Inlägg av konsum

Inlägg som konsum har skrivit i forumet

Skrivet av trickeh2k:

Project Bluebook
The Expanse
Bosch
Carnival Row

osv.

Antar att han syftar på skräpet som var Rings of Power.

Ja rings of power var inte så jättebra. Vissa delar var helt ok dock. Däremot var wheel of time riktigt....jag vet inte ens om jag kan säga dålig....det gjorde bara ont att se på den serien när man läst böckerna och verkligen såg fram emot att få se den historien filmatiseras. Tyvärr så har de ju verkligen gått ifrån källmaterialet.

Säsong 1 av Carnival row var riktigt bra. Säsong 2 dröjde nog för länge, för jag drogs inte in i den på samma sätt.

Grand touring eller vad den heter med bilgubbarna är ju också rätt underhållande

Skrivet av apocalypse101:

Jag tror att det upplevda problemet har sin rot i att huvudkaraktären till synes är en kvinna.
Män med dålig självkänsla upplever ofta sådana porträtt av kvinnor som ett hot då det undergräver det gudagivna(?), oförtjänta, privilegiet av att vara man.

Det är väl ditt problem isf, att du tror saker utan att veta och sen spyr ur dig unkna anklagelser. Ingenstans har könet nämnts som ett problem. Så sluta vara löjlig och ett låtsasoffer. Det går ha en vanlig trevlig diskussion utan att direkt polarisera en fråga på detta sätt.

Skrivet av Devan:

Vad är det från Amazon du inte gillar?
Tycker personligen de har några grymt bra serier så som:
Invincible
Good Omens
Jack Ryan
The Consultant
The Legend of Vox Machina
The Boys
Reacher
till exempel!

Mycket som jag tycker om med Amazon. Men Rings of Power och Wheel of Time är två exempel på de allra senaste och största satsningarna från Amazon som tyvärr blivit förstörda av aktivismen. De du nämner som exempel är bra exempel på bra material (för oss som tycker om sånt så klart).

Wheel of time såg jag speciellt fram emot då böckerna varit riktigt bra, men Amazon har inte direkt följt storyn om man utrycker det milt. Tråkigt när kassa företagsförfattare ska förstöra det ursprungliga källmaterialet i sin iver att "förbättra dem" och göra dem mer "representativa". Jag menar, det urpsrungliga materialet blev ju populärt av en anledning.

Och detta är inte ett problem enbart hos Amazon, Disney är ju ännu värre. Men det finns mycket annat som är bra att se, så finns ju mycket att välja mellan.

Och om denna serie kommer bli bra eller inte har jag ingen aning om. Därför jag var lite nyfiken på vad ni tror. Har inget direkt stark känsla för hur Fallout "ska" vara, så känner varken till eller från, bara lite lätt hoppfull att den ska bli bra, men som sagt, har även en gnagande känsla att den tyvärr inte kommer bli det.

Jahapp, vad tror ni? Nytt woke skräp från Amazon eller inte? Det känns som att de försöker se hur snabbt de kan förstöra alla IP de kan komma över så har inga höga förväntningar alls.

Hade Stadia haft AAA spel (tex saknas i princip alla nya utom från ubisoft) så hade Stadia lätt varit bäst i mitt tyckte. Så enkelt att spela på både dator och tv, allt liksom bara funkar. Men tyvärr är utbudet just nu dess absolut största svaghet. Lyckas de vända detta och faktiskt locka till sig alla nya spel så kommer det bli bra. Men en bra plattform är ju inte värd något om det inte finns något att spela.

Så är man på PC behöver man inte bry sig tolkar jag det som.

Hmmm.....skaffa det till Stadia eller Geforce Now, det är frågan.....

Detta känns som ett speciellt spel. Hade varit roligt om det var mer i The Witcher stil och inte att världen är död och man ska "straffas" som spelare.

Riktigt dåligt att xcloud enbart stödjer kontroll. Borde ju vara givet att tex kunna spela Warhammer 3 på xcloud.

Dock riktigt dåligt att xcloud inte stödjer mus och tangentbord. Hade annars varit roligt att spela en del spel om ingår i gamepass via xcloud. Xcloud har lång väg kvar om man jämför med Stadia.

Ingår BF 2042 i xcloud också iom gamepass?

Ev om det hade funnits på Stadia eller Geforce Now.

Skrivet av SWEBarb:

på vilket sätt, är han för tjock ?

Ja.

…….och där förstörde de Tor…..

Skrivet av martinot:

Tycker också Google gör ett dåligt jobb med spelevent och liknande PR jämfört med Sony, Microsoft och Nintendo.

Har PR-folket hos Google helt glömt bort eller förträngt Stadia?

Det går så när man anställer woke millennials som är bra på att snacka men inte vet vad de gör. Det syns långa vägar med obefintlig och kass marknadsföring.

Skrivet av robbis:

Nice det skall kollas upp efter jobbet.

Får det inte att fungera. Står bara att det inte fungerar i min region.

Nä, jag tänkte på xcloud.

Fast det är väl iofs en xbox konsol, fast man streamar över internet. Så det kanske räknas som en konsol.

Hade varit intressant att veta vilka spel som går att spela med mus + tangentbord. Någon som vet?

Kom igen, ge oss spelen på cloud plattformarna (Stadia, Geforce Now och xcloud)!

Suck, EA verkar ha svårt att omfamna cloud gaming. Ingen support för Stadia, GeforceNow eller ens xCloud.