Inlägg av YawN

Inlägg som YawN har skrivit i forumet

Ska väl ses som en trial run av cloud gaming. Sen lär det väl komma en liten "dosa" som man kan använda istället för konsol samtidigt som Microsofts cloud gaming dosa släpps.
Sen lär det väl komma sony-tvs med detta inbyggt. Just add controller.

Disco Elysium! Som jag har väntat!

Tack för de fantastiska svaren!
Nu kan jag hitta massor av demo scene videos och njuta av nostalgin.

Skrivet av Dreijer:

Tänker du möjligtvis på 64K demo-scenen?

Ja! Det verkar vara det som jag letar efter

Hittade den här videon med olika Pc DOS Demoscene:s (Demoscene verkar vara nyckelordet) som är det närmsta mina minnen jag hittat. (Även om det i mina minnen var ännu coolare) Men fanns det några grymma svenskar inom demoscenen?
https://youtu.be/O4T7pIs--LA?si=oMGRTcczbq9OPvFi

Programmerade musikvisualiseringar på 90-talet?

Jag fick en minnesbild av 2D-3D programmerade musikvisulisering (music visualization) från tidigt 90-tal, men kan inte hitta något om det nu på nätet.
Dessa var före Winamps och Mediaspelarens visualizers och jag skulle beskriva dem som 2D grafik eller 3D polygons grafik, typ åt retrohållet och var manuellt programmerade. Oftast morphade det mellan olika typer av scenarion och kunde vara typ 3d text, 3d modeller eller miljöer.
Jag har inga specifika minnesbilder men trodde att det fanns en stor scen för det under en viss tidsperiod och tänkte om någon i det här forumet har liknande minnen eller tom några bilder/videos att dela med sig av?

Hoppas att barnen vill spela med mig...
#jagvillspelabeta

#bildtext
Han tappade all respekt för Kratos när han såg hans nya kniv med inbyggd RGB.

Skrivet av trickeh2k:

Det blir ju svårt att göra det ena men inte det andra, jag förstår inte heller hur du skulle stödja studion genom att ladda ner en priatkopia?

Nej det går väl inte att stödja det ena utan att stödja det andra antar jag. Så om man vill stödja utvecklaren så antar jag att man får vänta tills en tidpunkt i framtiden då man tycket det är ok att pengarna även gynnar rysk ekonomi.

Skrivet av trickeh2k:

Dra alla över en kam är ju inte speciellt snyggt. Om du inte vill köpa ett spel för att det är utvecklat av ryssar är det helt okey, men inte att pirata det bara för det. Skit i att köpa/spela det bara.

Men jag vill ju stödja studion och spela spelet, men vill inte att mina pengar ska gynna rysslands ekonomi. Så jag antar att de val jag har är att vänta och köpa spelet begagnat eller stödja studion vilket innebär att stödja rysk ekonomi?

Är det ok att torrenta detta spel då man inte ska stödja Ryssland (Mundfish är ryska utveklare) och då Ryssland uppmanar sina egna invånare att torrenta andra länders verk?

Men med apostrofen är det ju inget palindrom!

Får hoppas att ettan får current gen treatment också så man kan köra båda i ett sträck.

#bildtext
"Tålamodet tog slut hos kollegorna när chef Ridden vägrade låta de anställda se på Fragzone Fredag och ta spelhelg!"

#Bildtext
"Marco stirrade avundsjukt på Harald när han mindes att det inte fanns några regler i ultimate limbodans..."

#Bildtext
"Skynda dig! Jag hörde att Lidl fått in PS5or!"

Undra om det kommer företag som erbjuder att utforma avatarer som liknar dig för en slant. Och sedan kan man använda den i UE-spel. Hade varit roligare än generisk vit man i de flesta spel.

Sen får de utveckla en röstgenerator också.

Kan man få en Instagrambild när någon håller lådan i famnen för att se storleken på förpackningen också?

Jocke hade bråttom när han skrev. Är det total war eller nått av de halvklarade ps4-spelen som lockar?