Inlägg av Powerzone91

Inlägg som Powerzone91 har skrivit i forumet

1

Ang att terminators dör för lätt..så beror även Det på svårighetsgraden.
AI:n tål mer, blir smartare och upptäcker dig lättare beroende på svårighetsgrad. Alla borde köra detta på extreme. I första filmen när Sarah och Kyle precis flytt från terminatorn på tech noir,så frågar hon honom " Can you stop it..?" varpå han svarar "With these weapons..i don't know..". It makes sence, för i framtiden har de ju plasmavapen, vilket tar ut dem lättare. I spelet kan du inte ta ned en terminator med shotgun eller annat, bara vissa fiender. Däremot kan du få terminatorn att falla på marken, vilket ger dig några sekunder att fly. Så det är verkligen spot on från filmerna.

Jag gillade detta spelet otroligt mycket. Man bör dock spela på det svåraste (extreme) för att det ska bli utmaning. AI:n i spelet ÄR smart, allt handlar bara om svårighetsgraden man kör på, det säger sig självt.
Det är nice att många på steam gillar det också. Många applåder till reef och teyon för ett grymt arbete! 👏👏

Skrivet av Mirage:

Sales bot identified!

Knappast. Lira det själv.
Många som prais:ar spelet på steam.
Recensenterna kanske ger dåligt betyg, men kom ihåg att det betyget är utifrån vad just DEN personen tyckte. Inget annat. Beror på vad du jämför med, samt om du är bekant/fan av franchisen sedan tidigare, eller vad du är van vid att lira. För det är klart att det påverkar mycket. Läste på en sida (utan att nämna namn) att det var för lätt och att fienden inte hade någon som helst pricksäkerhet. Ehm..ja om man kör på easy kanske??? som är förinställt. Snyggt.. Lira på extreme istället, då träffar fienden även på kilometerlångt avstånd och bakom skydd. Säger ju sig självt att det blir svårare beroende på svårighetsgraden du väljer och kan få AI:n att bli smartare.
I slutändan handlar det om vad DU tycker. Kan givetvis vara åt andra hållet med där ett spel får toppenbetyg överallt, vilket får dig att skaffa det. Men det behöver inte innebära att du kommer hålla med och gilla det. Kolla bara The Last Of Us, som exempel, eller Breath Of the Wild som båda är otroligt omtalade. I mångas ögon är dem mästerverk, men för mig var det inte mer än ok. Finns bättre lir i Zelda-serien (enligt mig ska tilläggas) Likadant är det med filmer.

Någon här som lirat spelet själv?
Herregud.
Jag har kört flera timmar in, och visst finns det några mindre bra punkter, som exempelvis voice actingen är inte perfekt. Other than that, så är spelet bra. Ser otroligt bra ut grafiskt, och tycker man inte det så undrar jag vad man har för standard. Blir alltid helt annat att lira på tvn än att se videos.
Och nej, spelet skulle inte lanseras nu bara för att Dark Fate hade premiär. Spelet har varit under utveckling sedan 2015, men för de flesta kom spelet som en chock, och bara för att Teyon och Reef entertainment ligger bakom projektet (som gjorde Rambo the video game) så blev många rädda.
Ska också tillägga att spelet för övrigt inte har något med den nya filmen att göra, över huvud taget, varken storymässigt eller med karaktärer. Detta är ett stand-alone spel i serien med helt egen story som aldrig berättats förr, med terminator och T2 Judgment day i bakgrunden.
Gillar man terminator alls så säger jag KÖP och bilda din egen uppfattning. Lyssna inte alltid på vad andra säger och vad det får för betyg. Tråkigt att dissa ett spel pga ett betyg, och upptäcka att man tycker om spelet om man får för sig att lira det i framtiden.

1