Inlägg av Ecodot

Inlägg som Ecodot har skrivit i forumet

Done! Får jag en trisslott nu? 🥹

Total Annihilation: The Core Contingency, ägde inte basspelet nämligen... 😂

Skrivet av Urbanusling:

Jag vet att nätverkskod och antilagg blivit bättre men att spela FPS med folk i andra regioner kan väl ändå inte vara optimalt?

Kan vara så att den lokala regionen är totallt ospelbar pga extremt många fuskare och då blir EU trevligare med några fuskare + lite mer latency 🤔

Skriv upp mig! 👌🔥

Drog igång kontot 8 April 2004 med Half-Life. 😁

Skrivet av Danster:

Jag har aldrig upplevt att grinding eööer farming skulle vara nödvändigt i något FF-spel när det kommer till huvudstoryn.

Har för mig att man nästan blev straffad för att grinda mycket i FF7, var det inte något med att fienderna blev mycket starkare i sista grottan om man gått över en viss nivå?

Skrivet av Pirazy:

Hellgate: London del två?

Vore drömmen!

Jag vill ha en nyckel!

😩Attans!

Jag vill ha en nyckel!

Tidsfråga innan en mod byter ut zombien mot skogsturken istället 🤣

Skrivet av Johan Lorentzon:

De måste börja göra något åt namnen. jag gillade "remaken" av Modern Warfare, men nu när det blir en tvåa så kanske de bara borde byta namn. Första (menar andra första) Modern Warfare var ju mer ett nytt spel men med samma karaktärer som i första Modern Warefare 1 så de kunde lika gärna döpt det till något annat. Illa nog att vi har Call of Duty 1-3 och sen Call of Duty 4 Modern warfare, men så får vi en uppföljare på det som MW 2. Så rent tekniskt skulle detta blir "Call of Duty 4 Modern Warfare 2 - remake"

Sug på den liksom!

Extra Modern Warfare! 😅

Skrivet av mrpijey:

Åh, ytterligare ett CoD.... är ju nästan som att de anställda på Infinity Ward aldrig sett något annat spel och tror att 100% av världen har och kommer alltid köra samma spel för evigt.

Vore kul om de kom med nåt nytt.... de är ju uppenbarligen kompetenta att göra spel, så hitta på nåt nytt också... inte bara copy/paste av samma spel hela tiden med en något mer uppdaterad 3D-motor...

IW Engine uppdateras hela tiden, tror du Warzone hade vart möjligt med Cod4-versionen av IW-Motorn? Sen tycker jag senare CoD på maxinställningar inte alls ser så tokiga ut (RTX OFF) även om jag oftast sänker inställningarna för att maxa fps;en. Känns dumt att gå till en annan motor när de har full kontroll över sin egna och slipper betala massa avgifter för ett beroende till någon annans motor.

Lets gå! 🙌🏻🙌🏻🙌🏻

Vore trevligt med en nyckel! 🙈

Harem time, lets gooooo! 🙌

The Big Squeeze 2! 🙈

Lätt att jag ska! Kommer säkert tröttna efter kvarten dock.
God jul på er!

Köpt, buggigt af åtminstone under den enskilda bot-matchen som jag körde.