Inlägg av anon5109

Inlägg som anon5109 har skrivit i forumet

Skrivet av Friberg:
Skrivet av Fairfax:
Skrivet av Friberg:
Skrivet av Fairfax:
Skrivet av Friberg:
Skrivet av gundemannen:
Skrivet av luftman:

Kommer ni ihåg på den tiden då man inte behövde ett program för att starta ett program?

Ja på den tiden man var tvungen att hålla koll på sina skivor då spelen inte gick att starta utan..

Det kommer man väl ihåg, springa runt över hela huset när man letar efter den där jävla skivan.

Ja, att lägga tillbaka skivan i fodralet och ställa det i hyllan var verkligen omständigt. Det enda man behöver ora sig för nu är att företaget som tillhandahåller spelet råkar gå i konkurs, blir uppköpt, ändrar avtal, lägger ner support för tjänsten eller någon av de hundratals andra omständigheter som kan påverka tillgången till de spel man köpt.

När man har flyttat eller lagt undan äldre spel så är det inte alltid så lätt att hitta. Har också märkt att ibland ligger inte skivor i rätt fodral osv. Tycker det är skönt att slippa skivor helt.

När det gäller skivor faller ansvaret på en själv om man inte håller ordning på dem men med de här nya klienterna är man helt i händerna på företagen som driver dem. Personligen litar jag mer på mitt eget ordningssinne än på ett företags stabilitet.

Glöm inte att skivor någon gång blir för gamla eller repade. Då är det kört.

Glöm inte att möjligheten att ladda ner dessa spel kommer försvinna då profiten från dom sinat.

Eh... Japanska utvecklare kanske kommer undan med mer än vissa västerländska, men det finns nog ingen utvecklare som kan göra vad som helst och prisas till skyarna såsom Blizzard.

För i helvete, hur många program ska man behöva köra som spelintresserad? Är det så fel att vilja ha så få onödiga program installerade som bara går? Illa nog att vi har Steam och Origin.

Det här ser väldigt intressant ut, har velat ha något sådant här sen första Hitman!
Alltid velat få designa egna hits.

Dead Space 3 är intressant, men jag är lite skeptisk mot coop i ett survival horror.

Suveränt! Blir ju perfekt för nya spelare som är intresserad av spelet. Lite roligare också kanske om dom inte blir lika begränsad i utrustning i början med tanke på att vi andra redan låst upp det mesta eller allt.

Skrivet av swordfish:

Dessa jävla feministrar och genuspedagoger borde åka ner till mellanöstern och lösa riktiga jämställdhets problem!!

Alltså, har feministerna och genuspedagogerna tagit dina leksaker eller vad handlar denna aggression om?

Icke-köp. Ska dom ha mina pengar får dom göra ett faktiskt jobb värt att betala för.

Det där namnet är ju något som hittades på endast för att försöka provocera känns det som. Tycker det är bra att dom släpper en till karaktär, kommer ju vara en annan sorts spelstil för denna karaktär, kan nog bli intressant.

Gillar namnet på skill tree, passar bra in i Borderlands humorn. (Jag menar såklart Best Friends Forever, inte det där tramset om att det skulle finnas något "flickvänsläge")

Enda MMOs jag ens bryr mig om att prova nuförtiden är F2P titlar. Dom man måste betala för verkar ändå mest bara vara för hardcore raiders. Fast med det sagt så ska det mycket till även för en F2P titel att locka.

Det är bra, Cyberpunk ska inte vara städat!

Dock vet jag väl inte om CD Projekt tar upp "viktiga" teman, men roliga teman iaf. Vet då att vissa dialoger och uppdrag i både Witcher och Witcher 2 har varit så urbota korkade att jag nästan skrattat rakt ut, men älskar ändå spelen.

Bara det blir ett värdigt Thief spel och släpps till PC med full support så är jag nöjd. Men det kan jag väl bara drömma om... Ska väl nyttjas till att sälja nya konsoller istället och hållas PS4/Xbox3 exklusivt. Usch va negativ dagens utveckling gör en.

Med tanke på hur mycket homofobiskt man ser i ingame chattar och på forum så förstår jag om dom vill göra en egen mässa där det inte står snorvalpar och skriker "gay" om allt dom inte gillar.

När dom lägger till en metod att spawna tillsammans med polaren så kanske det blir att spela. Orka leka zombie apokalyps ensam när alla andra spelare skjuter först och frågar aldrig. Kan ju lika gärna lira med bots, hade nog inte varit någon större skillnad.

Att dömma av hur modden ser ut i dagsläget så är ett köp verkligen inget som kommer ske.

Maffia metoder. Godkänner jag inte så förlorar jag ju alla spel jag köpt.

Det var ju trevligt. Har saknat hus i MMOs, roligaste jag hade var ju i UO när dom la till expansionen som lät en bygga sitt hus i nästan sims stil. Men ska nog mer till för att jag ska börja lira MMOs igen...

Windows 8 ser inte det minsta intressant ut. Håller mig till Win7 och när det är gammalt så blir det väl linux och konsoller, för jag tänker då inte ha något surfplatta/smartphone OS på min PC.

Spelar ens någon vanliga ArmA2? Jag har försökt spela det men aldrig hittat någon server, enda servers jag hittat är för mods eller så är dom tomma.

Ifall dom inte får tummen ur och släpper Dawnguard till PC snart så var Skyrim mitt sista Bethesda spel.

Tycker dom borde börja sätta varningsmeddelanden på PC spelen nuförtiden: "OBS! Utvecklaren kan komma att när som helst, utan varning, släppa all support och fokusera helt på konsol versionerna. För att vara säker på att ha framtida support så köp spelet på Xbox360."

Såg riktigt kul ut, även om jag inte riktigt gillar den grafiska stilen i spelet.