Inlägg av Legalinn

Inlägg som Legalinn har skrivit i forumet

The Last Ninja 4.

Warhammer online för hela slanten efter att ha tröttnat på WoW.

Wow! Laddar ned fort som f-n, innan Musse Pigg och hans Disney polare slukar hela projektet med hull och hår!

Haha! Nu kan det ju hända att jag är något partisk (Hej Firefly), men Nathan Fillion är guld i denna rollen. Ruskigt skön humor och välspelat. Blir ett måste att se denna!

Skrivet av Hullken:

@Legalinn: Det är iofs Simon Stålenhags projekt. Det kom före Stranger Things.

Absolut! Men vibbarna är starka!

Grymt ännu ett spel från Fria Ligan på g! (även Mutant Zero).
Baseras på bords-rollspelet: Ur Varselklotet, som är som en svensk variant av hyllade Netflix serien Stranger Things.

http://frialigan.se/sv/games/ur-varselklotet/

Fotboll Manager för min del. Säger alltid samma sak varje år: - Ne i år blir det inget köp av FM.
Sedan sitter jag där igen efter att ha tröttnat på senaste spelet.

Fördelen med FM är att det är ett lugnt och stilla spel (för det mesta) där man t o m kan gå ifrån datorn utan att man blir kickad från gruppen som i andra spel. Man kan alt-tabba lite under matcherna och bara njuta av icke-stressen

Kommer osökt att tänka på Interstate 76, det gamla bilspelet från 1994,som utspelade sig efter katastrofen. Håller tummarna att det är så.

Jag reagerade också först när jag såg bilden och tänkte: - Vafalls? Detta måste vara fel bild inklistrad. Sen såg jag trailern och tänkte: Coolt!
Jag är själv en person som gillar historiskt korrekta spel och simulatorer av alla de slag, men battlefield är för mig ett action spel, inte så noga om det är killar eller tjejer.

FZ - Bäst i test - sedan 1996

Trist! När man nämner flygare och har ett flygplan på quiz-bilden, så förväntar man sig att, som flygsimulator -nörd att det skall gå bättre. Inte ens en fråga på vilken sida av cockpiten gasreglaget i en Pfalz12 sitter? Skämmes!

Haha! Skön Quiz!

2/10 Korrekta svar!
Hoppla! Du spelar nog oftast utan ljud. Har du spelrummet vägg i vägg med ett äldreboende, månne?

Kingdom Come: Deliverance, Sea of Thieves och Hunt: Showdown är dom spelen som gått varmast på hårddisken den senaste månaden. Dock är ju Hunt: Shodown fortfarande i Early Access. Men KDC är min solklara favorit hittils i år.

Önskar att jag gillade Far cry serien. Försökte seriöst med Far Cry Primal. Men blir så lack på alla "pilar" och " GÅ HIT NU" - prylar så man kräks. Spel som inte har en massa UI- grejjer som visar vart man skall gå, eller pilar som visar vart nästa uppdrag är vinner mitt spelhjärta direkt.

Körde betan och insåg att min "gamla" burk fixade spelet utan problem.
Intel Core i5-3470 3.2ghz, samt Ati 7950(3gb). Kikat flera ggr på uppgradering, men insåg snabbt att det inte var värt pengarna i nuläget.
Samtidigt bör man fundera på vilken väg dom flesta utvecklare idag går. Om man kikar på E-sporten så har vi lir som knappast utmanar din dator, utan mer mängden av spelare som kan köra ditt lir utan att uppgradera.
Vi har t ex, LoL, CS:GO och Overwatch som struntar i vad din dator klarar utan mer hur duktig Du är. Me like.

8/10 Correct answers!
Grattis till C65:an!

Minnet var inte vad jag hoppades på då "Vic" 64:an var en stor del av barndomen =D

Precis som du så tillbringade jag min ungdom med att lira Sensible Soccer, World of sensible soccer och Cannon Fodder på Amigan. Otroligt bra på sin tid. Håller tummarna för att detta inte skall floppa som dom tidigare "remakes" gjort.

Ja
Blade and Soul

En äkta (aftonbladet) klick-artikel....
Vad FI eller Gudrun har att säga rör mig lika mycket som en fis i rymden...

2 fort 2 (Quake Team Fortress)