Inlägg av Saurz

Inlägg som Saurz har skrivit i forumet

Gillar BF har alltid gjort men det tråkiga är att det är så tydligt att dom bara vill suga pengar från oss, har själv Premium. Förstår att de måste tjäna pengar men de tar betalt för massa små krams. Nu ett nytt BF som säkert är bra men nytt fullpris spel och nya Premium kostnader

Skrivet av LoA.:

Konsolspelare går miste om:

* Dedikerade servrar

* Mus och tangentbord

* Alltid över 60 fps

* Bästa grafiken

* Billigare spel

* Mods

Kört PC i många år men nu blir det mer och mer PS3, inte mycket som slår känslan av att sitta i soffan med ett par kompisar och köra FIFA11 ihop

verklien inget nytt, andra nya spel kräver grym "crash" fysik och snygg grafik för att vara ett spel av -08 med bra betyg.

Vissa spel är bäst på konsoll, vissa spel är bäst på PC. Så har det alltid varit.

När utveckligen går åt det hållet det gör nu är risken att vi PC-spelare får spel som hade varit bäst på konsoll. Vad jag som PC-spelare vill ha är spel som är gjorde för PC inte spel som är portade från konsoll.

Själv beta testar jag AoC, gott om tålamod är bra att ha när man testar ett nytt PC spel. Kan själv lockas ibland av att köpa mig en PS3, slippa alla problem med memory leak, crasher osv. Den biten att konsoll är smidigt och lätthanterligt drar säkert en hel del folk till konsoll.

Synd när utvecklare överger PC, i slutändad är det pengar som räknas, hoppas vi får ha kvar en del bra utvecklare specifikt för PC.

Tycker inte det spelar nån roll om man har en dator eller ej som håller för Crysis.
Vad jag tycker är tråkigt är att mer och mer spelföretag överger PC som sin grundplattform, vad det beror på vet jag inte men det är oroväckande. Spel som är portade från konsol är inget spel som jag högprioriterar att köpa pga att man är van att kvaliten är lite sisådär speciellt kontrollerna.
PC kommer stå sig så länge som vi dominerar på våra online funktioner, men jag tror inte vi kommer få PC exklusiva spel gjorda av stora företag i framtiden, tyvärr. Kommer få portningar av spel som mestadels är halvtaskiga, men vissa företag lägger till lite extra finneser på sina portningar vilket är bra.
Som gammal PC älskare hade jag gärna sett att läget var tvärt om, att spel gjordes PC i första hand eller att spelen släpptes på alla format samtidigt, men pengar ska tjänas så i nuläget får vi med PC se att fler och fler utvecklare lämnar oss som plattform.

Ryggskott eller inte, men jag vann och är glad för det. Visst ska alla inlägg läsas igenom, ryggskott eller ej men nån måste vinna och nån förlorar, inte mer med det.
Låt nån annan bedöma det om du har ryggskott, är det inte värre än så shut up.

8)

Noll känsla, gillar inte den spelserien.

Rig 'n' Roll plåtat, släpps i slutet av sommaren

Tja varför inte, så länge det är en riktig simulator och inte nåt action lir där man måste köra vissa sträckor på en viss tid osv.

Skrivet av nudelsdesign:
Skrivet av Saurz:

Det är precis som att du går och "lånar" min bil som står på gatan utan att fråga ägaren om lov. Fråga ägaren till CoD4 om du får ladda ner det, du skulle inte få låna min bil, tar du den ändå så är det stöld.

Så du tycker kanske att om du köper en skiva eller en film så kan du ju inte speka skivan på din fest hemma? För de gäster du bjudit hem har ju inte köpt skivan. Det blir dåligt med filmkvällar åxå eftersom du är den enda som betalat för filmen. så du får bara se den. Eller jag kanske skall fråga dig om lov först när jag kommer på din fest om jag får lyssna på musiken.? Annars får man väl ha med sig öronproppar!

Klart du kan låna ett spel från en polare, men att ladda ner ett spel utan att betala för det är stöld.

Ja piratkopiering kommer man aldrig ifrån, men att kalla det att "låna" nånting när man laddar ner ett spel är att lura sig själv, det är stöld. Spelar ingen roll vilka värderingar eller vinklingar man har på att "låna", att ladda ner ett spel är stöld från utvecklarna, vill man "låna" kan man ladda ner en demo.

Skrivet av nudelsdesign:

Jag skulle nog kalla det låna... Istället för att leta upp någon polare som köpt spelet och låna det av honom så kan man ju tanka en piratkopia. I båda fallen köper man det om det är ett spel man gillar och i båda fallen har de inte gått med förlust. Fast det kanske är olagligt och låna ut spel åxå? I så fall ligger ju konsolvärlden rätt illa till. Jag har en del polare med samma typ av konsol som lånar varandras spel när de är klara. Men vi kanske skall klassa det med som sröld! För du spelar ju spelet utan att betala det.

Undra vad volvo och Renault skall säga om det. Jag har ingen bil men lånar grannens. Då har ju dom gått miste om en massa pengar. Fast jag kanske skall köpa en renault eller volvo istället?

Det är precis som att du går och "lånar" min bil som står på gatan utan att fråga ägaren om lov. Fråga ägaren till CoD4 om du får ladda ner det, du skulle inte få låna min bil, tar du den ändå så är det stöld.

Att piratkopiering är olagligt vet alla.
Vad man inte verkar fatta är att när man laddar ner ett spel som man gillar så drabbar det bara en själv, utvecklarna som gör spel gör det för att ge oss en härlig upplevelse och för att tjäna stålar, tjänar dom inga stålar så får vi inga spel, varken vi laddar ner dom eller köper dom.
Jag har gått på en del nitar, när man känt sig lurad av utvecklarna, betalat för spel som inte varit färdiga(Hellgate London etc), samma sak gäller det en kass cd skiva, shit happens, smaken är som baken, men visst, demos är suveränt.

Grafiken vinner ju inga priser direkt

Tyckte inte det var bra, ingen känsla alls

Blir sä¨kert nåt nytt om dom ska leva upp till Next-Gen, har redan Hellgate som en Diablo kopia, inte Blizzard men folk från gamla Blizzard.

Next-Gen MMO, vore skoj med ett MMO som lever upp till namnet Next-Gen, kanske nåt helt nytt på gång, vem vet Diablo2 clon har vi redan genom Hellgate(dock inte Blizzard men folk från gamle Blizzard)

Smart av microsoft att ge ut detta nu, köper du det är du säkert uppe i minst den summen PS3 kostar med blueray och allt, ungerfär som en delbetalning på några månder.

Har spelat det en del nu. För min del är jag positiv, fin känsla och snyggt spel(snyggt efter andra uppdateringen). Som ett avancerat Diablo, hack´n slash av högsta klass

Fult av Sony, dom gick ut med förseningen bara dagarna efter det att dom skickat ut PS3 DvD för registrering, när man väl registrerat sig verkar det som man inte kan avboka köpet. Hade jag vetat detta är jag inte säker på att jag registrerat mig för en PS3