Inlägg av Fredz

Inlägg som Fredz har skrivit i forumet

1

EDIT: Hittade en bra sida där jag fått svar på det mesta så nu är det bara att bita ihop och betala. xD

Jag vill definitivt se mer av Efsta.
Som jag skrev i ett litet hyllningsinlägg (till Wakkaah) i en av de senaste Efsta-trådarna är just Efsta-streamsen första gången jag (som 43-årig spelfantom) faktiskt intresserat mig för att kolla på spelstreams. Egentligen är jag inte ens förtjust varken i att kolla på spelstreams ELLER (håll i er nu Souls-supportrar!) denna typ av spel.
Att jag har kollat varenda minut av Efsta-streamsen med Wakkaah säger väl det mesta om hur uppskattade dessa är och bara det borde göra att det är värt att köra vidare med dem ett tag till.

Sedan om det är varje dag, varje vecka eller ett par gånger i månaden kvittar nästan - bara jag vet att jag har något att se fram emot. Dessa streams peppar mig att fortsätta mitt eget äventyr i världen - även om mitt spelsätt skulle orsaka en svårartad hjärtinfarkt hos samtliga hardcore Souls-supportrar, hehe.

Även om det kan vara lite småskoj att kika när folk kör något annat spel jag är intresserad av blir det ändå en annan femma när man över tid får följa med på äventyret istället för att bara få vara med i början av ett spel där det mer handlar om att visa upp spelet ifråga än att just påbörja ett äventyr.

Så plz ärade Redaktions-Gudar-&-Übermänniskor - mer Efsta tack! ^^,

Lurkat i många år men kände att idag var dagen då ett konto skulle skapas och detta enbart för att hylla @Wakkaah.
Jag har spelat sedan jag och min lillebror fick vår första C64 och vårt första SEGA Master System - dvs ganska länge - men jag har aldrig öht intresserat mig för att se andra spela. Snarare har jag fnyst åt fenomenet. "Varför se någon annan spela istället för att spela själv?"

Med Wakkaahs och Efstas intåg har jag dock ändrat mig (åtminstone när det är pågen ifråga som streamar). Det är helt enkelt, och här stjäl jag skamlöst ett av dina favorituttryck Wakkaah, väldigt mysigt att följa dina och Efstas äventyr.
Utan dessa äventyr hade jag givit upp Elden Ring för längesen då det, egentligen, inte alls är min typ av spel. Men streamsen gör mig alltid peppad att köra bara liiite till.

Så tack Wakkaah för trevliga streams och en fantastiskt härlig personlighet. Dessa streams utgör ett perfekt sällskap när jag, likt igår, har en (fysiskt) dålig dag pga de skador jag ådrog mig i en trafikolycka 2019 och fortfarande är hemmavarande efter. Streamsen gör att jag kan fokusera på annat en stund vilket betyder mycket.

Tack även till FZ för att ni låter Efsta dela sitt äventyr med oss. Hoppas vi får se honom snart igen.

1