Inlägg av Nachonalist

Inlägg som Nachonalist har skrivit i forumet

1
Skrivet av ZyntaX:

"Mostly negative".
En betydande majoritet, tror det var 70% av betygen var negativa.
Hur får du det till individer?
Spelet är skit, testa det själv innan ni pekar finger på gnällare.

Jag spelar spelet just nu och som jag sa innan. Inga problem. Fantastiskt spel so far men förstår om folk gnäller om spelet kraschar. Det är ju oacceptabelt.
Men jag uppmuntrar ändå folk att köpa det, för själva spelet är grymt bra. Det kommer väl en patch om några dagar som styr upp situationen. Och som jag sa, det är fler folk som är negativa som går in och skriver omdömen än vi som sitter och spelar spelet som det funkar för.

Skrivet av kebbe:

Kanon, måste innebära att ingen annan har några som helst problem med spelet och portningen är helt perfekt. Bra att detta kunde redas ut.

Det är ju individer som gnällt och skapat dåligt betyg. Så vitt jag vet brukar folk sällan gå in och hylla i forum om allt flyter på bra utan bara om man är missnöjd. Ville bara balansera upp allt gnäll lite.

Jag har spelat i ca 2 timmar. Uppdaterade grafik rutinerna innan. Shaders tog väl någon halvtimme att ladda. Inga problem i spelet, flyter på hur bra som helst. Endast positiv upplevelse so far.

Ålder: 40
Yrke: Regissör, reklamfilm
Utbildning: En utbildning från Kulturama filmskola 2 år samt en utbildning på 2,5 år från Academedia
Erfarenhet: 12 år
Bruttolön: 50k innan skatt.
Förmåner: Friskvård 4000. Betald resetid. Måste åka till en kommun bredvid 2-3 ggr i veckan som tar en timme.

Ska börja på jobbet nästa månad. Har de 12 åren fram tills nu jobbat som frilans fast representerad av olika bolag runt om i Europa. Har jobbat runt 50% de 12 åren så ska börja heltid nu vilket känns läskigt. Tjänade runt 30k för 50% arbetstid men visste aldrig hur nästa månad såg ut. Ibland hade jag inget jobb på 2-3 månader och sedan massor en månad. Men kul jobb! Även hunnit jobba som cinematic director på ett spel. Sett mycket av världen på arbetstid. Ska börja heltid för att få lite mer stabilitet i vardagen med små barn.

Såg att man kunde anmäla sig för chans till steamdeck men måste man verkligen kolla live för att klicka hem den?

Even older

LÄNK

Gjorde denna för några år sedan. Kändes relevant, själv precis 40 år fyllda. Ingen som spelar alien fireteam?

1