Inlägg av Acon5

Inlägg som Acon5 har skrivit i forumet

Skrivet av Xepheros:
Skrivet av uberpwnage2.0:

Kerstin skriver något vettigt vadan detta?

Skämt åsido så är det skönt att höra att spelet faktiskt är dugligt. Aldrig riktigt förstått varför folk för sådan rage bara för att han får en annan hårfärg T__T Han är ju yngre dessutom, antagligen är man inte likadan hela sin livstid.

Tror bara det handlar om att Dante inte känns speciellt Dante utan hans vita hår, hans trenchcoats och hans enorma jävla svärd och dubbla pistoler. Nu tror jag nytolkningen innehåller allt det, minus själva håret, så det är väl close enough tror jag.

Tror det mer är hans allmänna "Fuck the Police" personlighet som påminner om en tolvåring som försöker skaffa en identitet som får folk att se lite surt på nya Dante.

Gamla Dante var en ganska medelmåttig karaktär, men han hade sin lilla charm. När jag ser nya Dante vill jag mest bara ta fram linjalen och slå lite hut i pojken.

Skrivet av luftman:

Ifall det blir en version till PC, hoppas den är bättre portad än vad dark souls var... eller helt enkelt inte portad alls!

Om det skulle komma en port så borde det inte vara så svårt med tanke på att det är MT Framework motorn som driver spelet. Med andra ord, alla spel som använder motorn är gjorda för PC och sen portade till andra format.

Skrivet av Jonlissla:

Ser ut som att det är byggt på Doom 3 med tanke på vissa animationer och spelmotorn i sig. Kanske började som en mod, månntro?

Tydligen är det deras egna motor "Volatile3D II".

Såg dock att dem har tagit en del ljud och dekaler från HL2 och CS:S.

Spelet ser ganska underhållande ut, men det där var en extremt dålig trailer.

Så fungerar Sorcery

Jag måste erkänna, för ett gimmicky rörelsekontrollspel så verkar det ganska trevligt. Visst, inte bra nog för att köpa en Move. Men definitivt på rätt väg!

Skrivet av Pooslice:

Har det sagts något om ett pc-släpp?

Nej, men allt hopp är inte förlorat eftersom spelet använder MT Framework motorn, och spelen som använder den görs först på PC och portas sedan över till konsolerna.

Får hoppas att Capcom inte är sitt vanliga dåliga själv utan blir lite smarta någon gång bara.

Är nog lite för hypad för mitt bästa. Dock vet jag inte om jag ska vänta med att köpa spelet till den eventuella PC porten kommer.

Har för mig att den har sagt att Elder Scrolls Serien skulle stanna singleplayer.

Dock om det är sant så är ännu en spelserie död pga MMOs.

Skrivet av Ravenknight:

Om de hade släppt färdiga produkter istället för att förlita sig på patcher så kanske de hade fått ett bättre mottagande. Jag älskade FO:NV men det släpptes i ett katastrofalt skick. Likaså Alpha Protocol och flera av deras andra spel, KOTOR II, DS III. Känns som att Obsidian hade visionerna men inte möjligheterna att följa upp det hela.

Tror att en hel del beror på att dem har en ofta en ganska tight deadline, i Kotor 2 så var dem exempelvis tvungna att ta bort läskigt många quests och korta ner storyn (även andra godsaker).

Dock så håller jag med att deras QA team borde ta sig i kragen. Men, jag antar att jag aldrig riktigt har brytt mig så mycket om buggar i spel så länge jag kan spela dem(vilket jag alltid har kunnat).

20-30 personer får gå från Obsidian – lägger ner spel

Hoppas allt går bättre för Obsidian. Många underbara speltillverkare på den studion, och enligt min åsikt en av dem få spelföretag som fortfarande gör intressanta spel.

Skrivet av Tompa:

Det handlar inte om att recensenterna är "ärliga", "tycker rätt" eller att du kan "lita på" omdömena. Vad det handlar om är att folk har olika smak, och som läsare hittar man ibland skribenter (eller sajter/tidningar) med helt andra spelpreferenser än en själv.

FZ:s recensioner är inte köpta och har aldrig varit det, och jag tvivlar starkt på att sånt förekommer i någon större utsträckning överhuvudtaget. Trovärdighet tar åratal att bygga upp och sekunder att rasera. Därför blir jag grinig när du slänger ur dig korruptionsanklagelser bara för att du tycker den siffra vi sammanfattar tre sidor Mass Effect 3-recension med är fel.

Först vill jag bara säga förlåt för att jag lät så grinig, jag själv märkte att min kommentar i skrivande stund var lite för hård. Jag tycker FZ är en av dem bästa spelhemsidorna på nätet.
Med det sagt. Det jag menar med köpta recensioner ligger i det faktum att det är en liten chans att företag slutar kan till exempel sluta skicka ut recensionsutgåvor till hemsidor som ger deras spel dåligt betyg. Självklart gäller detta inte alla recensioner, men när spel som Kane & Lynch 2 och Dragon Age II får 4/5 av FZ börjar man undra lite grann.

Som jag sa ett bra exempel på en recension som inte borde tas på allvar är från IGN där en av deras recensenter är med i spelet.

Självkart är detta bara mina tankar och jag pratar för det mesta säkert bara strunt.
Återigen vill jag säga förlåt, jag har stor respekt för FZ och ni har gett mig många timmar av underbar underhållning.

Tycker lite som "vurt" skrev. Dem stora spelsidornas recensioner kan man inte lita på (inklusive FZ. Förlåt men det är sant.) då dem mer än ofta är köpta på ett eller annat sett. IGN är ett extremt bra exempel när det gäller ME3.

Om dem stora inflytelserika spelhemsidorna inte är ärliga på varför ska vi vara det? Tycker detta är mer en rätt för företag som köper spelbetyg.

Tydligen är siffrorna från PSP och 3DS under en veckas period och PSV siffrorna bara två dagar så det gäller att vänta och se.
http://andriasang.com/comzfc/ps_vita_sales/

Bryr mig inte så mycket om hur någonting säljer så länge det kommer nya spel men bara informera.

För mig slutade TAB-knappen fungera för att gå ur menyer. Kan bara använda Escape nu.

Skrivet av kabex:

GTA V utspelar sig i framtiden!

Det skulle vara förvånansvärd intressant faktiskt.

Eftersom jag inte har några multiplayerspel och fick 2 gratis så visst, det var ganska skoj.

Nytt Half-Minute Hero till Xbox Live

Är ganska rasande att den inte kommer till PSN, då HMH är ett av mina favorit PSP spel.

Varför finns inte Naked Snake/Big Boss med ;_;
Revan, April Ryan, Snake, Ocelot, Max Payne, Gordon, Zoe Castillo, Wrex, Thrall, The Boss, Kyle Katarn, Dink Smallwood.
Svårt som fan men måste nog välja Max Payne, hans monologer är för underbara.

Skrivet av Traveller in time:

Okej..ja man får väll se. varför tog de bort möjligheten att spela de gamla psp spelen, grr.

Den använder ett helt annorlunda förvaringssystem för spel.
Man kommer troligen dock kunna ladda ner många spel digitalt från psn.