Inlägg av Dhrenor

Inlägg som Dhrenor har skrivit i forumet

Kan inte riktigt fatta att jag, dag ett, köpt de senaste två Pokémon-generationerna och trott att jag ska ha lika kul som med röd/blå och guld/silver.
Ändå tror jag inte att det bara handlar om nostalgi, för jag har spelat om klassikerna och ”försökt” känna och analysera lite för skoj skull. Jag tycker de två första generationerna är väldigt mycket mer episka och spännande i upplägg, grafik och musik.
Måste försöka komma ihåg att inte köpa fler Pokémon-spel, eftersom jag uppenbarligen inte gillar de nya spelen haha…

För mig har det gått så långt, med min stress kring dessa tjänster, att jag packat ner min Xbox och ska ge den till min syster. Spelar nu endast spel jag köpt till PS5 och Switch. Sedan en vecka tillbaka njuter jag av mina spel på samma sätt som när jag var yngre. Det känns befriande och har gett mig spelintresset tillbaka.

Menar inte att någon annan behöver följa mitt exempel. Det är absolut ett lyxproblem att ha ”för många” spel, men jag vill njuta av till exempel Tears of the Kingdom och Forbidden West i lugn och ro.

Skrivet av Lilagröt:

Det är inte alltid gratis på xbox men kanske alltid på spel utgivna av microsofts studior.
Ex Call of duty cold war ger dig inte Series funktionerna gratis om du köpt One varianten av spelet. När jag köpte mitt så låg Series varianten någon hundring högre i pris. Jag tycker det är lite löjligt av företagen att ta extra betalt för sånt. Men det kanske är dyrare att sälja spel till PS5 samt series det har jag ingen aning om.

Det visste jag inte. Det har varit gratis uppdateringar på alla spel jag köpt hehe 😊
(På Xboxen)

Skrivet av Johan Lorentzon:

Personligen är jag ok med en liten summa för att uppgradera, men att tvingas köpa spelet en gång till eller köpa de dyrare versionerna kändes lite väl sniket.

Får mig att tänka på Spider-Man (PS4). Känns surt att behöva betala för att få 60-fps på PS5:an när liknande uppdateringar alltid är gratis på Xboxen. Förstår att spel inte är gratis att uppdatera/patcha, men ändå…

Har verkligen precis klarat ut Horizon Zero Dawn för första gången, några dagar före den här patchen haha! Men bra nyheter! Har ju dlc:t kvar. Ska vara värt att spela, har jag hört?

Jag hade helst sett de två första generationerna på Switch. Hade köpt Guld/Silver dag ett, men Nintendo vill väl inte ha mina pengar? Jag hade gladeligen betalat för original-versionerna igen. Behöver verkligen ingen ”remake” med, enligt mig, fulare design/grafik.

Min favorit-konsol

Härligt att äntligen få en tiopoängare 😃

Skrivet av Inso89:

Nice, beställde min den 23e med men inte fått något mail än men hoppas att de kommer snart Var det Standard eller Digital edition?

Även jag beställde den 23:e juni, Digital Edition. Går och väntar på leveransbesked haha.

Skrivet av joimy85:

Det står i röd text under att det är beräknat 2 v leverans och att dom även annullera din order om dom inte kan fixa fram enheter .

Jag uppfattade texten på samma sätt men läste precis igen… står det inte att de endast annullerar om ordern innehåller fler än en enhet?
Kanske önsketänkande för att jag själv lyckades lägga en order igår kväll. Men hoppas ju på det bästa 😄

Tycker ärligt talat att grafiken påminner om ett PlayStation 2-spel. Jag brukar annars ha respekt för olika spel, genrer och tycke och smak men… förlåt.
I barndomen dominerade japanska spel mitt spelintresse men nu för tiden tycker jag ofta att japanska utvecklare verkar ha fastnat i 10-15 år gammal teknik.

Vet att det är lätt att säga att man ”slarvade” men det tycker jag själv att jag gjorde på första frågan och gick in med hög energi utan att läsa ordentligt... Så detta Elder Scrolls-fan får nöja sig med 9/10

Ocarina of Time har betytt mest i min barndom, och där hamnade min röst. På senare tid har Wind Waker tagit plats i mitt hjärta. Att ge sig ut på äventyr till havs i ett lite... gladare Zelda, känns som ett härligt inslag i serien.
Vill även bara nämna att jag minns att jag drömde mig bort i Oracle of Seasons-världen som yngre. De två Game Boy Color-spelen är nog förbisedda av många. Tror de släpptes när Advance och nysläppet av A Link to the Past var aktuella.

8/10.
Känns bra, då jag knappt rört genren 🙂
Spelade väl kanske halva AC Black Flag och har Origins i ”backlogen” 😁

Skrivet av r4v3nl0rd:

Torchlight 3 då? Verkar fått dåliga betyg men ser ju kul ut... Någon som spelat och kan reda ut?

Är själv på jakt efter en Diablo-klon, men spelar nästan enbart på Xbox.

Började spela det igår. Riktigt kul hittills 😎

”Det verkar dessutom vara en PS Plus-fördel, men det ska tilläggas att Sony inte nämnt något officiellt om detta.”

Sony sa ju det i UI-videon...väl? Hörde jag fel?

Skrivet av Halvars90:

Gör Nintendo ofta så här? Första gången jag hör talas om det. Är däremot inte intresserad av detta spelet. Jag skulle vilja att Nintendo släppte alla spelen i Fire Emblem som de gjorde till GBA.

Nintendo gjorde nyligen samma sak med Super Mario 3D All Stars. Jag önskar mig att företaget får tummen ur och släpper åtminstone de 50 bästa GBA-spelen på Switch. Personligen behöver jag inte remakes, som folk ofta skriker efter. Jag vill kunna gå tillbaka och njuta av en klassiker som exempelvis Golden Sun. Fantastiska spel, med eller utan remake-behandlingar.

Har funderat mycket på varför Nintendo tidsbegränsar köp på detta sättet. Tror inte ni andra att det skulle kunna vara för att de har någon slags ”valv”-butik på gång? Eller att det nästa år släpps en större mängd äldre titlar i E-shop?

9/10 fick jag 😊 Fantastiska minnen från 64-tiden 😎