Inlägg av Cide

Inlägg som Cide har skrivit i forumet

1

Ska bli kul! Många roliga minnen från Classic, även om jag spenderade mesta tiden med att utveckla addons snarare än att spela själva spelet någon som vet om gamla addons kommer fungera eller om det är nya som gäller?

Säljes: Kontorsstol Herman Miller Embody

En av världens bästa och mest bekväma stolar. Stolen är cirka 2 år gammal med måttlig användning men är i oerhört bra skick. Mer information finns hos Herman Miller

Stolen är fullt utrustad med med armstöd och justerbar rygg samt sits i svart tyg och svart stomme.

Pris: 10,000 kr (nypris 16,000kr)

Som feedback till recensenten tyckte jag att recensionen var lite väl fokuserad kring hur spelet är för någon som spelat Diablo 3 en himla massa timmar redan. Jag har också lagt ner en väldans massa tid på D3 och fann det också besvikande (som många), men jag antar att nyutgåvan till konsollerna är ämnat för nya spelarare snarare än vi som spelat det till den grad att vi är less redan. I övrigt en bra recension!

Förhoppningsvis kan det lösas på ett bättre sätt, men som det är nu så finns restriktionerna på grund av att gold spammers och liknande kan köpa en digital kopia och spamma skiten ur general chat eller liknande (tidigare även farma guld med bottar osv), och sedan häva betalningen på olika sätt. På grund av detta så väntar Blizzard nu med att uppgradera kontot till dess att betalningen gått igenom.

EDIT: Därav "upp till tre dagar" vilket är ungefär hur lång tid det kan ta för betalningen att gå igenom. Som noterat så är det oftast kortare än så. Givetvis är det inte optimalt, men det är ganska tydligt att det behövs om någon besökt General chat. Eller snarare, en lösning för problemet med gold spammers ovan behövs, kanske inte nödvändigtvis just den här. Gissningsvis var den här lösningen den enklaste att genomföra i tid för 1.0.3.

Skrivet av krukan6:

Vad tror ni om detta? Betasläpp?

http://www.physicalwarfare.com/

Fake?

Fake.

http://www.whois.net/whois/physicalwarfare.com ger:

Citat:

Administrative and Technical contact:
Ensby, Jonas (JE890)

Odv. Solbergsvei 76

Oslo, N-0970
NO
jonas@ensby.no
+47.93856930 Fax:

Record created: 2011-08-27 14:22:59

Skrivet av laxan96:
Skrivet av Blazter:
Skrivet av laxan96:

Så najs asså om jag bara får mina händer på den editorn och förstår mig på den skulle jag lätt vilja ta man min kreativa sida som har varit i understa byrolådan i många år. Hehe En kul sak var att jag var den första som kom på att ett oprativsystem som skulle heta solaris har en sketch här hemma som jag gjorde för länge länge sedan många år innan Solaris kom tyckte det var synd men kul att Oracle han före önska bara att man kunde bevisa det. Men men som sagt hade bara ritat två sketcher en webbläsare och en för ett OS. Snacka om att man känner sig precis som i en SEB reklam ni vet den med barngräsklipparen. "Ta hand omd din idé innan nån annan gör det"

Why didnt you?

För att jag var 10:lite tidigt att ta patent och börja på ett sånt projekt eller va dtycker du?

Solaris släpptes 1992/93 [1]. Jag har svårt att se hur du, född 1996 [2], kom på det namnet innan Oracle gjorde. Mytoman much?

[1] http://en.wikipedia.org/wiki/Solaris_(operating_system)
[2] http://www.fz.se/medlem/?id=68363

1