Inlägg av anon4719

Inlägg som anon4719 har skrivit i forumet

Skrivet av andreasonfire:

uhm ... finns ingen uppdatering att ladda hem sägs det? Scrollern visar ju dock att en uppdatering för ps3 är på g ... är den verkligen redan släppt?

Samma problem för mig. De har väl förmodligen stoppat den tillfälligt då vissa stötte på problem.

herrheide

Underbara bilder. Lite synd med den svarta randen där nere och uppe bara, blir inte så snyggt som bakgrund:p.

Skrivet av L07u5:

Kan säga att jag fick hjälp av denna tråden. Jag har haft WLAN ett tag och först idag märkte jag att jag hade dålig ping i CS:S och DOD:S så var inte helt säker på att det var routern som orsakade det. Men nu när jag kopplade en kabel till routern fixade det sig. Bara jag som spelar så de andra som använder routern klara sig bra wireless.

Roligt att man kunde stå till tjänst. Anmäl gärna till FZ-crew så man kan få ett litet nyckelband.
http://www.fz.se/nyhetsarkiv/?id=22900

Fel patch :P. Hoppas det går bra att installera "worldwide" när man redan installerat den tyska.

EDIT: Det gick finfint.

Attans, jag som trodde att jag hade vunnit

Gott initiativ!

Äger ett 8800 GTS 640 MB som jag är väldigt nöjd med. Köpte såklart inte enbart för DX-10 hypen utan också för att det är ett väldigt bra kort. Det enda spel som jag märkt det svettas i är Crysis.

Att uppdatera firmwaren är aldrig fel:
http://www.zyxel.co.uk/web/support_download_list.php?indexfla...

Fann även att din moders kort bara stödjer dessa OS: "Supports: Windows 98SE, 2000, XP and Vista".
http://www.sweex.com/producten.php?sectie=&subsectie=&item=65...
Är ingen höjdare på det där med OS men vad jag ser så finns inte ME med på denna listan, kan såklart ha fel om nu Windows 98=Windows ME:P.

På ditt tredje problem är det enda jag kan föreslå att återställa routern till fabriksinställningar och se om det löser problemet.

Problem 1: Händer detta när du tankar i höga hastigheter, när många använder nätverket samtidigt eller kan det ske helt oförklarligt när du bara sitter och surfar?
Jag sitter på en Netgear där också internet bryts, men nästan enbart när något av ovanstående uppfylls. Lösningen på mitt problem är att åka och köpa en ny router då den modell jag har är välkänd för sina överhettningsproblem.

Skrivet av david_dellblom:

....blir det bättre grafik om man väljer dual graphic?

Det har jag svårt att tänka mig. Tror mer att detta bättre optimerar spelet för dubbla graffekort och är alltså inget du ska välja om du inte har det

Fungerar inte Alt+tab-tekniken så får du gå in på system settings-video settings och ta bort fullscreen, då bör du kunna tabba hur mkt du vill.

Dumt av dem att döpa högsta inställningarna till "normal". Mer vanligt att spelföretagen överdriver när det gäller grafiken och skriver nått i stil med "ultimate gfx" :P.

Lägg ut alla dina claymores, skut alla som kommer. När ammunitionen börjar tryta tar du upp fiendernas vapen och fortsätter slakten;)

Jag kan inte heller höja inställngarna högre än normal :-S. Ingen som vet hur detta ska lösas?

Går inte att kontrollera fordonet med tangentbord så spelet är i stort sett ospelbart. Utöver detta hittar jag inga fel.

Fick precis en nyckel efter en utlottning av denna sidan :D. http://ve3d.ign.com/articles/news/34858/In-House-Crysis-Multi...
Nu ska här gameas!!

Episode Two förladdningsbart

Najs. Någon som vet om man kan köpa spelen separat än?

Ofattbart sega servrar, 15 kB/s

Skrivet av Svenpa:

Hur fasen vet man om man har UK eller US?

Om du inte har OS på engelska ska du ta den internationella drivern som du tankar på UK-hemsidan. Så tolkar jag det iaf. Vad som händer om man väljer US-versionen har jag alltid undrat då jag tror att språket fortsätter vara på svenska även om man tar denna versionen.