Inlägg av anon39725

Inlägg som anon39725 har skrivit i forumet

1
Skrivet av Reize:
Skrivet av Vicachu:
Skrivet av Reize:

Och Activision Blizzard har speljournalismen lindad kring sitt lillfinger som vanligt...

"Speljournalismen", alltså? Innan du dissar mig helt grundlöst kan du ju iallafall se till att få begreppen rätt

"Speljournalismen" är precis det begrepp jag ämnade använda, ja. Jag riktade alltså inte kritik mot dig som enskild skribent, utan ville snarare poängterade faktumet att mainstream-sajter (som FZ ändå får klassificeras som) i allmänhet aldrig riktigt vågar/lyckas ta ställning mot den här spelserien och allt den står för.

Man får ändå applådera Activision. De gör små ändringar och uppdateringar i presentationen av varje titel så att journalisterna aldrig riktigt vågar anklaga dem för att sakna innovationsförmåga. Ni vet att en stor del av er läskrets tycker mycket om dessa spel och köper dem på regelbunden basis. Ni tar den säkra vägen och höjer spelen till skyarna för att "de är underhållande", ett förhållningssätt som underminerar hela branschens legitimitet.

Jag kunde lika gärna framfört min kritik i din Halo 4-recension, men jag väljer att ta det här. Båda spelen är del av samma cancersvulst. Ta åt er av min kritik eller ignorera den, ert val.

Så för att han ska framstå mer som en revolutionär och inte lika mainstream tänkande reporter så får han inte säga att han gillar spelet för, det enligt dig är dåligt och gammalmodigt i sitt upplägg och inte främjar indiespelen och The Witcher 2 som du som kritiskt tänkande gamer spelar då du inte orkar med allt daltande som andra spelserier så ofta dras med?

Tog bort lite det fin polerade skitsnacket i ditt inlägg

Förstår inte alls allt gnäll på premium. Du köper det för att få alla fyra(tre) expansioner , det kosta strax under 500kr, tycker verkligen inte det är ett taskigt pris... Valet är ditt, kommer du inte spela alla, köp då inte premium. Dom flesta jag ser lipa, som beskriver hur spelet går till och varför det suger, verkar för den delen vara riktigt dåliga gamers och bittra folk som helt enkelt dör. Det taktiska finns där, sen hur och vart man spelar det är en annan femma, men BF3 innehåller ett magiskt taktiskt element. Tyvärr gör inte alla människor det.

Har inte sett folk grina över wow, jag köpte det spelet 2005, dom jävlarna vill ha 100 kr i månaden, sen vill dom ha pengar för en expansion också. Content kostar och 500 kr för allt som är tänkt att släppas är inte girigt.

Allt gnäll och "ge mig saker gratis hela tiden och det ska vara precis som jag vill " attityden äcklar mig.

Tycker verkligen inte att det är så farligt med 500kr för samtliga DLCs och early acces, det är alltså som Back to karkand som också fick köpas... Fast 5st för 500kr? Låter okej.

1