Inlägg av saru

Inlägg som saru har skrivit i forumet

Jag är en 37 årig man som spelar detta med min bästa vän, en 38 årig man. Vi brukar ägna kvällar åt spel och fick ett infall och föll för hypen.

Spelet har alla de komponenter vi tycker är roliga, crafting, basbyggande, samla resurser och slå ihjäl varelser. Lägg därtill hela dimensionen med pals och den stora variationen på dem samt de olika sysslor de kan utföra. Finns väldigt mycket att pyssla med trots att spelet är i early access. Hoppas innerligt att de fortsätter släppa kontent för att hålla spelet vid liv. Hittills har det lätt överträffat mina förväntningar

Skrivet av Tamazin:

Problemet är att 99% av de som kommer ut halvt-som-halvt stannar i early access eller är relativt platta med halvdålig UI osv, så man blir ju aldrig mätt och det fortsätter att klia i den nerven.

Exakt. Min hunger för byggsimulatorer, colony sims och så vidare är fan omättlig... Jag är anledningen till att alla dessa poppar upp.

Fan vad jag har längtat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Saknar LAN-känslan från förr. Ingen internetuppkoppling utan bara massa svettiga grabbar som pressade Starcraft Broodwar, Quake 2 & 3, CS 1.6 plus allehanda spel folk hade att dela med sig av. Nu vilar det givetvis ett romantiskt skimmer över det hela men det var fan magiskt.

Några extra starka minnen var när man var på Hackernight i Skövde runt millennieskiftet och Rendezvous under tidigt 2000-tal.

Blev riktigt nostalgisk av denna tråd. Finns så oerhört mycket roliga minnen från den tiden...

Blizzard will Blizzard.

Nyfiken på detta. Ni som spelat får gärna skriva hur det är

Hots har varit mig kärt i många år. Har lagt ner otroligt mycket timmar och kommer plöja ner ett antal till men jag tycker det är väldigt sorgligt att de inte förvaltat det bättre. Blizzard har ett så otroligt stort bibliotek att hämta hjältar ur och att de slösat bort sån jävla potential är för jävligt....

Hur länge kommer ni köra servern tror ni?

Kul initiativ 😄👍

Kan? De menar givetvis SKA

Jag älskade det här jävla skitspelet trots sin katastrofala optimering och allehanda buggar. Får köra igenom det igen helt klart.

Lycka till!

Han såg lite härjad ut vår gode Basshunter, men vem gör å andra sidan inte det...

Jag och mina polare körde det så kallade VIP-demot och svalde hypen med hull och hår. Det var/är ett snyggt spel och flygningen var något alldeles särskilt. Vi hade skitkul och såg fram emot release. Så kom då dagen när det skulle sjösättas och det var ett helvete utan dess like. Vi satt i flera timmar den kvällen och försökte logga in men det var stört omöjligt.

När vi till slut kunde logga in hade vi skitkul och var övertygande om att här fanns att göra, för att snopet inse att spelet var brutalt ytligt och hade väldigt lite content. Det var faktiskt med en sorg i hjärtat som jag slängde det där jävla spelet på soptippen.

Det är synd för det hade verkligen potential, de gjorde något alldeles unikt men kunde inte kapitalisera på det överhuvudtaget.

Jag har mest problem med Y och men även A strular till och från. Kör mkt rocket League men det gör hela upplevelsen väldigt frustrerande...

4 av 10.... men jag vart helt fast i Mass Effect 2. Det enda spelet jag spelade för fan. Svarade för övrigt fel på frågan om Mass Effect ))))))

Har aldrig varit ett fan av stora öppna världar eftersom de allt som oftast upplevs som döda och sterila. Föredrar helt klart lite mindre världar som är mer detaljerade och levande. Typ Witcher lyckas väl med det tycker jag(även om den världen är ganska stor)

@vbgbasse:

Kartorna är ganska komprimerade med mycket "bråte" på slagfältet, vagnar, hästar, skjul, kratar och inte minst skyttegravar. 20 mot 20 lämpar sig ganska väl. Striderna var(när jag spelade) väldigt intensiva och inte minst svåra. Riktigt kul!

Dessvärre är både Tannenberg och Verdun ganska öde nu för tiden. Max 200 som spelar om dagen.

Är det red lyrium månne? Dock hoppas jag på en ny Blight! Älskade Dragon Age: Origins.

Skrivet av Jinxswe:

Fortfarande bästa Total war spelet som finns. Har ni inte de så passa på.

Yes sir. Och standalone-expansionen "Fall of the Samuari" var extremt bra. Plöjde ner hundratals timmar i det. Hade/har även den bästa multiplayerdelen.