Inlägg av kalaspuffar

Inlägg som kalaspuffar har skrivit i forumet

Skrivet av brewitz:

Det gör det säkert, men jag moddar aldrig av ren princip. Antingen så spelar jag spelet som det är tänkt med alla skavanker som de har eller så får jag hitta en "inbyggd" work around som i KC:D.
När man gör det så bökigt att spara som jag så hamnar man lite halvvägs så som det är tänkt och man går inte "all in" och sparar var femte sekund som det ibland slutar med i en del spel

Nä, det är skönt att kunna spara inför en strid då jag är i princip alltid tar mig vatten över huvudet och när jag väl förlorar så slipper jag starta upp en sparfil som gjordes1,5h IRL-tid tidigare i spelet för att jag bara lullat runt i skogen och plockat svamp o bär och luktat på blommorna innan jag väl sprang på banditerna och råkade mucka gräl.

Förstår hur du tänker. 😁

Skrivet av brewitz:

Körde det när det var nytt men sen kom nåt annat och man blev distraherad tills nu i veckan när jag läste recensionen

Installerade på nytt och det är gemytligt långsamt spel utan någon större stress. Striderna är jäkligt svåra för jag har inte riktigt listat ut hur i h-e man använder svärden och skölden intuativt. Jag förstår principen men det sätter sig aldrig i ryggraden så man får hela tiden försöka om och om igen när man är så kass som jag är på fighter i detta spelet, tur att det inte går ut på att fightas konstant.

Sen stör jag mig på att det inte går att spara utan att slösa Schnapps men hittade en work around genom att SAVE & QUIT och helt enkelt starta om spelet istället för att slösa stålar på att köpa "spara-dricka" snål som man är

Finns en mod så du kan spara när du vill. Finns på nexus.

Skrivet av JerkerRaner:

Gamers är fan patetiska i dessa fall.

Väldigt. Samtidigt kan dom ju knappast vara helt friska.

Skrivet av Geijmer:

Du har så fel där, konsoller är inget barnleksaker. Det är för alla oavsett ålder. Men du har egen åsikt du får tycka vad du vill.

Får han verkligen tycka vad han vill? Han hade ju fel?😂

Båda sidor har för och nackdelar. Båda sidor komplementerar varandra.

Skrivet av Freakon:

Det är skönt i några sekunder och vips så är det slut och skamkänslorna tar över.

Kan tänka mig. Jobba på det.

Skrivet av Freakon:

Jag har provat thaimassage. Gick x antal gånger i höstas på mitt lokala Happy Ending. Skönt (mestadels) men det hjälpte inte alls, tyvärr. 😞

Så happy ending var mestadels skönt? Tråkigt att höra.

Skrivet av Dunder:

Kul att de börjar ta moddstödet lite mer seriöst, men jag är mer intresserad av när de tänker skicka min deluxe edition

Vad landade priset på den? Funderar om jag ska köpa eller inte.

Är det nu kingdom come deliverance släpps till switch kanske?😁

Skrivet av beersgarden:

Jag vet inte riktigt, det enda som jag hittade då när jag letade och googlade efter lösning var typ uppdatera automatiskt, uppdatera när du startar spelet eller uppdatera med prio.

Japp, måste ha förväxlat eller förträngt att det inte går. Dåligt.

Går ju att välja om det ska installeras automatiskt eller om man själv ska göra. Kolla inställningar.

Skrivet av SWEBarb:

Ensam hemma morsan.

Dig lurar man inte så lätt.

Bump. Ingen som är sugen då antar jag?😁

Skrivet av dTexN:

Njaäe, 240k spelar det på steam just nu. 5 månader efter release utan någon egentlig uppdatering och med hela 96% rating. Det är starkt

What? Ingen egentligen uppdatering? Hur menar du då?

Skrivet av KtownTreble:

Är grymt sugen på en Steam Deck Oled. Försöker hitta info om vad priset blir i svenska kronor om jag beställer från Steam? 569 Euro för 512 Gb-modellen är enligt dagens växelkurs 6393 SEK. Kan detta stämma eller har jag missat något?

Min gick på 6200 något, beror lite på var kronan ligger.

Säljer Steam deck

Hej alla. Tänkte kolla om någon är intresserad av att köpa min Steam deck 256 gig.

Sitter ett skärmskydd på, med en liten fläck i höger hörn. Det är alltså under skärmskyddet eftersom jag är keff att göra helt problem fri. Går ju byta ut om man nu vill det.

Inköpt sep 22, och har inte haft några egentliga problem. Har köpt nya oled därav att jag säljer den. Jag prövar här annars lägger jag förmodligen upp på tradera. Mitt konto där heter "kalaspuffarn" om man vill kolla omdömen.

Pris vet jag inte riktigt, om någon har förslag så bara köra. Tack.

Skrivet av pastapapa:

Tjena! Efter ca 20h har jag nyss

dödat dom tre goblin ledarna

med min Warlock och Shadowheart & Laezel i partyt. Det har inte känts jättetaktiskt (ska dock erkänna att jag sänkt svårighetsgraden till easy/story mode för att jag upplevde normal för svårt) och jag ser mig själv i stort sett bara spamma Eldritch blast, heala med Shadowheart och svinga med yxan som Laezel.

All skit jag plockar upp som skålar, muggar, döskallar - är det bara trams? Och vart hittar jag en merchant jag kan dumpa alla mina items markerade som "wares" till?

Jag tycker spelet är ok trots att det känns som att jag bara får ut en bråkdel av den "riktiga" upplevelsen, om den existerar. Jag gillar storyn och jobbet samtliga voice actors gjort, tycker det är engagerande.

Vad är det jag missar? Har jag liksom valt fel class? Jag valde Warlock för att ha hög charisma och kunna prata mer än att slåss, men nu börjar jag undra om jag bara ska prova en fighter-typ och anamma "slå först, fråga sen"-mentalitet eftersom det ändå blir en del konflikter... Vad tänker ni?

Angående saker att sälja finns det en iallafall i the groove.

Spela för att lära dig, jag spelade till act 2 första gången sen startade jag om med en helt ny karaktär. Se till att utforska varenda hörn i act 1 för jag hade missat lite första omgången.

Det finns så mycket att göra att det är omöjligt att göra allt i en playtrough.

Skrivet av PeTTs0n:

Spacer's Choice Edition är ju en "remaster" som är utvecklad av Virtuos Games och inte Obsidian - en "remaster" som fått rätt mycket skit för att vara buggig och tämligen ooptimerad. Ska väl vara bättre nu efter några patcher, dock.

Kör den på steam deck, flyter på bra.

God jul alla!

God jul till er alla!