Inlägg av RobTheCob

Inlägg som RobTheCob har skrivit i forumet

1

Grafik är inte ett piss viktigt, titta bara på minecraft. Gameplay is the shit men visst om det sen dessutom är snyggt gör det jue inget!

Har spelat igenom det. Gick helt smärtfritt och var superkul! På PC ska väl dock tilläggas.

Patchat för CoD spelare alltså? "snabbare att resa sig upp, mindre rekyl o.s.v...." KUL!!!

Skrivet av bjorn88:

Kan inte fanboysen till respektive spel hålla sig till sina spel. Börjar bli träligt att mer än hälften av kommentarerna på respektive spel är på just det andra spelet. Båda spelen kommer och har både för och nackdelar och man kanske ska spela just det spelet som passar än. Jag gillar båda spel serierna men på olika sätt då det just är två helt olika spel på både singelplayer och multiplayer.

Håll er till det spelet ni själva gillar och posta kommentarer där inte på det andra spelet.

WORD!

Herregud! Nu har BF3 fått något att leva upp till för min del!!!! 5/5? Har dom verkligen fixat allt som var helt ruttet från betan? som i mina ögon fick 2/5! Jag har ALLA spel i BF serien och från 2142 har det bara gått utför..... men, men snart så får jag prova det för det dyker snart upp i postlådan! 5/5 är jag dock skeptisk till & får nog vara nöjd om det når 3/5.

Snyggt... men det kommer nog tyvärr att vara lika trasigt som de 4 sista BF spelen som kommit! (nätkod=Sirap med sand i).

Tyvärr börjar faktiskt BF att likna CoD, eller snarare att de två spelen håller på att mötas någonstans i mitten! (CoD är faktiskt inte sig speciellt likt i min mening den bästa varianten dvs CoD2 & BF är inte i närheten av sitt essé BF2!!!!) Spelen blir mer & mer "för dummade" troligtvis pga konsolportningarna. Sådana (i mina ögon sett) superviktiga egenskaperna med BF som tex commandern finns jue inte ens längre!!! HalvAuto spotting toksabbar, gläns i kikarsikten, spawns över hela djäkla mappen i stället för på capparna!! Nee, det håller allt på att balla ur och min pre-order är snuskit nära en avbeställning! ps: Jag har hittills alla BF men nu vette fan! ds.

Vettefan vad det är men för mig är det laggigt! Om det är input-lag eller vanligt hederligt hö-snöre lag vet jag inte men det är på gränsen till ospelbart! Det var inte så här illa i torsdags när betan kom utan har sakta men säkert blivit värre!?!

Boo!

Usch & fy & faan! Perks, noobtube, killstreak rewards & ännu mera noobperksmartyrdom!!! Nee, aldrig att det kommer att läggas ut en enda krona på det här skiten!

Ha ha ha!! Vilket larv!!

Uruselt spel! Till och med för att vara gratis! Tyvärr.
Det enda som är bra med spelet är känslan i aimet, resten är under all kritik. :S

1