Inlägg av anon40481

Inlägg som anon40481 har skrivit i forumet

Jahopp då måste man stå ut med en ny skara nybörjar i LFG systemet tills 20+ instanserna.. Trist, jag som gillar Deadmines

Klan match 128 vs 128 det vore något!
Public med handgranatsregn.. ehm nej tack!

Känns udda att fira något som har dött ut, men grattis då!

Oj vad man ska nöta timmar i detta spel!!!
Hoppas bara de löser radiospammet / att man kan stänga av ljudet på det.. blä så trött man blev i skallen efter public bf2.

Kille - w7 ultimate

Tror vi bara har spelat för många spel och när man spelar ett nytt spel så innehåller det en av de där sidorna som man sett i andra spel.

När du klockar din cpu så gör du troligtvis det genom att öka FSB (FrontSideBus [mhz]). Det du kanske inte tänker på är att du ändrar också hastigheten på dina DDR minnen, så en volt ökning måste också ske på dem beroende på dess frekvens(mhz).
När jag säger beroende så kan du redan har minnen som klarar högre FSB än vad tidigare system konfigurationer behövde men de flesta standard systemen har såklart inte bättre minnen än vad de kräver så en volt ökning är nog din sak att se till.
Det finns också en funktion att inte köra sync på minnena (1:1), tyvärr är jag inte inkörd på dagens system men teorin är den samma. Finns massa krims krams runt denna funktion men det är ett 1:1 man strävar efter för att få bästa prestanda.

Se även efter om PCI-bussen är låst, den bör vara för att inte dina HDDs ska ta stryk.

Tips är att också ta hem prime95 för att stress testa dvs. om ditt system är stabilt.

Skrivet av Remus:

Snorungarna får inte sina epics på första försöket. Så tråkigt då.

'Snorungarna' vet hur ett spel ska gå till, inte ska vi behöva sitta framför skärmen 24/7 för att uppleva storyn. Det må vara ett MMO men usch och blä för att ha tråkigt i LFG systemet (lång kö, taskiga attityder, folk som går afk och även andra språk).

Lättare måste det bli, sitter med item-lvl 329 (333 kan man få via normal dungeon) dvs jag är hyffsat gearad för att börja HCs men det går verkligen inte som resto druid, gav upp efter ett par timmar.. visst kan det gå i viss mån om alla dps är bra spelar men man får ofta ett eller två stolpskott via LFG så ja, jag gav upp min alt.

ok ska testa argent dawn!

Sånna här RP events / äventyr är vad jag tycker är mest roligt med wow nu för tiden, tyvärr sitter man på PvP realm men ibland blire lite RP, dock bara 1 o 1 geek snack alla andra tycker väl att man är udda :D..

Vilken är den bästa RP-realmen? (Mest folk och ska det vara horde eller alliance på den?)

Om det är nyhetstorka på fz så snälla strunta i att posta sånt här, man blir ju bara frustrerad med trist fakta. När release datum eller preview kommer så ser jag fram emot läsning men sånt här är ju bara blä.

Ska bli underbart med en film!
Klart det ska bli en film av världens bästa spel.. kan inte alla counter-strike fans skippa denna tråd, låt oss warcraft-nissar tycka om blizzard.

Tänker du på intro låten?
http://www.youtube.com/watch?v=K6B-VjM1tQQ

När tbc släpptes så rushade jag instanser till level70 och samma deal när wotlk kom! Nu siktar jag på quest:andet beroende på hur mycket dvärgar och noams som lurkar i buskarna.
Lirar på en ganska full server så jag får nog ta min main char genom dungeons och LFG systemet.

Gällande spel köpet så har jag redan fixat en 'digital-key' så mitt accaunt är betalt och installerat för releasen. Tycker det är underbart att slippa cd / dvd skivor nu.
Ska nog bunkra upp med massor med pepsi och jordnötter inför tisdagen så att man verkligen kan njuta :P.

Vad som inte blir kul vid peak timmarna.. kö in på servern, det har redan dykt upp vid några tillfällen efter 4.0.3 releasen och då kan man få vänta 5-10min.. Vid wotlk start och tbc så var det vanligt med cirka 30minuter kö... MYCKET DRYGT! Jag hoppas blizzard har fått ordning på allt nu annars är man väl illa tvungen att nöta på udda timmar :down:.

Den här galna tjuren är redo för cata!!!
Dock blire druid som #1 men paladinen ser tuffare ut 8).

Lirade ett tag men sen kom jag på: varför fortsätta nu när wow servrarna är igång.

Om du vill lära dig:
http://elitistjerks.com/f73/t88239-resto_pve_compendium_gener...

Sry för extern länk men... !

Avskyr när fusk eller trainers vägrar fungera, brukar sluta där.

Leisure Suit Larry

Vad gör du när detta händer? Helskärmsläge eller bara strör runt i windows?

Har du uppdaterat dina drivrutiner?(moderkortets, grafik[+directX], servicepack)
Har du fläktarna proppade med damm?
Om du klockat datorn så kanske du missat öka volten.

Som tidigare postade, checka temperaturerna - Speedfan Min favorit när man checkar temp, kan läsa CPU, Mobo, ev. fläktar kopplade med 3pin men även HDDs.
Alla dessa temperaturer har en viss punkt där datorn stänger av sig själv(antar det är standard idag).
Har själv haft detta problem för många år sen, då var det mina diskar som inte fick något luftdrag och på så sätt nästan förstörde dem.