Inlägg av saru

Inlägg som saru har skrivit i forumet

Våld blir mer och mer en gimmick. Till slut tröttnar man och når någon slags mättnadskänsla. Vore intressant och veta bakomliggande orsaker till varför film och spelutveckling i mångt och mycket går ut på att överträffa varandra i vidrigheter.

Gäller givetvis inte alla spel men en stor mängd utav dem. Tacka vet jag Planet Zoo.

Jag är kluven. Gillar inte tanken på att företag/utvecklare ska kunna tjäna pengar på detta, å andra sidan är jag övertygad om att det finns en marknad för detta men det känns lite smutsigt...

Låt minnen förbli minnen.

Jag har spelat kopiöst med HotS fram till att de la ner e-sport och minskade teamet. Vet inte varför men fick lite dålig smak i munnen av deras beslut.

Det är i grunden ett underbart spel och har en perfekt mellan skill och casual för att vara moba. Spela det då och då men inte alls i samma omfattning som för.

Skrivet av Alienshade:

Man ska inte titta tillbaka så mycket. Mitt motto är att inget var bättre förr. Visst blir vissa nya spel väldigt dåliga men i det stora hela så blir spelen bättre och bättre för varje år.

Självklart kan det vara så. Men det är mysigt att titta tillbaka och njuta av all nostalgi.

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Snart är 10-talet slut och det fick mig att börja tänka på vilka spel jag lirade under 2009. Med ett sådär lagom taskigt minne blev jag tvungen att kolla på Wikipedias artikel och hittade följande personloga favoriter som garanterat gick varmt hemma på Xbox 350, som då var min primära spelplattform. Jag hade också ett Wii där jag recenserade en hel del, men inte så mycket nöjesspelning.

Favoriter från 2009

  • Skate 2

  • Battlefield 1943

  • Trials HD

  • Guitar Hero 5

  • DJ Hero

  • Call of Duty: Modern Warfare 2

GH 5... Herregud spelade sönder gitarrer till höger och vänster. Fruktansvärt trevligt spel. Sen blev det ju en hel del CoD MW2.... lärde känna en hel del folk under den perioden som jag fortfarande spelar med idag

I övrigt plöjde jag ner otaliga timmar i Empire Total War och inte minst Dragon Age: Origins (vilket fortfarande är mitt favoritspel till dags datum).

Det var mycket CoD Black ops, Starcraft II och Mass Effect 2. Otroligt bra spel kom 2010.

Pluggade på universitetet vid den tidpunkten så hade ganska mycket tid över till spel jämfört med idag (8-17 jobb, unge, lån och dödsångest).

Idag blir det mest singleplayer(Red Dead Redemption II i skrivande stund) samt lite slölir vid sidan av typ Rocket League, Dota Underlords.

Förunderliga värld

Någon som vet vilken tid det släpps idag. Vill kunna lira direkt efter jobbet och aldrig gå ut igen

Dragon Age Origins är en av de bästa spelupplevelser jag haft. Var bänkad framför datorn i timtal på grund av detta jävla spel. Förstå besvikelsen när 2an kom... inqusition var ett ärligt försök men nådde inte riktigt fram. Tyckte dock det var ganska trevligt. Är ytterst tveksam till 4an efter debaclet med Andromeda och inte minst Anthem. Hoppas de hittar tillbaka....

Spelade det första Rock of Ages. Väldigt annorlunda och kul humor.

Tragiskt. Verkade vara en skön snubbe

Skrivet av Ion:

Jag och polaren spelade på en privat server för ett år sen ungefär. Efter att barnen gått och lagt sig loggade vi på och klockade några timmar i veckan. Vi hade jäkligt kul. För oss var själva questandet spelet - och det gör gammel-wow väldigt bra.

Jag har dock full respekt för att alla inte håller med mig, men det spelar ju ingen roll eftersom spel liksom musik, film och dylikt är helt subjektivt.

Var i samma sits typ loggade in på kvällen och levlade och tjöta skit. Upplevde gamla minnen och nötte instanser. Däri ligger tjusningen i "gammel-wow" för mig.

Ser fram emot att lämna privatservar och spela legit istället. Syns att det släpps så sent på sommaren bara.... semestern är ju redan lagd hehe

Skrivet av KimiKiwi:

"das på rosor" ( ͡° ͜ʖ ͡°)

I Kina anses det bringa stor lycka om dasen vilar på en bädd av rosor .

Jag har spelat väldigt mycket Rising Storm 2 och, precis som redan antytts, är grafiken utdaterad. MEN ser man bortom det finns ett riktigt fint spel i grunden. I synnerhet om man spelar på servrar som premierar samarbete. Har suttit många kvällar och blivit hårt ansatt verbalt av arga finnar samtidigt som vi stormar upp för en kulle för att ta en viktig capture point.

Gillar man realism, vietnamkriget och samarbete är detta absolut ett spel att titta in. Trogen community, och utvecklare som lyssnar och håller spelet uppdaterat.

Ser väldigt trevligt ut. Är otroligt svag för spel, filmer, serier etc som utspelar sig under 1800-talet och 1900-talets tidigare hälft.

Ett av mina favoritspel. Att det får multiplayer är för bra för att vara sant...

Tycker det ser riktigt bra ut. Är otroligt taggad. Kärringen och ungen ska ut, och mina två bästa kompisar kommer hit och ersätter dem. Lana tills besparingarna är slut. Kollektivt självmord.

Assassins Creed 3 är en av mina favoriter av den enkla anledningen att jag älskar tidsperioden. Hade mycket kul i detta spel när det väl begav sig.

Är ett stort FIFA fan och har i princip alla spel i serien. Dock känns Ultimate Team rejält urvattnat. Kanske jag som är gammal och grå men det är inte kul att möta 12-åringar med Ronaldo och sexhundra specialkort som bombar in mål från halva plan och dabbar i oändlighet.

Det var bättre förr...

Tack alla som hyllar spelet. Ni fick mig att köpa det på steam-rean....