Inlägg av Constantine

Inlägg som Constantine har skrivit i forumet

Skrivet av Earthscum:

Kanske för att de ändrade storyn från originalet? Jag är en av dem som köpte REMAKE efter jag spelat REMAKE Demo. Tänkte "Ja de här kan bli bra" smart då av dem att "gömma" alla ändringar i storyn till efter "demot" Whispers som ändrade spelet till nå konstig uppföljare som utspelar sig i en annan tidslinje och gjorde slutet till en Kingdom Hearts fanfic.

Blev så sjukt besviken på hur de gjort med ändringarna att jag inte kommer röra Rebirth om jag inte får det för 50 spänn eller gratis.

Lol, märkligt resonemang. Spelet kan fortfarande inge fin nostalgi och minnen, samt objektivt rolig gameplay. Att storyn inte är direkt samma som originalet tycker jag är en konstig anledning att inte försätta antagligen square enix största projekt i deras historia... menmen you do you.

Skrivet av Knalle:

Om det där är vardagen på din arbetsplats så måste jag säga att det är otroligt priviligerat att kunna snacka bort halva arbetsdagarna och få betalt för ingenting. Mycket bättre betalt än vad jag har, skulle jag tro, och jag får fan i mig jobba.

Jag är inte emot hemarbete och absolut inte för att man ska slita ut sig och bli bränd men i min värld låter det knas att lalla runt 8 timmar om dagen. Att sedan skylla på att produktiviteten är sämre för att man inte får vara hemma och jobba när man i själva verket bara dricker kaffe och pratar är extremt bortskämt om du frågar mig. Någonstans har man väl ändå ett ansvar?

Ja alltså vad har du för jobb? haha

Nyktert perspektiv, håller delvis med. Tycker spoilers är tråkigt speciellt med spel som FF7: Rebirth, jag sitter i den sitsen att kommer vänta till PC release för jag har inte PS5 fn. Alternativen är då för mig, köpa ps5 endast för Rebirth, disconnecta mig helt från internet/alt rensa youtube historik och algoritmer etc. ELLER, försöka att undvika spoilers, men inte tappa det om jag blir spoilad. Jag hade redan reflekterat över det sista alternativet för några dagar sen (vilket det blir) så - roligt att du skrev en krönika om det nu precis nu!

Skrivet av whoo:

Jag anser tvärtemot att bättre HW behövs, extremt frustrerande att behöva välja mellan performance/fidelity mode i spel. Jag vill köra 60 fps i maximal möjlig grafik/upplösning.

Ja det är helt sjukt att detta inte är standard. Kändes som att det stora hoppet mellan senaste generationen skulle vara just 4k/60fps. Det börjar verkligen bli dags nu med tanke på att man har lirat 4k/60fps+ ett bra tag nu på PC.

BoboVR headstrap har en version med utbytbara batterier som ger ca 2h styck. Rekomenderas starkt.

Skrivet av cyppa:

Har man inte lärt sig idag att inte ha några förväntningar alls på spel så får man skylla sig själv, tycker jag.
Har gått på hypen så många gånger att idag har jag alltid inställningen att spelet kommer förmodligen suga fet röv och det gör att jag köper färre spel, men blir positivt överraskad när spelet faktiskt är bra.

This. Fler behöver komma till denna punkt för att det faktiskt ska ske en förändring i spelbranchen. Vi vill väl alla ha mer av färdiga spel med en uppriktig marknadsföring och inte tvärtom? Som tyvärr de flesta spelsläpp är idag, synnerligen AAA spel.

Skrivet av Freakon:

Jag har en magnet med hela familjen på kylen. Fick den i gåva av en dansk som förlorade ett vad om att Trump skulle vinna som president.

Han förlorade ännu ett vad då han påstod att Trump skulle kriga och härja mer än Obama. Därav har jag hans signatur på magneten.

Hans senaste påstående är att Trump inte kommer att bli president igen. Time will tell och min magnet är redo.

Haha så bra!

För alla som inte sett:
https://youtu.be/hS2emKDlGmE?si=sSLj8alr_WIH462g

Spelet sög röv, provade ett par timmar på gamepass. Helt värdelöst. Jag trodde först det var jag som tappat intresset för bethesda rpg/space rpg. Men icke, spelet är universellt dåligt. Speciellt från bethesda, speciellt för 8års arbete av ett par hundra devs.

TES VI öde är härmed väldigt osäkert.

Låt oss inte glömma att mgs5 är seriens sämsta och i bred mening inte ens är ett färdigt spel. Personligen ger jag 5an 5/10. Största spelbesvikelsen genom tiderna, och nej det är inte konamis fel.

Titta vilken hit death stranding blev... aa precis.

Skrivet av robbis:

Blev du besviken på skyrim?

Anledningen varför dom faila med Starfield var ju mest för att dom själva verkar tro att det är så jävla nyskapande och hightech! Hade dom skitit i att säga dom sakerna så hade man tagit det för vad det var. Nu är det bara ett riktigt mediokert spel, skyrim fast i en sämre värld och dåligt optimerat! Dock så är combat och annat riktigt bra i det.

Jo alltså Bethesda tenderar ju alltid att overhypa sin spel, slog väl dubbelt nu med tanke på att det var en ny IP. Jag är också orolig för TES VI, men universumet + uppdaterad grafik motor bör vara tillräckligt i sig för att vara tillfredställande.

Så dom har inte ens börjat på nästa bf? Bra jobbat Dice. Dags o lägga ner hela skiten imo.

Uppenbart troll de här, sjukt att ingen verkar inse det.

Riktig badass!

Misstänker att det kommer bli ett cyberpunk de här.

Skrivet av Dergo218:

En remake av Battlefield 3 är egentligen det jag vill ha eller åtminstone ett BF som är i samma anda. Gameplay mässigt vill jag se reparationer utifrån tanks, jag vill se klasser, supression som liknar hur det var mot slutet av BF3 och ta bort powerslides samt sakta ner spelet lite. Systemmässigt vill jag se riktigt hardcore och dedikerade servers (folk vill bygga communities). Med detta kan dem så klart ha ingame stores men håll det realistiskt! Hade lätt kunnat köpa ett pack med svenska militärens olika kamouflage.

Vi var många som varnade om att Battlefield började röra sig allt mer mot CoD hållet efter 3:an och vi ser nu vad som händer om spelet blir uppspeedat och man tappar dedikerade servers. Battlefield hade vid 3:an och 4:an (även om det också var något uppspeedat) en bra plats i FPS genren, det var inte en mil-sim och det var inte spray and pray + run and gun(Arma vs CoD).

Först när Battlefield återtagit sin position som balanserat realism vs arkad kommer jag köpa ett Battlefield igen.

Precis detta. Hoppas dock innerligen för Vietnam i nästa spel.

Ni som har spelet, finns det möjlighet att spela på servrar där bottar är avstängt? Finns det någon filter funktion så man aktivt kan välja bort det?

Finner liksom noll mening med att springa runt o skjuta bottar i multiplayer. Då lirar jag hellre nån av CoD kampanjerna.

Fattar inte, är 467€ (ca 5500 kr) inklusive moms?

I så fall är den ju fan nästan halva priset av en ROG Ally (9500kr)

Skrivet av uberpwnage2.0:

Du gissar mycket verkar det som. Har någon av dessa serier något av de problemen du just nämnt eller sitter du bara och häver ur dig saker? Har inte sett många av dem.

Väldigt lustig gisning om det är det första du tänker på så fort en del serier och annat tas bort och inte får någon fortsättning.

Men shit sluta vara äcklig. Han beskriver väl i sin post. "...som grovt prioriterar politiska budskap och att framhäva sexuella läggningar framför genomtänkta och välskriva karaktär och handlingar inte varit lönsam".

Det som GoT: Hod och LoU hade uttöver att vara woke var just välskrivna handlingar och karaktärer. Och nej, woke är inget flummigt begrepp, du vet mycket väl vad det innebär och annars kan du google dig fram det.

Så, vad disney har gjort är att producera en massa skräp, vars innehåll haft politiskt budskap som primär funktion. I She Hult breakar hon 4th walll varannan jävla scen och kastar ett vänsterliberalt budskap mot tittaren.

Last of Us har homosexuella karaktärer, men det stannar där. Det kastas inte ut massa budskap i dialogerna höger och vänster (nån gång kanske) men framförallt är det extremt välskrivet och presenterat. Avsnitt 3 är en av de bästa avsnitten i serien.

Så återigen, go woke, go broke. Jag vet iaf att jag sade upp Disney av den anledningen. Och då är dessutom Andor något av det bästa jag sett i serieväg.

Borde typ ta bort artikeln, de precis de här han vill ha. Publicitet. Tror en väldigt stark majoritet inte bryr sig ett skit om varken Lawbreakers eller "Cliffy B".