Inlägg av Nihenna

Inlägg som Nihenna har skrivit i forumet

1
Skrivet av Vileoxe:

Inga vidare bra röstskådisar.

Du anser inte att Nolan North och Troy Baker är kompetenta och kvalificerade röstskådespelare?

Skrivet av mrpijey:

Är det där Thor med en massa teflonpannor fastlimmande på kroppen?

Nä, det som oroar mig mest i detta spelet är att spelet verkar vara byggt kring mtx och annat mög. Bara det inte blir ett Anthem med Avengers-stuk för då är det dödsdömt...

Tycker också de skulle låtit originalkaraktärerna vara kvar som ospelbara karaktärer och vara del av storyn medans alla andra spelar som sidekicks osv till respektive "klass"... och då även tagit med originalrösterna osv... hade känts betydligt mer originellt då och närmare filmerna som alla är bekanta med nu. För just nu känns detta tyvärr bara som B-rulle-kopia på en stor franchise men där de inte orkade gå hela vägen med att värva originalskådisarna för röster osv... Alla kommer flyga runt som en Ironman-kopia och inget kommer ha något med film-Avengers att göra än till namnet...

Jag är ett stort fan av filmerna men detta känns bara fattigt och billigt.

Det kommer inte finnas några lootlådor och pay2win.

Sen verkar du missförstå vad spelet är. Det är inget MMORPG där du kommer se femtioelva Ironman, utan min gissning är att när du väl teamar upp online, så är det en begränsad session med säg... 4-5 andra personer? Det är alltså bara en person som kommer att spela varje karaktär. Det är redan bekräftat att du kommer kunna spela igenom det fint fint singleplayer.

Sen får ni som runkar så mycket till filmcastet förklara varför det är så viktigt att det är samma skådespelare? Kunde ni inte njuta av Marvel's Spiderman? Batman: Arkham <undertitel>? De hade ju inte samma skådespelare som i filmerna, menar jag. Varför skulle det vara viktigare med Avengers?

Det är ju inga B-kändisar vi pratar om heller... Nolan North och Troy Baker är spelvärldens svar på Robert Downey Junior, keanu Reeves eller andra A-kändisar inom spelvärlden.

Skrivet av Kazutoyo:

Captain America dog i serietidningens Civil War 2007.

Det vet jag, men det vore ju lite märkligt att en av de mest ikoniska hjäktarna skulle vara död från start i ett upphajpat spel.

Sen vill jag minnas att han kommer tillbaka på precis samma sätt som alla andra hjältar som dör i serietidningar gör, genom comic magic?

Skrivet av Meurik:

Med tanke på att spelet inkluderar "Avengers högkvarter i San Fransisco", när filmvärldens högkvarter ligger i New York (Avengers Tower), och senare utanför Washington DC, så är detta högst troligen inte baserat på MCU. Man känner ändå igen karaktärerna, även om dom inte ser ut som Chris Evans, Robert Downey Jr osv.

Och Cap dog inte i filmerna, så detta har inget med MCU att göra.

Om man kan se spelet som ett eget universum (finns många parallella universum i både DC Comics och Marvel), så såg det faktiskt helt okej ut.

Kapten Amerika lär väl knappast ha dött, eller? Han lär ju vara en av de mest spelade karaktärerna tänker jag.

Senr dolk sjukt fåniga i sitt tänk. Nej, vi fick inte samma lista skådeapelare som i filmerna men än sen? Det är inte direlt nägra nobodies som gör rösterna. Det är bokstavligen spelvärldens A-kändisar som gör rösterna i Nolan North och Troy Baker >_<

Som jag skrev ovan, de tycker väl att Spiderman och Batman-spelen också är floppar eftersom att de inte har filmernas röstskådespelare...

Är folk på riktigt? Ni tror att det kommer floppa för att det inte är samma röstskådespelare som till fimerna?

Jag förmodar att ni tycker att Marvel's Spider man är en flopp för att inte Tom Holland/Andrew Garfield/Tobey Maguire är med, och att Batman Arkham-spelen är katastrofala som inte har Christian Bale? >_<

Hör ni er själva, hur ni låter?

Det är inte direkt några icke-kändisar som gör rösterna. Nolan North är ju med, alltså han som gör rösten till bl.a Nathan Drake. Han om någon passar i Avengers som är en serie med många one liner-skämt.

1