Inlägg av atreyon

Inlägg som atreyon har skrivit i forumet

Jag hade gärna velat att det skulle kännas lite mer som BC2. Kan inte sätta fingret på vad det är men samtliga BFspel efter BC2 har inte känts lika bra imo. Spelar hellre gamla BC2 än tex. de senaste BF-spelen. Vi får se, har inte bestämt mig än.

Bytte lägenhet i somras och rensade ut en hel del gammalt bös. Jag slängde tex. gamla födelsedagskort från Nintendoklubben Bergsala Det var tider det!

Om ni bara Ubisoft fixar problemen med att spela deras spel på steam också så vore det TOPPEN!

Men lugna ner er det är ju inget tvång att köpa season pass. Tyvärr finns det säkert en del som gör det och kanske kommer ångra sig men dom lär sig precis som en annan gjort under åren.

Eftersom jag inte äger och antagligen inte kommer äga konsol så kan jag knappt bärga mig tills någon lägger upp en HD all cutscene -långfilm på youtube. Halo är något jag alltid kommer "ångra" att jag aldrig spelat.

När jag gick i högstadiet och vi hade gjort våra maskinskrivningsuppgifter fick vi ibland lov att starta datorn och spela stugan!

Ni som reagerar och tycker att detta är negativt kanske kan förklara för oss andra varför någon som sitter i mer eller mindre underkläder och har 100% av streamytan webcam och inte ens visar game client på streamen. Twitch är ju till för gaming och gamingrelaterade saker.

Jag tror detta i slutändan stödjer och hjälper de flesta gaming-tjejer som är intresserade i gaming och inte i att bara göra pengar på sin kropp. Bra! Jag är säker på att det finna andra sidor på internet som är till för exploatering av kroppar och twitch är inte en av dem.

"kan bli problem med konkurrenssituationen" alternativen blir färre och sämre. Jag hoppas innerligt att Twitch inte säljer för det känns som att det kommer bli sämre.

Det snurrar en massa frågor i mitt huvud nu och alla är negativa.

Vi vill inte alla vallas in i samma fålla. Det måste få finnas starka alternativ. Vi vill inte ha samma inloggning och konto för varenda ställe på internet.

Visst kan twitch bli bättre men inte med youtubes/googles hjälp, då blir det samma inte bättre.

Så skapar du enkelt en server i Minecraft

Gött att slippa betala en 3e part för att hyra servrar där man måste veta hur man updaterar, backar up, ställer in osv. Betalar hellre den kostnaden to Mojangs istället.

Skrivet av Jonlissla:

Heh, gullig trailer.

Är nog inte en officiel trailer då detta är gjort av carboot cartoons som gör parodifilmer av Starcraft. Men ja, ok då, sött

Köpte spelet till både pc och ios förra helgen och har inte gjort annat än att jobba och spela detta på ipad:en.

Värt varenda krona!

Det är som om spelet var gjort för pekskärm.

Lätt den bästa investeringen till min ipad hitils.

Jag saknar BC2 multiplay sååå mycket. Personligen tycker jag inte att Bf3 är alls lika bra. Har inte hunnit att testa bf4 så mycket än men tror ändå att jag kommer fortsätta sakna bc2.

Trots detta är jag osäker på om vi verkligen behöver BF, MOH och BC från samma utvecklare...

Surprise! you now have a DOG as your bestest fwiend in BF4 AND in Pinballdreams! >.<

Kommer tyvärr säkert bli ett mer pay to win spel om man känner EA rätt.

Jahopp... det var den här helgen uppbokad då

Har inte spelat på några månader då det höll på att krascha en massa late-game men nu jäklar ska det bli åka av!

Slänger pengar på monitorn och hoppas att våren snart är här.

Det värsta är väl att BF3 fortfarande har extremt många buggar och hur mycket kommer de bry sig om att fixa under nästkommande år när de redan jobbar på ett nytt spel? De kommer även släppa ytterligare en CQ expansion. Känns som de går längre och längre ifrån vad BF spelen en gång var och närmare CoD/MW. Planetside och arma3 kommer dock snart... Funderar ärligt på att återinstallera BC2.

Hoppas fler får upp ögonen för CO Bennys edition nu när Day Z gjort spelet så populärt. CO BE har gett mig många roliga sessioner.

Hade vart skoj om man hade kunnat logga på multiplay servrar om ändå utan att kunna "crafta" eller "mine-a" saker i alla fall för att kunna kika runt och hälsa på onlinekompisar.

Förutom det skulle jag vilja se att pocketversionen hade samma förutsättningar som huvud clienten om man säger så. I alla fall allt i over-world.

Sedan jag köpte pocket versionen, samma vecka som den kom ut, tror jag att jag har haft den öppen ca 10 min allt som allt. :/

DK3! det håller jag mina tummar för. Dum som man var när man köpte dungeons...