Inlägg av Pzyber

Inlägg som Pzyber har skrivit i forumet

Skrivet av Mikaelh:

Originalspelet försämras ju inte bara för att det släpps expansioner. Tvärtom! Delar av materialet kommer ju ofta i en gratis patch.

Både och, viss spelmekanik känns ofullständig om man inte har motsvarande dlc även om patchen är gratis. Nu är det inte bara detta spelet som lider av det fenomenet.

Skrivet av monsterbenke:

satan va dom tjänar på alla dlc!!

Beror på, själv gav jag upp på spelet då det släpptes dlcs hela tiden. Så där tjänade de mindre på mig mot om de släppt dem mer sällan mer välgjorda för ett lite högre pris istället. Tror inte jag är ensam om detta.

Skrivet av Slashgibber:

Alltså, jag ogillar Elon Musk mer än den genomsnittlige gemene människan, men jag måste nog hålla med Elon i det här fallet. Techbranschen måste komma ifrån det här med att allt måste vara gratis för användarna, och användarna måste vänja sig med det. För annars kommer branschen inte gå runt ekonomiskt.

Skulle personligen dock aldrig betala för social media. Det är en kul grej men inget jag någonsin skulle lägga pengar på. Tror inte jag är ensam om att känna så.

Sabre Wulf som spelades på en Sinclair ZX Spectrum.

Helt klart mitt Geforce 3. Prestandahöjning jag inte skådat tidigare för en vettig summa.

Blir intressant att se hur det blir. Undra vem kompositören blir. Settlers är ju inte settlers utan Haiko Ruttmanns musik!

1an och sen 2an. Moddade som bara den och gjorde egna kartor, bilar mm

0 kr.

Spelar ett fåtal spel mycket så game pass och liknande är inget för mig.

Snart måste man väll ha kamera så de kan känna igen spelaren med. Blir som i Kina.

Skrivet av Dunder:

De hade väl rättigheterna när det var en mod i WC3, men då vägrade de ta i det. Sen försökte de sätta käppar i hjulen för Valve när de insåg hur stort det var.

HotS blev ju bara ett skämt i jämförelse.

Nej fanns ingen sådan skrivelse för WC3. Så de hade inga rättigheter där. Däremot lade de till det i samband med Reforged, så moddar skapade för det äger de rättigheterna till.

Det roligaste är att fiska i detta spel, det tröttnar jag aldrig på.

Såg något ted talk för några år sedan om samma princip fast mer generellt. Den generation unga som växt upp nu kräver belöning hela tiden. Talaren kallade det för sitcom generation. Denna generation vill ha snabba resultat annars tröttnar man. Se bara fenomen som tiktok. Vem orkar se en lång video när det går att få belöning på minuten. Tar det tid utan snabb belöning tröttnar man lättare i denna generation. Detta gäller ju givetvis inte alla men till en mycket högre grad generellt än tidigare.
För att bidka detta krävs det konstanta belöningar, då slänger man på battlepass och liknande för att få folk att spela.

Skrivet av Neverwild:

Vilken tur att det inte är ett mobilspel då.

Det är alla spel där man kan betala för progress.

Nej "mobilspel" betackar jag mig för. Bojkott direkt. De förtjänar 0 i betyg.

Gunship var kul men Gunship 2000 gillade jag ännu mer. Blev många timmar på min amiga med det spelet. Det var smidigt att installera på hårddisk med minns jag så man slapp diskettbyten.

Tycker inte spelutvecklarna/distrubitörerna ska ha något ansvar för detta. Men den dagen spelen slutar att säljas eller finnas tillgängliga bör det vara helt fritt fram att kopiera och sprida dem. Spelar ingen roll om de börjar sälja dem igen vid senare tillfälle.

Skrivet av Najkan:

60 fps.. Duger, men varför blev det så på pc? Lathet eller svårt o fixa?

Det enda jag skulle kunna tänka mig är att de gjort en Bathesta och att grafiken är innestlad i fysik och övriga uppdateringar. Då ballar det ur om man har för hög fps än vad det är skapat för då allt blir snabbare. Ser ingen anledning till att begränsa annars.

Inte så konstigt då jag inte ens hört talas om det fastän jag lirar BR-spel och är inne i deras launcher flera gånger i månaden.

Riktigt dåligt av EA. Fick hjälp av av Steam-supporten för många herrans år sedan att komma åt mitt konto då lösenordet var borta efter en diskkrash (ha alltid backup!). Då krävde de bildbevis på fodralen och cd-keyn för half-life och counter-strike bl a. Betydligt säkrare och detta är väldigt länge sedan, antar att de har bättre och säkrare metoder idag. Hoppas EA lär sig något.

Skrivet av Lilagröt:

Men prenumeration är inte vettigt för alla krävs att man använder det till att testa mycket olika spel. Spelar man samma spel hela tiden är det ju bättre att köpa spelen för sig. Jag skulle aldrig få för mig att betala för ex spotify exempelvis.

Jo precis, de spel jag spelar hamnar ofta på mellan 500-10k timmar när jag är färdig med dem så inte värt att betala månadskostnad på det