Inlägg av Nilhom

Inlägg som Nilhom har skrivit i forumet

Skrivet av T-bolt:

Färöarna kanske?

Nästan, fel grannar bara.

Guardians of the Galaxy

  • Spoiler

Cyberpunk 2077, ingen raytracing

Horizon Zero Dawn PC

Control PC Ingen raytracing

Microsoft Flight Simulator, vilket land må tro?

Gris 2018, spelade det tyvärr långt in på 2019 men är ett av det bästa artistiska och det mest rogivande spel jag kört, varje bild är som ett konstverk.

Destiny 2 (PC)

Detroit: Become Human (PC)
Tyvärr extremt mycket DOF just vid denna sektion, fungerar bra om det är när bild på ett ansikte tex. men här är det himla onödigt suddigt.

Ett väldigt vackert spel Trine 4, blev helt paff när man spelade första Trine med alla detaljer och fysik.

Draugen

The Witcher 3, med moddar

A Plague Tale: Innocence, var svårt att välja med dessa är nog några av de bästa.

Är så klart tråkigt att folk inte får spelet att fungera felfritt. Själv har jag inte haft några jätte problem precis. Två buggar som jag har är att (oftast) efter en mellanscen så fungerar inte gå kontrollerna så bra utan har blivit inverterade någorlunda men räcker med att ladda senaste autosave och det fungerar. Andra buggen (hade jag med Assassin's Creed också) att ljudet är lågt så man får höga manuellt på högtalarna. Sen när jag kollade upp olika forum vad folk hade för problem så verkade det som att Nvidia användare har mest problem plus de som har super datorer. Vilket är underligt när de har samarbetat med Nvidia.

Rekommenderar att gå in på Nvidias tweak sida om Watch Dogs. För att se vilket inställningar som kanske inte är helt nödvändiga, som till exempel Ultra på texturer och högsta kantutjämning vilket kräver mycket minne. Även om man har två grafikkort så får man bara minnet för ena kortet.

Inga problem med Uplay heller förutom första dagarna då det var nere men gick att spela i offline läget.

Sitter själv med:
i5-3470@3.20ghz
8GB
Amd 7850 2GB med senaste beta drivrutinen
SSD Crucial M255 128GB

Med upplösning 1650x1050 får jag runt 40-60+ i fps med allt på High utan skuggor som ligger på Med plus SweetFX mod och inga problem med framedrops eller liknade som jag har läst hos olika forum. Kan få mer fps men själv tycker jag att det ser väldigt bra ut därför tål jag lite lägre fps. För min räkning har jag inte haft så här kul i Watch Dogs sen Deux Ex - HR vilket jag tycker man kan jämföra med istället för GTA, då jag tycker WD passar bra med ett lugnare gameplay. Alla kommer väl ihåg hur dåligt GTA IV var optimerat eller?

Eftersom GTA IV inte hade något speciellt end game mer än att orsaka trubbel. Vilket WD har mycket av. (Ej spelat GTA V så vet inte vad det finns för end game) Såg aldrig Watch Dogs som en GTA kopia heller.

Det tror jag knappast att de personer som gör detta sedan tror man ska fortsätta som "vanligt" sen. I ditt exempel så verkar de inte inte förstå vad Earth Hour handlar om.

Så om du förstår idén varför är du då i mot den? Det viktigaste är att man sänder en viktig signal till världens beslutsfattare om att ta miljöfrågorna på större allvar.
Så klart att man skulle kunna ha en Earth Hour varje dag, eller att man gör som du verkar göra varje dag att stänga av elektronik m.m som inte används. Ta bussen eller till och med cykel till kortare sträckor. Finns oändliga möjligheter att minska på jordens resurser.

Har du varit inne på
[http://www.wwf.se/vrt-arbete/klimat/earth-hour/1415461-earth-...]

Troligtvis har säkert detta nåt med att det kommer floppa. Om ni inte redan har sett klippet.
Modern Military Shooters in a nutshell TotalBiscuit

Skrivet av Segas:

Jag menar inte på att någon egentligen har fel som läser det, men som du själv säger så går det nog att tolka texten väldigt olika. Inte heller menar jag att du måste hålla med mig, men samtidigt anser jag att vi kan vara överens om att ett sådant avtal inte är riktigt rätt mot en användare att göra såhär.

Vilket får mig att tänka...hur stor basis av spelen idag kan man egentligen köra helt utan en plattform som Origin och Steam? Är dessa märkte på kartong, eller är det en chansning man får göra som kund?

"This product requires Steam/Origin, in order to be played"

Ja, absolut är såna avtal inte bra, tyvärr finns dessa avtal överallt.

Tror det finns en del spel inte kräver Steam, men man för nog leta ett tag. Står ju att spelet kan kräva en aktivering genom Internet eller man ska skapa en konto. Står på "Games for Windows" att det krävs att man skapar ett Live konto. Så det ska nog stå ifall det kräver Steam/Origin.

Skrivet av Segas:

"or other data about the user that enables the recipient to personally identify the user."

- det svarar på det mesta.

"Valve's collection of personally identifiable information may be a requirement for access to the product or site."

- helt j*vla sjukt. Man spelar ett spel och information som finns på min dator som identifierar mig som person är ett MÅSTE för "vissa" spel? Seriöst?

...det känns betryggande....inte.

Tror du misstolkar det fel, det är sånt cookies gör om du vill logga in på en sida eller bara besöka. De kanske vill vara säkra på att det är du som har loggat in och inte någon annan. Sånt här nog stått i många många år men ingen som läser. Men EA krav var för extrema.

Skrivet av RazorShard:

OT: Visst är det bra om det dyker upp några seriösa alternativ till Steam. Fast ännu bättre vore det om man själv hade kunnat välja om man skulle köpa det via Steam eller Origin. Jag hade helt klart köpt det via Steam. Förutom lite barnsjukdomar när det var alldeles nytt så är jag helnöjd med tjänsten. Har nästan helt slutat med fysiska spel, förutom några collectors edition-boxar.
Jag har installerat Origin eftersom det är det enda sättet att få (digital) tillgång till BF3, Mass Effect 2 och SW:TOR. Men jag hade hellre sluppit att ha det och haft allt i Steam i stället. Mycket smidigare så.

Bra skrivit, inte bra att låsa ett spel så. EA kan väl ta och lägga ut det på Steam senare ifall man ska kompromissa nåt för att få det till Steam. EA vill knappast lägga ut det samtidigt, då kommer deras försäljning på Origin bli dålig.
Göra som konsol spelen, vi pc användare får vänta.

Skrivet av Segas:
Skrivet av Nilhom:
Skrivet av Segas:

Både Steam och Origin är totalt värdelösa; slutar deras tjänst att fungera, går det inte att spela majoriteten av spel ordentligt. Sen är deras EULA som kikar på alla program du har installerade, 'spyware' som försöker identifiera dig och ständigt scannar datorn på vem-vet-vad.

Än en gång segrar piraterna.

Vilket inte är ofta att tjänsten är nere och spelen går fortvarnade att spela ifall man spelar single player spel ifall något strular. Sen har jag för mig att man frivilligt scannar datorn om man använder Steam, vilket inte Origin gör.

Jag minns när jag lirade Warhammer, räckte med att Steam hade problem så kunde jag inte ens spela singleplayer. Finns en uppsjö av liknande effekter.

Det står rakt upp och ner i EULAn på både Origin och Steam att datorn scannas konturnerligt, läs den gärna om du orkar (vilket är problemet många har, vilket resulterar till okunnighet).

Tror kanske du behöver läsa igen, visst i båda står det att man accepterar att de samlar in information men Steam är mer diskreta än vad EA är och samlar in mindre information. Står inget om att de datorn scannas kontinuerligt.

Detta låter bättre och de respekterar det privata.
Steam
"Valve will not share personally identifiable information with any third party unless the user agrees to such disclosure in advance. "Personally identifiable information" consists of a user's name, email address, physical address, or other data about the user that enables the recipient to personally identify the user. While Valve collects personally identifiable information on a voluntary basis, for certain products and online sites, Valve's collection of personally identifiable information may be a requirement for access to the product or site."

Står mer men vill inte lägga in allt. Vill inte detta ska låta som jag älskar Steam men de ända problem jag har haft är att "Friends" är nere eller underhållningen utav Steam så att man inte kan logga in. Så klart en massa folk kan har problem eftersom alla inte har samma uppsättning datorer. Inte så lätt att få allt fungera.

Skrivet av Ankan:
Citat:

The non-personally identifiable information that EA collects includes technical and related information that identifies your computer (including the Internet Protocol Address) and operating system, as well as information about your Application usage (including but not limited to successful installation and/or removal), software, software usage and peripheral hardware.

Source

Jag tänker då inte använda ett program som gör det jag citerade ovan.

+1
Men har inget emot att det kommer upp fler tjänster som Steam. Bara ifall EA ändrar detta så blir det inga problem att använda Origin.

Skrivet av Segas:

Både Steam och Origin är totalt värdelösa; slutar deras tjänst att fungera, går det inte att spela majoriteten av spel ordentligt. Sen är deras EULA som kikar på alla program du har installerade, 'spyware' som försöker identifiera dig och ständigt scannar datorn på vem-vet-vad.

Än en gång segrar piraterna.

Vilket inte är ofta att tjänsten är nere och spelen går fortvarnade att spela ifall man spelar single player spel ifall något strular. Sen har jag för mig att man frivilligt scannar datorn om man använder Steam, vilket inte Origin gör.

Man blev då inte besviken, trodde faktiskt att det skulle förstöras av det tropiska men kommer säkert att funka. Känns som MP2 med ännu bättre animationer och möjligheter. Mer Euphoria i spel!
Det kommer säkert inte komma samtidigt som konsol men man får hoppas att de fixar PC versionen den här gången bättre än GTA IV.

Eller om ni inte vill ha så mycket gult eller dra ner på fps:en genom att använda ENB så sätt "Post-Processing" på "Off" Blir nästan exakt som modden, men förstör atmosfären.