Inlägg av zyMboL

Inlägg som zyMboL har skrivit i forumet

Så du menar att jag ägnat majoriteten av min fritid till något som anses vara lyx? Jag visste inte att jag var så sofistikerad.

Jag är säker på att det finns många bra anledningar, men det enda jag kunde föreställa mig när jag läste nyheten var någon som är portad från sitt eget födelsedagskalas.

Wow, har du hört på maken, en jädrans SSD alltså, nu blir det fart i maskinen.

Jaså säljer det dåligt? Jag trodde alla hade en extra månadslön i bakfickan att lägga ut på datorkomponenter.

Känns verkligen som att dom har gett upp med det här spelet på PC och tar det i andra hand, jag måste erkänna att jag är rätt så besviken. Spelet fungerade skapligt för mig eftersom jag är van med trasiga spel nu för tiden (40-50 fps) och spelet i sig tyckte jag var jätteroligt, jag har alltid gillat batman spelen sedan arkham asylum. Jag såg fram emot Batgirl vs Joker men det blev ju uppskjutet och nu väntar dom sig månader innan spelet ens är "ok" så vem vet om vi får se nå DLC det här året överhuvudtaget.

Allt som allt så är det väl bra antar jag, om dom nu genomför ändringar till kvalitetssäkring o.s.v. tills nästa spel.

Alldeles som att battlefield hade rätt att håna cod? Exakt likadana i mina ögon. Cod hade i alla fall Kevin Spacey som man fick umgås lite med.

För att klargöra: jag ogillar båda serierna lika mycket p.g.a deras marknadsförings metoder och non-stop poäng nötande, premium, oändligt med map pack "dlc" upplåsnings bara vapentillägg. Sen när blev hela jävla spelindustrin en stor fet mjölkbar ko, kan man inte vara nöjd för att man vinner en match och har bra teamplay, måste allting ha en lite morot, "kolla vad närma du är att gå upp en level, åh två mer kills så får jag ett nytt vapen"...

Fokusera på att göra ett bra spel istället för all den här smörjan, "åh vilken bra valuta, kolla vad mycket det finns" fuck you, jag tar hellre ett bra spel i 2 timmar än att sitta och nöta 24/7 för att låsa upp all skit.

Och ja, jag är medveten om att kommentaren kanske inte hade så mycket med nyhetsartikeln att göra, jag tog tillfälle i akt.

Helvete vad bitter jag är, sanna mina ord: spelkrash nr 2 är på väg.

Attica

"Farhågor har väckts av att releasedatumet på spelets Steam-sida flera gånger under julhelgen, skriver VG 24/7."

Va?

Skrivet av WarpGuN:

på pc med mus och tangentbord är 60fps att föredra, men 30fps(stabila) fungera fint från soffan med konsol & handkontroll

Ber om ursäkt om det var oklart, jag talade endast ur PC perspektiv då jag sällan spelar på konsol.

Skrivet av Mox+:

Känns som varannan tråd handlar om vilken FPS eller upplösning spel har. Vad har hänt? Bryr sig verkligen folk SÅ mycket?

Jag är verkligen glad för din skull om du kan spela utan problem med 30~ FPS, tyvärr finns det andra som har vänt sig vid en högre standard och 30 FPS känns verkligen segt. Kanske har jag lyssnat för mycket på TotalBiscuit men nu när jag är väl medveten om vad som finns så känns det dumt att nöja sig med något mindre.

*insert generic anti-wow comment here*

Själv tycker jag det alltid är roligt att återvända till WoW när det kommer något nytt.

Skrivet av Tompa:

Johan Hallstan gillar och har spelat Rocksteadys Batman-lir, så han har kompetensen att recensera Arkham Origins. Han tyckte inte om det, och den åsikten delar han med ett gäng andra recensenter. Men åsikterna om Origins är ovanligt splittrade, vilket märks både i denna kommentarstråd och på andra tyckares betyg.

Vi kritiserar Origins rätt hårt, men någon sågning är det väl ändå inte frågan om? Och Beyond gav vi 3/5 - det betyget befinner sig rätt långt från sågklingan.

Sågning var kanske fel ord att använda, det kändes orättvist att yet-another-Battlefield får en självklar fyra och medan mer utav Batman inte ens kan ta sig till en trea. Men, nog om detta, tack för att du gett mig en bättre förståelse över betyg sättning här på FZ.

Skrivet av Tompa:
Skrivet av zyMboL:

Beyond: Two Souls 3/5 och nu Batman: Arkham Origins 2/5.
Samtidigt får Battlefield 4 en 4/5 och nya AC 4/5.
Jag förstår mig inte riktigt på den här skalan.

Det handlar inte om betygsskalan, betyget speglar bara det texten säger.

Varför tar man då inte bort betyget helt och hållet. Jag tycker den är orättvis när det finns så många olika recensenter här på FZ och när någon som uppenbarligen inte gillar Batman: Arkham Origins sätter ett lågt betyg på den "officiella" recensionen blir det i min bok "FZ.se tycker Batman: Arkham Origins förtjänar en 2/5".

Å andra sidan tillhör jag den lata generationen och skummar mest igenom recensionen och läser mest + och - så min åsikt kanske inte betyder så mycket. Däremot tror jag det finns andra som inte läser överhuvudtaget och tar betyget på fullaste allvar.

EDIT: Det var inte meningen att låta som jag var på offensiven, det är sällan jag tar mig ann kommentarsfältet här på FZ men när två spel som jag storgillade (beyond & batman) blir sågade var jag tvungen att ge min åsikt.

Beyond: Two Souls 3/5 och nu Batman: Arkham Origins 2/5.
Samtidigt får Battlefield 4 en 4/5 och nya AC 4/5.
Jag förstår mig inte riktigt på den här skalan.

Någon borde länka hela panelen gjord av IGN, den var verkligen mysig. Nej men kolla jag råkar ju ha den precis här: http://www.youtube.com/watch?v=Bs1oST27ixw

Jag är ledsen men vad fan betyder "GTA-konventioner serien måste lämna bakom sig" på G Svenska nivå?

Skrivet av HeadlessChild:
Skrivet av zyMboL:
Skrivet av Tobblish:

inb4 WoW suger och är dött.

Jättebra, intelligent välskriven kommentar, otroligt innovativ. Jag tror vi alla mår bättre av att se den.

Jag tror inne du fattade innebörden av hans kommentar, men aja.

Det gjorde jag faktiskt inte heller för ens nu, jag missförstod. Men å andra sidan kanske han trodde att jag inte var sarkastisk lol

Skrivet av Tobblish:

inb4 WoW suger och är dött.

Jättebra, intelligent välskriven kommentar, otroligt innovativ. Jag tror vi alla mår bättre av att se den.

EDIT: my bad, brain no function

Skrivet av Rakoon:

Har en vän som säger så här om 2an i jämförelse med 1an.

"1an var skräp, 2an är lite mindre skräp"

Jag har också en vän, han säger "1an potential, 2an jätte kul"

Half-Life 3 lol