Inlägg av burkmopp

Inlägg som burkmopp har skrivit i forumet

Skrivet av Molotov:

Dom var väll ganska tydliga i trailern och nyhetsbeskrivningen.

Kan inte påstå att jag ser en unik siffra på en hjälm som kan säljas vidare som ett starkt argument för NFT, även om jag fattar poängen med att äga något unikt digitalt som bara tillhör en själv, så ser jag inte hur det är ett argument för NFT i dagens läge då grafiken måste sparas ner någonstans på allas datorer för att kunna användas, eller åtminstone i en molntjänst.

Säg att det då skulle vara det senare, då måste ju ändå servern hålla koll på vem som äger vad och vara där grafiken istället är sparad, ser ingen skillnad på det och typ skins i CS. Och när tjänsten dör då? Man har kvar sin "token" i blockchain, men den token gör ingenting i sig självt.

Så har du några egna argument är jag intresserad av att få höra dom.

Skrivet av Molotov:

NFT, Blockchainnosv har en tendens att skapa negativa rubriker.
Jag har på senaste kollat en hel del extra om ämnet då det dyker upp mer hela tiden och förstått att det ör framtiden och det kommer vara enda vettiga alternativ när vi börjar med Metaverses osv.

Så vad är argumentet för NFT?

2375, inte i närheten av top 20, lagom helt enkelt.

Skrivet av Hota:

Loggade in från jobbet, kom in lagom tills att jag kom hem. Hann spela ca 40 minuter innan spelet kraschade. Har nu suttit i kö i 1,5h med troligtvis ca en timme kvar... Långa köer är en sak, fel som slänger ur en halvvägs genom en kö eller krascher som sätter en i 2-5 timmars kö igen gör saken ännu värre.

Lider med dig, försökte logga in med god framförhållning innan arbetsdagen var slut bara för att få ett felmeddelande och åka tillbaka från plats 700 till plats 3000 efter en timma.

c’est la vie

Den sista biten fick mig att skratta lite ändå, ser lagom bisarrt ut. Får se om det kommer vara lika buggigt som jag förstått att första spelet var, vill verkligen pröva även om jag tvivlar på att mina egna nerver håller.

Önskar att dom kunde fixa intressantare banor/spellägen inom en snar framtid åtminstone. En platt park, en tom öken, en öde glaciär - visuellt supersnygga men sjukt ointressanta att spela på. I bästa fall finns det typ en byggnad där alla 128 pers klumpar ihop sig.

Det är ju helt menlöst att ha så stora kartor om man samtidigt kan köra en "deploy" på närmsta bas till strid eller diverse fordon, varav det senare dessutom kan kallas in på plats det med. Det går liksom inte bara att skala upp allt och tro att det ska lösa sig själv, utan någon tanke bakom alla system man samtidigt lägger till.

Har riktigt kul med spelet trotts brister, men det ursäktar inte skicket spelet är i. Trotts alla konstigheter så är det faktiskt vapenbalansen som irriterar mest just nu, varenda kotte verkar springa runt med PP-29 i ett spel som redan har bristande omväxling av vapenval.

Om det på något magiskt sätt blir sanning vore det inte en dag för tidigt. Men ärligt talat, tror någon på att ActivisionBlizzard någonsin blir något bra igen? Tycker synd om det anställda, det förtjänar bättre.

Dessa nedröströstningsdemonstrationer känns som ett gäng "gamers" svar på när folk hjälper personer i nöd med "thoughts and prayers".

Skrivet av Lirilesh:

Fast, detta är ju ett crossplay spel från tre olika plattformar, varav discord ej funkar på två av dom. Vill jag lira med polarna på PS5 och PC via mitt Xbox så finns det ju ingen chans till kommunikation.

VOIP behövs ju mer än någonsin på ett BF spel, och de väljer att plocka bort det nu?

Känns ju riktigt svagt av det konsoler som inte har stöd för det då, men du har onekligen en poäng med det.

Man sitter väll på Discord eller motsvarande oavsett? Har aldrig haft på ingame voice chat och kommer aldrig ha det. F.ö. haft riktigt kul med spelet i helgen, trotts diverse brister och magsjuka, tycker det har många intressanta nya idéer som friskar upp det gamla koncepten som att kunna byta kikarsikte efter situation, olika karaktärers färdigheter som får en att verkligen tänka om hur man angriper olika situationer för att inte tala om hur kul det är att glida runt i en wingsuit.

Visst förtjänar spelet en hel del kritik, jag har en hel del att ge själv, men i slutändan så har jag riktigt kul i matcherna och för mig väger det upp mot alla små irritationer. Om man är obekväm med mycket nytt och vill ha samma som tidigare fast med bättre grafik tror jag man både kommer bli besviken och missar chansen att få uppleva något unikt - för det är det, med brister och allt.

Det enda som jag varit mindre imponerad av hittills är Portal tyvärr, känns som någon konstig hybrid om man vill uppleva till exempel Bad Company 2 i Hard Core läge igen, men jag ser fortfarande enormt potential i Portal.

Mycket trevlig intervju med intressanta frågor och svar som gav både insikt och en inblick i vad som både var och hur det har blivit. Tack för den!

Skrivet av Joakim Bennet:

Synd bara att den enda på redaktionen som kan sikta ordentligt i fps har slutat

Carl Gustav löser det lilla problemet.

Reddit har många pärlor från dessa släpp, till exempel:

https://www.reddit.com/r/gaming/comments/qr9k96/definitive_ed...

Fanskap, utan tvekan min favorit värld.

Kul att Wrel är kvar med dom fortfarande, ännu roligare att någon vågar satsa på spelet igen, trodde ärligt talat det var stendött.

Skrivet av RaXha:

Jag kommer enbart spela spelet via EA Play Pro, så det kan du absolut göra.

Får nog bli så om jag inte kommer på någon annan lösning.

Skrivet av RaXha:

Känner mig träffad, vad jag vi (jag) nu gjort?

Absolut ingenting fel alls på er som har förmågan att utnyttja dessa fordom till max, det kräver en viss skicklighet. Men rent designmässigt tycker jag att det tar ifrån spelet långt mer än vad det ger när 2 personer i en attack helikopter kan fritt slakta halva motståndarlaget utan någon som helst möjlighet till motstånd i praktiken. Det är helt enkelt varken kul eller engagerande när en situation är både förutsägbar och inte går att påverka eller motverka, om något är det slöseri med tid.

Det skulle kunna balanseras bättre med antingen bättre level-design där infanteri och andra fordon får ta mer plats i vissa områden eller med luftvärn som är faktiska hot. Betan visade tyvärr motsatsen, och jag är rädd att få se samma skit som i BF4 igen.

Skrivet av Ledz:

Så spelar jag också... fast ibland blir jag grumpy old man och säger till Snipers och Stridsvagnsförare som häckar i periferin och inte deltar i lagarbetet 😄.

Så det var du!

Nej men det är nog det vanligaste folk retar sig på, även om det är upp till var och en att spela hur dom vill så känns det såklart surt om ena sidan är fullständigt passiv. Försöker dock göra det bästa av situationen i sådana lägen och framförallt undviker jag personligen kartor och spellägen som uppmuntrar den typen av spelstil. Med det sagt är det något väldigt zen med att panga huvuden på distans ibland, så jag försöker inte döma.

...

Helikoptrar däremot! ! ! .... !

Hittar inget sätt att uppgradera till gold edition själv, men efter Betan vet jag inte ens om jag vill det fast jag såklart vill vara med dag ett. Eller kan man typ gå med i PlayPro i en månad och lösa det den vägen?

Ärligt talat vet jag inte hur man finner mig på origin/ea-play men antingen är det samma som här eller Cowbell_Hero. Brukar och kommer lira med en nära vän, men lär gärna känna nya filurer. Pangar på PC, BF-veteran sedan codename eagle, men långt ifrån proffsig och har aldrig siktat på det. Föredrar nån slags härlig mix mellan try-hard gruppfokuserat samarbete och fånigheter som att smyga runt bland prickskyttar med c4. För mig är attityd viktigast, så länge man kan få sig ett gott skratt tillsammans så bryr jag mig inte så mycket om slutresultatet, det sista jag vill höra är gnäll och försöker (!) vara positiv själv.

Det vart lite långt, men tänker att det är lika bra om man vill träffa likasinnade. Eller så håller jag på bli gubbe i 35års ålder.

Har så mycket hopp för företaget att hon hoppar av.