i TF2 med tanke på hur fördummat det verkar vara på många områden.

Skrivet av nudelsdesign:

Alvarligt talat, har man 3000 i hälsa eller? hur många skott tål dom.

Haha, seriöst? Du trodde väl inte det var en krigssimulator du tankade? Du har ju ET:QW nu, kan du inte vara schysst och bespara oss din propaganda i fortsättningen då?

Wtf? Dom kan väl inte mena att servern måste köra DX? Och om inte, vad förhindrar isåfall folk från att lägga upp en kraftfull server och sedan bara köra dx9 där? Varför inte bara ha de här grejjerna som valbara alternativ och de med tillräckligt kraftiga server (oavsett dx9/10) kan helt enkelt slå på dom? Låter som en massa skitsnack detta.

Grymt bra nyheter. Verkligen på tiden att Valve tar det här initiativet. Hoppas att fler följer efter

Har rätt bra fps men får ändå brutalt mycket muslagg, typ ospelbart. Men bryr mig inte, maken till tråkigare spel har jag faktiskt inte sett på länge :/

Tror starkt på "Preorder Orange/Black Box, play TF2 NOW!"

Gjorde dom inte likadant med HL2 och CS:S?

Skrivet av r4z0r:

Det är ju inte bara Silicon Knights de lurat, är ju alla licensierade tillverkare av UE-baserade spel... SK hade bara kulor nog att göra nått åt det.

Ja du, om nu EA, Ubisoft, Midway, Bioware, Irrational och Kuju, för att nämna några, känner sig så lurade, så tror jag nog de skulle ha råd att göra något åt det. Ingen av oss vet egentligen om några avtal faktiskt brutits, så det är nog bättre att vänta och se hur den här historien slutar innan vi drar några slutsatser.

och om man vill ha §-knappen till konsolen så skriver man bind "\" "toggleconsole"