Inlägg av Trucker58

Inlägg som Trucker58 har skrivit i forumet

1
Skrivet av paspa:

Jag höll på att skriva något om att artikelbilden måste vara tagen från Gears of War, men smart som man är så forskar man lite i det själv innan man postar något dumt. Det visade sig att Marcus faktiskt skulle vara med som en promo...

Om du gråskalar bilden så skulle det kunna vara gow.

Skrivet av Blodsbrorsan:

Okej så jag köpte spelet, 150 spänn är ju en smal summa.

men fan vad jag önskar att det hade dedikerade servrar, för jag får alltså logga in och ut ur tiotals matcher innan jag hittar en med vettig ping. Serverlistan kan bara inte stämma, för matcher som lovar 15-20 ping kan lagga som en motherfucker.

Gunslinger klassen känns överlägsen, det är bara på väldigt långa avstånd som han inte regerar. @toast; gruvarbetaren är väl ändå tänkt att vara närstridsesset med sin hagelbrakare. Men även där tycker jag pistolslingaren är bättre som tömmer ett klipp i magen på bråkdelen av en sekund. För övrigt är det bara dom två vars specialegenskaper används flitigt. Deputys och Trappers specialare är nästan värdelösa i ett så snabbt och stressigt spel som detta, särskilt Trapperns fälla som är väldigt "situational" (bra på vissa banor, kass på andra).

..sa jag att det var kul förresten? ^^ Jag bara önskar att dom kunde jobba på dedikerade servrar och kanske balanserade klasserna lite.

Vad jag hört är dedikerade nåt som ska komma inom kort.

Skrivet av nudelsdesign:

...och vad exact är det i denna filmen som inte DX9 eller DX 10 klarar av? Skulle ju vara intressant att veta... jag kan inte "se" något speciellt nytt eller märkvärdigt....

Realtidstesselering och bättre DOF t.ex.
Kollar du bilderna kan du se att saker och ting har väldigt många trianglar, speciellt om du kollar silhuetter.

Det är inget ovanligt öht. Jag skulle säga att de flesta spelen har väldigt mycket content som är borttaget.

Jävlar vad folk brydde sig om detta då.
Jag har hittat på all möjlig skit på sakerna jag gjort tidigare...

Ja du kan ju fortsätta spela WoW i källaren. Kanske du vaknar upp en vacker dag och ser att du är 38 och bor hemma hos morsan fortfarande.

Skrivet av kebbe:

Att Grin konkade skulle göra mitt år. Det enda dem tillfört är att ge Sverige ett dåligt namn i spelbranshen med sina värdelösa jävla skitspel. Jag kan inte tänka mig någon annan utvecklare som förtjänar en konkurs mer än Grin. Det lönar sig helt enkelt inte att pressa ut skit om man inte heter EA, Ubisoft, Activision eller Blizzard.

Så det skulle göra ditt år att se 80 pers bli arbetslösa? Du verkar väldigt engagerad att försöka snacka skit om Grin så är ju inte förvånad heller. Synd att du inte kan lägga energin på något som någon bryr sig om att höra.

Skrivet av jonis:
Skrivet av liath:

Fast kanske Valve inte är det bästa företaget att uttala sig då de suttit med samma motor sedan solens första strålar anlände till jordens yta.

Det där säger inte så mycket om Valve som hur gammal du är.

Source är fortfarande en grym motor, de gjorde dessutom en liten revamp till "Orange Box"-generationen. (TF2/HL:EP2/Portal/L4D)

Precis, det är sällan en ny motor helt plötsligt poppar fram ur tomma intet utan man bygger vidare på det man har. Precis som de flesta andra företagen även om dom lägger till ett nytt versionsnummer då och då... Har man någon som helst koll så vet man att man kan skapa otroligt fina prylar med Source fortfarande, inte minst tack vare det köttiga ljussystemet. Lightmapbaserat, ja, men det är fortfarande det snyggaste alternativet utan tvekan rent ljusmässigt, sen att det har många andra nackdelar är en annan sak.

Skapligt brun tunga du lär ha.

Skrivet av Spectral:
Skrivet av HYBRiS:
Skrivet av Spectral:

Det spelar ingen roll vad du anser, det är inte så. Ta dig en titt runtom i världen och lär dig lite om ekonomi innan du försöker komma med påhittade argument. Du kan t.ex. kolla på nyheterna på tv och läsa lite vettiga tidningar.
Bättre har vi det säkert än många andra länder dock.

Jag hoppas inte du själv tror att genomsnitts-white trashen i USA har högre lön än genomsnittssvennen härhemma.

Visst. De som haft råd med college-examen har säkerligen bra lön, men de hör knappast till majoriteten.

Dags att öppna upp ögonen själv och läsa lite vettiga tidsskrifter

Men var ser du att jag skrivit det? Du kan väl ta och läsa diskussionen från början istället för att komma och lägga dig i mitt i allt och dra egna slutsatser som är så fel ute att det inte finns? Du framstår ju bara som dum.

Om du inte orkar läsa allt så gör jag en kort resumé: jag skrev många andra länder (inte endast USA), speciellt jobb som kräver högskole-/universitetsutbildning.

Och om det Dance skriver så stämmer det ju in på USA också. Jag skulle kunna skriva att jag är ganska säker på att majoriteten i USA inte är white trash bara för att de är det på Cops... men jag låter det vara osagt.

Det är inte så lätt att veta när man aldrig varit utanför sitt postnummerområde...

1