Inlägg av ErikSvensson

Inlägg som ErikSvensson har skrivit i forumet

Verkar som det sker en hel del förändringar i ledningen med, får mejl var och varannan dag då jag följer deras investor relations på börsen. Även sett flera på linkedin som lämnat sista tiden så är nog en hel del omstrukturering/projekt-ändringar att vänta framöver.

2x 27" med IPS, 2560x1440 upplösning och 165HZ så är jag nöjd. Brukar alltid köra dell och nu när dom släppt gamingskärmar så är det det som gäller. Ser dock fram emot snabba oled-skärmar framöver, då blir det nog byte till det (har 90hz oled på laptopen och det är riktigt nice)

Skrivet av Jaw_B:

Vad skall allt folk göra när spelet de jobbar på är klart/går i underhållsfas? Få betalt för att sitta och rulla tummarna, eller gå vidare till nästa projekt på nästa bolag?

Min erfarenhet säger att QA är dom som ryker först när spelet är klart, i övrigt kan folk få lite downtime men bolag brukar vara duktiga på att starta nytt eller låta de som är klara på projektet gå över till nästa och börja testa grejor.

Tror dock att man kommer ta in mer på projektbasis via frilans och outsourcing nu när WFH blivit större samt att man ser att det inte alltid fungerar att ha massa dyra, heltidsanställda som i perioder rullar tummarna.

Vad jag sett i mitt utvecklar-nätverk på LinkedIn är att betydligt fler antingen börjar jobba remote eller rentav startar i egen regi som frilansare, folk kommer vara mindre benägna att flytta om jobben fortsätter vara så osäkra som nu. I en så pass digital värld så är det inget jätteproblem att arbeta hemifrån inom just denna sektor så tror frilans/remote kommer öka markant framöver.

Är väl uppe i typ 2500 timmar i team fortress 2 och runt 1500 timmar i chivalry 2. Är nog svårt och komma upp i dom tiderna i singelplayerspel.

Skrivet av Tomas Helenius:

Du måste ju berätta vilka!

Och tack för tre bra sprl. 👍

The division 2, mirrors Edge och bfbc2. 🙂

Schysst att tre av spelen man arbetat på är med i listan.

Bad company 3, tack!

Brukar inte spela denna typ av spel men det var riktigt bra (speciellt combaten) och kan varmt rekommenderas om du inte redan spelat det.

Hade gärna sett ett BFBC3, var bland dom bästa Battlefields man arbetat på. Även om man tonade ner humorn rejält i BFBC2 så var det i klass med 1an. Tyvärr lär väl inte det ske även om dom gick rätt bra som jag förstår det.

Skrivet av Devan:

Free to play?

Free2Pay. 🙂

Skrivet av sarlucic:

Alltså, nu är jag lite väl färgad av ett liv inom spelbranchen. Men att få jobba på samma företag, samma projekt i 9 år låter som en utopisk dröm för nästan alla inom industrin. Vi har det lite bättre i Sverige men även här är det väldigt ovanligt. 3 år skulle vara nice, 5 toppen, 9? OH MY GOD.

En dröm? Efter 3 år på samma projekt vill man gå vidare är min erfarenhet. (mitt längsta var 2½ år och då var man skapligt trött på att spela det)

Skrivet av anon_332538:

Fick du träffa legenden Josef Fares och hur var det i så fall?
https://www.youtube.com/watch?v=wVSOMAraWx0

Japp han var på kontoret på heltid med oss i Uppsala.

"Animationerna är också mer följsamma och mellansekvenserna mer filmiska. "

Vafalls! Jag jobbade ju som animatör på originalet.. Även om det inte behövdes en re-make kommer jag spela den, tycker det ser lovande ut.

Skrivet av fooobar:

Ta bort skivläsare är bara dåligt för konsumenter. Till och med de som aldrig köper fysiska spel borde ändå ha en skivläsare för att förhindra totalt monopol på spelförsäljning. Det gagnar även dem.

Med tanke på denna utveckling är det inte omöjligt att EU kommer kräva att Microsoft/Sony öppnar upp för att andra aktörer ska kunna sälja spel digitalt likt det som sker nu med digital acts/gatekeeper. https://commission.europa.eu/strategy-and-policy/priorities-2...

Skrivet av Razken:

Tog du semester från FZ när adsen rullade här i en månads tid? 😅 (Adblock!?)

400 millar på ads hos Fragzone.

Skrivet av kennyg123:

4h räckte för mig. Behövdes inte mer för att inse att det inte är ett spel jag kommer vilja spela igen

Samma här, spelade 5-6H i förra betan och känner mig rätt klar med spelet nu.